37. haftada karnına kramp giren var mı?

glupglup

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
1.236
22
358
49
İstanbul
Hani böyle çok yürürsünüzde yanlarınız çok keskin bi şekilde ağrır ya. İşte öyle bir ağrım var bugün uyandığımdan beri ve yürümekte bile çok zorlanıyorum. Bu durumu yaşayanlar var mı bu haftasında ??

Artık bebeğin hazırlan annecim ben geleceğim diyor :) benim yengem son gecesinde merdivenleri çıkarken çok zorlanmıştı gece doğuma gitti,öle ağrılarım var dememişti ama yürümekte zorlandığını sölemişti :) tabiki herkesin bir olacak diye bi durum söz konusu değil,hayırlısını versin Allah..

Norsiscim çok kötü ağrıyor oturup kalkınca. Kimseyi panik yapmak da istemiyorum ya bişey yoksa diye. Zaten yarın kontrolüm var. Yarına kadar bişey olmasa bari. Yarın sezeryan günü alıcam, normal doğum sancısı olmasında. ınternette baktımda plesentanın erken ayrılması , rahimin gerilmesi yada yalancı doğum sancılarıda olabilirmiş. Ay deliricem bilmiyorum !!!

rahmin kasılması o tatlım bende de 12.haftamda oldu.erken haftalarda düşük tehlikesine senin haftalarda erken doğuma işaret doktorun sana magnezyum verebilir kullanmıyorsan benimki vermişti.istirahatle 3 günde anca geçmişti kramplarım.şimdiden hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

glup benimde bildiğim kadarıyla doğum ağrıları bunun yanında sırt ağrısı ve nefes problemlerin varsa doktorunu ara inşallah doğum belirtisi değildir de verilen günde sezeryan olursun kafan rahat bir şekilde.

Sırt ağrım yok. annemi aradım onunda ilk sorusu belinde ağrı var mı şeklinde oldu. nefes daralması, ateş basması ve o keskin ağrı mevcuttu sabah. ama çok şükür şimdi daha iyiyim. her an panik haldeyim ama ya gene olursa diye.

glupcum geçmiş olsun canım, yarınki haberlerini bekliyoruz hayırlısı olsun inşaAllah..

bugün doktordaydım. ağrılarım için yalancı doğum sancısıymış. herhangi bir açılma da mevcut değilmiş. kısmetse haftaya sezeryan olucam. salı, çarşamba yada perşembe düşünüp karar vericem. heyecan yerini korkuya bıraktı bende. nasıl geçiceğini düşünmeye başladım şimdide. inşallah ilk doğumumdaki gibi kötü geçmez. yatıp kalkıp dua ediyorum. başkada yapabileceğım bişey yok.

ınşallah haftaya kadar bebşişin gelmez ..sezerayana rahat rahat gıdersın..
sen rahat olmaya çalıs..hersey ıstedıgın gıbı olur canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…