37.hafta gebelik suyu fazlalığı

takintibirben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2024
37
6
1
31
Merhaba hanımlar 37 haftalık gebeyim fakat suyum fazla. Gebelik şekerim vardı fakat dahiliye doktoru aşırı yüksek değil diyetle kontol altına alınır dedi zaten en yüksek değerim 158 di o da 1 kere oldu. Bugün perinatolijiye gittim değerlerin de suyun da aşırı yüksek hemen yatış yapıyorum sana dedi oysa bundan önceki 3 doktor korkacak kadar değil dedi hep. Gittiğim hastane araştırma hastanesiydi eşim yatmamı istemedi bunlar seni stajyerlerin elinde denek olarak kullanıcaklar dedi. Yatmadım geldim eve. Gebelik suyu fazla olup da bi sorun yaşayan var mı ne olur beni aydınlatır mısınız

Öncelikle çok geçmiş olsun,acil şifalar dilerim. Ama perinatolijinin ne olduğunu biliyorsunuz dimi? Siz gebelik şekeri olan bi hastasınız ve takibiniz gerekli. Ayrıca son haftalarda su miktarında azalma beklenir. Keşke doktorunuzu dinleseymişsiniz. Zaten artık son haftalardasınız en azından gözetim altında olursunuz. Eşinizin düşüncesi bence çok yanlış. Her gün nst ye bağlanıp bebeğin kalp atışları takip edilirdi. Bundan3 hafts önce ben de üni Hastanesi'nde yattım kolestaz şüphesiyle. Üstelik sadece şüpheydi. Doktorlar araştırma yaptılar çok şükür ki bir şey çıkmadı,o stajyer dediğiniz doktorlar bile ne kadar ilgiliydi.Bildiğim kadarıyla suyun fazla olması durumunda kordonun dolanma ihtimali daha yüksek oluyormuş. En ufak bi şikayetiniz de bence doktorunuza danışın tekrardan. Sağlıkla bebişinizi kucağınıza alın inşallah

Hastane konusunda şüpheniz varsa dahi size yatış verildiği için ben olsam başka bir doktora daha giderdim. Allah korusun olumsuz bir durum olsa ah vah edeceksiniz. Daha önce sorun yoktu belki şu an oluştu? İhmale gelmez. Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsiniz. İhmal etmeyin.

Teşekkür ederim bunları bende düşündüm aslında ama bundan önceki 3 doktor da aynı şeyi söyledi bu doktor beni zorla yatırmaya ve doğurtmaya çalıştı üstelik şeker değerlerim genelde açlık 76-80 tokluk da 143 genelde tek 1 tane 158 verdi ve oraya gitmeden 1 gün önce başka doktor bu değerlere insülin verirsem bu sefer şekerin aşırı düşer diyetine uymaya çalış dedi ki diyetle düzeliyo uyunca. Zaten sonradan baktım ki benim randevu aldığım doktor değil asistanı bakmış bana. İnstagramdan doktoru araştırınca öğrendim. Üstelik hastane o kadar pisti ki mikrop kapmamam imkansızdı. Benden önce çıkan hastanın çarşafı vardı kanlı bir şekilde tuvaletinde de yerlerde kan vardı orda mümkün değil doğum yapamazdım. Eve gelince e nabızdan baktık yatmadığm hâlde hastane de yattı yanımda da refakatçi kaldı göstermişler. Sağlik bakanlığına şikayet ettik

Öncelikle geçmiş olsun Hangi şehirde gittiğiniz hastane bende 32 haftalıkken perinatoloji ye yönlendirdi doktorum gebelik şekeri ve suyu fazla diye eğitim araştırma hastanesine gittim günde 7 kere şeker ölçümü yapmamı istedi devlet hastanesindeki doktoruma gittiğimde ise bana perinatoloji ile devam etmemi söyledi haftaya tekrar perinatoloji ye gidecem ama korkuyorum yatış vermesinden ilçeden il e gidiyorum ve perinatoloji Dr u baktığı için devlet hastanesindeki doktor um da muayene etmiyor artık

Merhaba teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun. Antalya da yaşiyorum antalya eğitim araştırmadaki perinatoloji Doktoru hemen yatış verdi ama ben yatmadım. Çünkü ondan önce kendi doktorum şekerin aşırı yüksek değil diyetle kontrol altına alınır suyun fazla ama bu sınırda bi fazlalık bu seni 39.haftaya kadar idare eder dedi. Sonra kendi doktorumun olduğu hastane antalya şehir hastanesi ordaki perinatoloji Doktor'u yıllık izinden döndü ona da göründüm. O da aynısını dedi diyetine devam et suyun bu seviyede kalırsa 39.haftada doğum yaparsın sonrası bebek için riskli olabilir dedi. Çarşamba günü 39 haftalık olacağım doktorum çarşamba günü gel suni sancıyla doğumu başlatalım dedi. Şeker değerleriniz ve suyunuz ne seviye de acaba benimkiyle karşılaştıralm. Benim şekerim tokluk en fazla 158 çıktı o da bi kere açlık hep 90 altıydı

Bende Manavgat taym Antalya eğitim araştırma ya yönlendirdi perinatoloji Dr u na Perşembe günü gidecem şekerim 128 132 en fazla tokluk açlık en fazla 92 ki çok nadir tahlil yapacak aç gel dedi inşallah yatış vermez de Manavgat ta olur doğumum Dr um da çok iyi biri aslında ama perinatoloji randevu günü verdi diye bakmadı bu kontrol e gittiğimde. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Sizin değerleriniz benimkinde güzel maşallah. Eğer bu değerlere yatış verirse şaşarım ama suyunuz çok fazlaysa bişey diyemem tabiki. Ben eğitim araştırmada yaptmak istemediğm halde yatış girişi yapmişlar beni hastene de kaldı göstermişler. Biz bunu e nabızdan gördük sağlik Bakanlığına şikayet ettik. Üstelik hastane o kadar pis ki mikrop kapmamak mümkün değil. Ben ordan sonra antalya şehir hastanesi perinatoloji ye gittm. Randevu bulamadm doktara instagramdan mesaj attım durumumu anlattım iki gün içinde cevap verip çağırdı beni ve hastane yatışına gerek olmadığını söyledi. Doktorun adı ışıl ayhan sizde instagramdan mesaj atın isterseniz. Tek doktorla kalmayın. Umarım sağ salim kavuşuruz bebeklerimize. Benim yarın 39.haftam olduğu için doktorum doğuma çağırdı suni sancı ile doğum yapacağım Allah'ın izniyle. Çok geçmiş olsun size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…