37+1 gebelik

easrgms7

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2021
89
1
19
18
İyi günler hanımlar 37+1 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı gittim ultrasonda hiçbir sıkıntı çıkmadı herşey normal görünüyor dedi nstye girdim çıktım az sancım vardı ve doktor kalp atışlarına bakıp kan düşüklüğü var mı dedi bir hafta önce gitmiştim sorun yok demişti taşikardi falan diye bişey söylendi kendi kendine cuma günü tekrar gel dedi yaşayan var mı aranızda böyle bir durumu sorun teşkil etseydi göndermezdi hastaneden diye düşünüyorum ama .

Sen nstye girdiğin gün bir şeye, birine gerilmişsen bebek de onu hissetmiştir.
Oğluma hamileyken sanırım seninle aynı haftadayken, ebeye sinirlendim. Çok kaba, acayip bi kadındı. Ama baya gerildim. Neyse nstde uzun surdu. İlk tasikarden bahsedildi bana da. Korktum nasıl. Oğlum sağlıklı doğdu ama hiçbi sorun yok şükür. Senin de öyledir muhtemelen. Hatta küçük bi ipucu veriyim, bebek doğduktan sonra da senin hislerinle davranmaya devam ediyor. Senin için zor bi günse, bebek de huysuz oluyor o gün ya da tam tersi.
Bi de sormadın ama her hamileye sölemek istediğim bi şeydir bu; ister normal doğum sancın başladığında ister sezeryane girmeden önce; bebeğinle konuş. Hem kendini hem bebeğini sakınleştır. Annecim birazdan kavusucaz birbirimize , sakın korkma ben yanındayım vs gibi. Ben buna cok inandım açıkçası.
Allah sağ Salim kucağına alıp analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Amin inşallah o gün çok hastaydım ve normalde nstde sol tarafa dönerdim hep bu defa sırt üstü yattım maske vardı nefes almakta sorun yaşadım hiç halim yoktu sola dönmeye bile öylece çekildi nst etkisi oldu diye düşünüyorum ama doktor kanın mi düşük dedi iki hafta önce hiçbir sorun yok demiştiniz dedim o zaman taşikardi falan diye kendi kendine söylendi yarın için tekrar çağırdı.

Tasikardi zaten kalbin cok çarpması. Kahve içsen de, iste maskeden yeterli nefes alamasan da, istediğin pozisyonda rahat yatamasanda , ister istemez kalp daha hızlı çarpacak normal yani. Git tabi ama içim rahat git diye söylüyorum

Doğuma da sayılı günlerim kaldı heyecan korku karmaşık duygular içerisindeyim sağolun biraz olsun rahatladım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…