365 cc Ameliyatım Sonrası Boyut

Ameliyat sonra ne zmaan telli sütyene geçtiniz
Telli sütyene gerek yok ki artık
Bana 250 takıldı ben bile telli destekli kullanmıyorum. Bralet yada desteksiz sütyen rahatlığına alışınca diğerlerine bakmayacaksın bile. Özellikle braletler hem şık hem çok rahat.

Bana 250 takıldı ben bile telli destekli kullanmıyorum. Bralet yada desteksiz sütyen rahatlığına alışınca diğerlerine bakmayacaksın bile. Özellikle braletler hem şık hem çok rahat.
Hm ama ileri doğru sarkma yapıyor diyorlar birde telli sütyenlerde daha güzel çeşitler var 😊😁 ben 3 ay oldu da medikal sütyen artık bol gelmeye başladı onun yerine neler takabilirim 6 aya kadar bana sporcu sütyen tak dediler doğru mu acaba ?

Ben telli sütyen hiç kullanmadım zaten gerek de yok.Sporcu sütyeni bı hafta takabildim çok sıktığı için.

Hm ama ileri doğru sarkma yapıyor diyorlar birde telli sütyenlerde daha güzel çeşitler var 😊😁 ben 3 ay oldu da medikal sütyen artık bol gelmeye başladı onun yerine neler takabilirim 6 aya kadar bana sporcu sütyen tak dediler doğru mu acaba ?
Hatırlamıyorum ama 6 ay çok sanki, 1 ay falandı galiba

Herkes olmayanı istiyorrr🤣😅sizinki zamanla inecektir kafana takma .daha çok erken tam oturması 6 ayi biliyormuş.benimkiker şimdiden indi.zamanlada inecek 😔😔tekrar 1 ay dan dr olur derse revizyon istiyorum.cok moralim bozuk.inan uykularım kaçtı.. 😔 sutyensiz askılı bady giyiyorum sanki sarkmış memelerim var valla hiç üzülme çok sanslisin
Sizin için ufak bir işlem yaparlar bence doktorunuzla konuşun mutlaka ameliyattan sonra nasıl bu kadar sarkık durur anlayamadım baika bi doktora da gözükebilirsiniz

Sizin için ufak bir işlem yaparlar bence doktorunuzla konuşun mutlaka ameliyattan sonra nasıl bu kadar sarkık durur anlayamadım baika bi doktora da gözükebilirsiniz
Ben telli sütyen hiç kullanmadım zaten gerek de yok.Sporcu sütyeni bı hafta takabildim çok sıktığı için.

merhaba doktorlarınızın ismini de paylaşır mısınız? araştırma aşamasındayım, baya yardımcı olursunuz:)

Benimde 3 ay oldu 1,5.ayda alışveriş yapmaya başladım 2. Aydan beri istediğimi takıyorum. (Dr 1. Aydan sonra herşey serbest demişti.)

Back
X