360karın germe, tam karın germe

Esra Demirci

Guru
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
5
0
286
24
herkese selamlar,

kilo kaybım sebebiyle karın germe ameliyatı olacağım. popo kısmı da sarkık olduğu için görüştüğüm doktor 360 karın germe yapalım ama iz arkaya kadar kemer şeklinde olur dedi.
nişantaşında ünlü bir doktora gittim ve fiyat olarak 515bin çıkardı!!!! ne yapacağım bilmiyorum, şaşırdım kaldım.
başak doktorlar da buldum. bildiğiniz biri varsa yazar mısınız??? şehir istanbul.

bulduğum doktorlar: hakan öçsel, çetin duygu, habib başkurt, mehmet köksal, emre özenalp, tahsin görgülü, onur egemen, mustafa keskin, oğuz çörtük, aylin kurt, andaç aykan, abdullah etöz.

Merhaba gercekten cok ciddi bir rakam ben 2sene once taha mehmetogluna olmustum meme kucultme ve cok memnun kaldim okadar ilgili babacanki anlatamam

herkese selamlar,

kilo kaybım sebebiyle karın germe ameliyatı olacağım. popo kısmı da sarkık olduğu için görüştüğüm doktor 360 karın germe yapalım ama iz arkaya kadar kemer şeklinde olur dedi.
nişantaşında ünlü bir doktora gittim ve fiyat olarak 515bin çıkardı!!!! ne yapacağım bilmiyorum, şaşırdım kaldım.
başak doktorlar da buldum. bildiğiniz biri varsa yazar mısınız??? şehir istanbul.

bulduğum doktorlar: hakan öçsel, çetin duygu, habib başkurt, mehmet köksal, emre özenalp, tahsin görgülü, onur egemen, mustafa keskin, oğuz çörtük, aylin kurt, andaç aykan, abdullah etöz.
O ne öyle servet.... Ben geçen cuma oldum 360 liposaksin ve karin germe 80 bin dr.omer keven istanbul

Nerde oldunuz acaba hangi hastanede bende karin germe icin gun aldim 18martta ama universite hastanesinde liposaksin istemiyorum
Ben op.dr omer kevene oldum. Istanbulda anlaşmalı olduğu bir kaç hastane var hangisinde isterseniz orada oluyorsunuz. Aynı doktora yuz ve botun germe de taptirdim çok memnun kaldım.

herkese selamlar,

baya fazla hangi hastane benkoc unv hastanesinde meme kucultme oldum 140 verdim karin germe 150 liposk 100 toplam 250 ki en pahali hastane bu fiyati verdi cok fazla vermis hangi hastane ise

baya fazla hangi hastane benkoc unv hastanesinde meme kucultme oldum 140 verdim karin germe 150 liposk 100 toplam 250 ki en pahali hastane bu fiyati verdi cok fazla vermis hangi hastane ise
merhabalar, biz de anlamadık. hastane değil direkt nişantaşında bir hoca verdi bu fiyatı.
çetin duygu ile ilgili de ameliyat olan biriyle konuşabilsem çok güzel olur burada var mı acabaaaa? bana özelden mesaj atabilir lütfennnn

Back