360 Vaser Liposuction

nerde kaça olucaksınız? inş güzel geçer

Ben size detaylı yazayım vazer lipoyu bir anda tüm vucut önermiyorlar sebebi de çok ağar geçebilir öncelikle bunu söyleyim iyileşme süreci öyle dikişsiz diye hemen basit değil bilginiz olsun herkes her doktora yaptırılmaması gereken bir konu hem dalgalanma yaşayan var hem yanık olanlar var o yüzden bu işi iyi yapanlara yaptırın ve tüm vucut yaptırmayın tavsiyem ben oldum konuşmak isteyen olursa özelden telefon numaramı verebilirim arayabilir

Ozelden yazar misiniz nasil gecti nasilsiniz suan

Cok tesekkur ederim aramizda cok gun yok ben cuma siz p. Tesi sizin dr kim ve nerde yaotircaksiniz

8-10 bölge
O kadar bölge var mı vücutta ya? Ben şey sanıyordum hani karın = 1 bölge, bacaklar = 1/2 bölge, sırt = 1 bölge

8-10 bölge nereler oluyor? 85k çok az değil mi o kadar bölgeye? Doktorundan memnunlarsa ok, ama lütfen iyi araştır, bana çok düşük geldi. Mete Aksu fiyatı olacak değil hani adam bacaklara tekn12-17 bin dolar alıyor

12.000 dolar yaklasik 408.000 yapıyor Hüseyin kandullu bile
görüşmemize istinaden ameliyat planınız;
Karın-bel-sırt bölgesi ve 360 derece üst bacak vaserliposuction işlemi şeklinde olacaktır.
Ameliyat paketiniz içinde;
*Hastanede bir gece yatışınız,
*Anestezi muayeneniz,
*Kan testleriniz,
*Bir adet korseniz,
*İşlem sonrası yapacağımız manuel lenf drenaj masajlarınız, tüm bakım ve kontroller dahildir.
İşlem ücretimiz nakit ödemede Aralık ayı sonuna kadar;
200.000 TL şeklinde, argon plasma olursa +50.000 TL şeklinde olacaktır.
İstanbul Cerrahi Hastanesi için geçerlidir.

Mete aksunun karın bölgesi için mesajı da bu:
Merhabalar ben Dr. Mete Aksu’nun asistanı Elif…

Vaser liposuction karın bel bölgesi vücut şekillendirme ameliyatıdır.. Ameliyatlarımız Mete beyin kendi ortak kurucusu olduğu İstanbul Aestetic Center’da gerçekleşiyor.. 1 gece hastanemizde konaklıyorsunuz.. 3. Gün ve 6. Gün olarak sık sık kontrolleriniz olacaktır.. Ameliyat sonrası Duyacağınız ağrı spor sonrası kas ağrısı olarak düşünebilirsiniz..1. Ay ödem ayı, 2. Ay sertleşme ayı, 3.ay sonuç ayı olarak nitelendirilir.. Ameliyattan 1 ay sonra ağır spora başlayabilirsiniz..Ameliyat ücretimiz ortalama olarak 17.000 dolardır.. estra bölgeler eklendiğinde fiyat değişklik gösterir.. Muayene olduğunuzda fiyat konusunda mutlaka bir yardımcı oluruz..

Bacak için de 12 bin dolar

Peki kanduluda lipo yaptıran var mı? İnstasına baktım, iyi görünüyor, uluslararası işlemler fln.. takipçi sayısı da çok yüksek. Göz boyamak için değildir dimi? Of çok gergoyum doktor seçiminde kararsızım.. ve yaptıran da hiç tanımıyorum maalesef

Yuh 17.000 dolar ne ya prof flan mi bi bende bakayim o kadsr hic duymadim doları 34 desek 34*17.000=578.000tl yapar bunlar uçmuş

Geçmiş olsun nasılsınız ?

Bende düşünüyorum bbl hangi doktora oldunuz acaba benim kollarımda fazla yağlı sırt çok değil ama kol ve göbek bel lipo olup bbl olmak istiyorum bende kollarda acaba sarkma olurmu diye tedirginim çok fazla almadan biraz olsa yeterli diyorum ama doktor çok önemli birde benim vücudum çok ödem tutan bir yapıya sahip özellikle kollarım belkide lipoödem sorunu vardır bilmiyorum

Doktorunuz kim acaba bende sarkmadan korkuyorum kollarıma istiyorum bel göbek sırt yağları aldırıp kalçaya koydurmak istiyorum daha sonrada karın germe aslında istiyorum ama önce bu işlemleri istiyorum

Merhaba Yıldız hanım öncelikle ben bu operasyonu çok fazla araştırma yapmadan oldum ve çok pişmanım, başka insanlarında bu konuda pişman olmasını istemiyorum. Keşke önce araştırıp daha sonra olsaydım diye diye kendimi yiyorum. TikTok ve yabancı formlarda bu operasyonu geçirmiş insanların yorumlarını ve yaşadıkları sorunları okumanızı öneririm. Ben kesinlikle önermiyorum. Sarkma olur, oluyorda olmuyor diyenlere inanmayın. Yaş, kilo, deri kaliteniz ve daha önce kilo alıp verme geçmişiniz çok etkili oluyormuş sonuçlara.
Böyle biraz karışık oldu cevabım ama sorunuz var ise cevaplayabilirim

Ama neden pişman oldunuz? Ve hangi doktordan dolayı?
Benim yurtdışında yapılan lipolarda gözlemlediğim şu: burdaki kadar iyi değil. Dr Stam/Stan hele hiç hoşuma gitmedi

kime yaptırdınız çokmu kötü oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…