36. Haftada kiz denilip erkek bebegi olan var mi?

Kafasikarisikanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
12
0
86
İngiltere
Arkadaslar merhaba, ben 36 +6 gunluk hamileyim ilk bebegim, hamileligimin en basindan beri belirtilerim, hislerim ve ruyalarim hep oglum olacagi yonundeydi ama bugun ultrasonda kiz dediler. Ama ben hala emin olamiyorum ve acaba mi diyorum. Kardesime dogana kadar kiz demislerdi ve oglan oldu ama 16 sene onceyle simdiki teknoloji farklidir. Kafam cok karisik lutfen tecrubelerinizi paylasin.

valla benım arkadasım ıcın aynısı oldu erkek dedıler bı kız dedıler artık arkadasım merak etmıom dedı kzıı oldu:) butun kıyafetler esyalar erkek içn hazırlanmıstı

Evt sanirim artik cok ileri bi haftada oldugu icin kesindir ama anneme de dogumdan 1 hafta once kiz demisler ve cok ilginctirki dr ilk gordugunde kizim senin karnin oglan karnina benziyo demis, annem kizim olacagini soylediler daha once 2 defa demis. Sonra dr gel bide ben bakiym demis ve yarim saat inceledikten sonra evt dogru kiz bu demis fakat benim kardesim tosun gibi bi erkek olarak dogdu.. O yuzden biraz tedirginim:))

benim iki kızımada erkek denildi kız oldu..hazırlıklar mavi üzerineydi...bizde kız bebişlerimizi mavi kıyafetlerle dolaştırdık...sağlıklı olsunda gerisi kolay..oğlumada erkek olacak denildi ben tabi inanmadım...kızlarımın kıyafetleriyle büyütürüm dedim kesim buda kızdır diye kıyafet almadım..o da erkek oldu...ama ben hepsiylede gurur duyuyorum..tanrı benide anne yaptığı için...siz yinede doğumu bekleyin...emin olabilmek için...

Kiz denilip dogumda erkek erkek denilip dogumda kiz dogdigunu yakin gecmistn biluyotrum

Peki gec haftalara kadar mi yanlis soylemisler canim ? Kimisi gec haftalarda bebegin yeri kucuk oldugundan gormek daha zor olur diyor, kimi herseyi gelisimini tamamladigi icin gormek kolay olur diyor. Siz ne dusunuyorsunuz?

Ne mutlu size her iki duyguyuda tattirmis yaradan. Allah uzun omur versin hepsine..

merak etme şimdiki ultrasonlar son teknoloji. göz rengini bile göreceksin nerdeyse. asla yanılmazlar artık. öyle yanlışlıklar en az 5-10 sene öncesinde kaldı.

merak etme şimdiki ultrasonlar son teknoloji. göz rengini bile göreceksin nerdeyse. asla yanılmazlar artık. öyle yanlışlıklar en az 5-10 sene öncesinde kaldı.
Orasida oyle ama hala hatalar olabiliyo. Daha bir hafta once bi yakinimiza 6 aya kadar erkek denildigi halde genel kontrol ultrasonunda kizimiz gayet iyi gorunuyo annesi deyip kadincagizi dumura ugratmislar:))) oluyo yani..

Orasida oyle ama hala hatalar olabiliyo. Daha bir hafta once bi yakinimiza 6 aya kadar erkek denildigi halde genel kontrol ultrasonunda kizimiz gayet iyi gorunuyo annesi deyip kadincagizi dumura ugratmislar:))) oluyo yani..

o bile istisnadır. ama 37 haftada asla olacağını düşünmem. 36 haftalık bebeğin cinsiyetini göremeyecek doktorun emekli olması lazım bence.

Teyzemin gelinide aynı olayları yaşadı kaç haftalıktı hatırlamıyorum ama karnı iyice şişmişti kız dediler dehe sonra ki kontrollerde erkek dediler :)

hahahaah o ben oluyorum :))) anneme erkek demişler kız olmuşum. o yuzden tüm esyalarım maviydi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…