- Konu Sahibi Kafasikarisikanne
-
Arkadaslar merhaba, ben 36 +6 gunluk hamileyim ilk bebegim, hamileligimin en basindan beri belirtilerim, hislerim ve ruyalarim hep oglum olacagi yonundeydi ama bugun ultrasonda kiz dediler. Ama ben hala emin olamiyorum ve acaba mi diyorum. Kardesime dogana kadar kiz demislerdi ve oglan oldu ama 16 sene onceyle simdiki teknoloji farklidir. Kafam cok karisik lutfen tecrubelerinizi paylasin.
Kiz denilip dogumda erkek erkek denilip dogumda kiz dogdigunu yakin gecmistn biluyotrum
Arkadasinin son durumunu ogrendiginde yazar misin canim? Sonuc ne olacak merak ettim :))Benimde arkadaşıma önce erkek demişler bir sonraki kontrolde ise kız demişler. Bunu bana anlattığında 5 aylık hamileydi son kontrolde ne dendiğini bilmiyorum :))
Ne mutlu size her iki duyguyuda tattirmis yaradan. Allah uzun omur versin hepsine..benim iki kızımada erkek denildi kız oldu..hazırlıklar mavi üzerineydi...bizde kız bebişlerimizi mavi kıyafetlerle dolaştırdık...sağlıklı olsunda gerisi kolay..oğlumada erkek olacak denildi ben tabi inanmadım...kızlarımın kıyafetleriyle büyütürüm dedim kesim buda kızdır diye kıyafet almadım..o da erkek oldu...ama ben hepsiylede gurur duyuyorum..tanrı benide anne yaptığı için...siz yinede doğumu bekleyin...emin olabilmek için...
Arkadaslar merhaba, ben 36 +6 gunluk hamileyim ilk bebegim, hamileligimin en basindan beri belirtilerim, hislerim ve ruyalarim hep oglum olacagi yonundeydi ama bugun ultrasonda kiz dediler. Ama ben hala emin olamiyorum ve acaba mi diyorum. Kardesime dogana kadar kiz demislerdi ve oglan oldu ama 16 sene onceyle simdiki teknoloji farklidir. Kafam cok karisik lutfen tecrubelerinizi paylasin.
Orasida oyle ama hala hatalar olabiliyo. Daha bir hafta once bi yakinimiza 6 aya kadar erkek denildigi halde genel kontrol ultrasonunda kizimiz gayet iyi gorunuyo annesi deyip kadincagizi dumura ugratmislar:))) oluyo yani..merak etme şimdiki ultrasonlar son teknoloji. göz rengini bile göreceksin nerdeyse. asla yanılmazlar artık. öyle yanlışlıklar en az 5-10 sene öncesinde kaldı.
Orasida oyle ama hala hatalar olabiliyo. Daha bir hafta once bi yakinimiza 6 aya kadar erkek denildigi halde genel kontrol ultrasonunda kizimiz gayet iyi gorunuyo annesi deyip kadincagizi dumura ugratmislar:))) oluyo yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?