• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

36/38/40 Uygun fiyatlı ,Marka Ürünler burada & Ayakkabı ekledim/satılmıştır

tarzını beğeniyorum senin. geçen hafta ekolden elbise aldım.altın sşyah.etiketi filan üzerinde. takaslık temiz elbisen varmı. eşim kısa diye izin vermedi giymeme. tüm moralim sıfır. elimde patladı.

Canım ya benim elbiseler hep kısadır :(Bu arada canım sen fişi ile git istersen Ekol'e 1 ay içinde değiştirme yada iade alabilme hakkın var yasal..o şekilde değerlendirmeye bakarsın..

Derinn Arkadaşıma ;)
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401382751.228490.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401382766.630868.jpg
Koltuk altı ölçü ;53cm.arkası ile 106cm....
Fransa'dan almıştım hiç giymedim bunu inanılmaz şık 1 bluz.tril,tril..
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401382871.250890.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401382884.377786.jpg
Koltuk altı;53 cm.arkası ile 106cm
Bunu da Fransa'ya fuara gittiğimde almıştım sadece 1 kez giydim. Bu da çok şık bir bluz.önünde işlemeleri var. Resimdeki halinden çok güzeldir.
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401383036.282954.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401383050.403789.jpg
Koltuk altı:57 cm. Arkası ile 114cm
Tally Weijl marka.Bunuda hiç giymedim.buda çok şık tril,tril 1 bluz. Yanlız 2.ci resime dikkatli bakarsan kendinden kumaşta ufak bir problem varmış. Bende yeni farkettim. Belli belirsiz.ama bilesin istedim ;)
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401383277.388227.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401383292.729661.jpg
Koltuk altı:51cm.arkası ile 102 cm.
Koton marka.birkaç ay önce almıştım. Resimde pek belli değil ama Buda inanılmaz şık 1 bluz
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401383416.119216.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401383432.288653.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401383446.592547.jpg
Koltuk altı:47cm.arkası ile 94 cm
Koton marka.bunuda üsteki ile birlikte aldım.biraz bol birşey olsun istedim ama bayağı bol geldi bana.çok şık bir bluz.önünde ince taşları vardır..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401383770.934700.jpg
Bunu unutmuşum ;)
Zara marka.
Koltuk altı:51cm.arkası ile 102 cm.
Buda çok şık bir bluz.resimdekinden daha hoştur ;)

Canım bunlar senin bedenine tam olur..çok şıklar.

Canım beyaz gömlek ,mor gömlek ve mavili pantalon satıldı..Bak istersen kırmızının üstünde 1 koton siyah taşlama 1 kot var..kemerli olan..hatta 2 sini bir almıştım..kumaşı çok hoş ,bayılırsın ona..sana olur..

Anladim canim kot ihtiyacim yok da daha cok isyerinde giyebilecegim biseyler bakmaya calistim ama satilmis ne yaxikki

Anladım canım..1 de işyerinde giymeyi düşünüyorsan..en başta gri 1 gömlek var..yandan fermuarlı,hafif ince kumaşı..tam vucuda oturuyor..eteklerle,pantalonlarla çok hoş olur..onun 1 de beyazı var..ben spor giyindiğim için kullanamadım onları..

Balım sen acil kilo ver ;) bu elbiseyide giyip ben Nikah'a geleyim. Hem elbiseyi 1 kez giymiş olurum hemde seni kudurturum biraz :D
Şaka 1 yana kuş tam 38 beden. Astarlı olduğundan esnemez.Muhteşem 1 duruşu vardır. Bende siyah çok var diye gözden çıkarıyom ;)

Canim hepsi birbirinden guzel.nesececegimi sasirdim.sen benden begendiklerini link at onlara denk gelecek sekilde takas bende seceyim bitanem yoksa hepsi cok guzel.buarada kalanlarin nrrde?

Canim deri ceket duruyormu bedeni nedir?
Kruvaze kapanan ceket.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Eskitme kisa kollu kot elbiseye bayilddim.bedeni bana olursa tabi kac bedendi.yesil merserize boyundan giyilen sala bayildim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Eskitme kisa kollu kot elbiseye bayilddim.bedeni bana olursa tabi kac bedendi.yesil merserize boyundan giyilen sala bayildim.

[/QUOTE]

Canım o çok güzel 1 elbise..resimde pek belli değil ama üste muhteşem duruyor..Vucudun şeklini alıyor..38 ve 40'a olur..bana 2 bedeblerde de uydu tam..

Canım o çok güzel 1 elbise..resimde pek belli değil ama üste muhteşem duruyor..Vucudun şeklini alıyor..38 ve 40'a olur..bana 2 bedeblerde de uydu tam..[/QUOTE]

Canim ben 55 kiloyum boy 165.bol gelmez diyosan tamam.

Back