- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Usta birliğiniz belli oldu mu tatlım sizin?Selam kuzum bende napayım evdeyim bu aralar takılıyorum öyle :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Usta birliğiniz belli oldu mu tatlım sizin?Selam kuzum bende napayım evdeyim bu aralar takılıyorum öyle :)
nefesi ben 2010 da falan izlemiştim cok aglatmıştıİzledim canın onu da izledim. Onda pek kötü olmadım 1 2 sahnede kendimden geçtim de bu Nefes'te koma haliyim:)
kuşuuum napıyosuuun?Usta birliğiniz belli oldu mu tatlım sizin?
İyiyim nidakuşummm napiyiim askerimi özlüyorummmkuşuuum napıyosuuun?
hhahaha ne kadara aldın toplam kuzum :) iyi yapmıssın bizim moralimizi ancak ceyüzlerimiz düzeltiyor. bende cok mutluyum aldıgım takımları gökime attım biz şimdi bunun üstünde miss gibi uykularmı cekces senle diyoo oyyİyiyim nidakuşummm napiyiim askerimi özlüyorummmBugün birazcık kötüydüm ama iş çıkışı çeyizime 3tane nevresim aldımmm moralim düzeldi
Hatta 1tanede yorgan aldım hihihi
Sen napıosun bitanemmmm?
hhahaha ne kadara aldın toplam kuzum :) iyi yapmıssın bizim moralimizi ancak ceyüzlerimiz düzeltiyor. bende cok mutluyum aldıgım takımları gökime attım biz şimdi bunun üstünde miss gibi uykularmı cekces senle diyoo oyy![]()
Ben 2ay önce almıştım kuzucum çeyiz seti şeklinde.. kütahya porselenden aldm.. Karaca, esse, bernardo her yere baktım en beğendiğim ve içime sinen kütahya porselen oldu.. Hatta 1parçasını adam taşırken kırmış hemen götürdüm 2hfta içinde yenisini getirttiler.. Hizmetten çok memnun kaldım.. Ordan bi bakabilirsin istersenooo bu aralar herkes nevresim alıyor çeyiz düzüyor bende kahvaltılık takımı bakıyorum ama bulamadım daha:))
bende baktım baya bernardodan beğendim birtane ama kararsız kaldım çay bardaklı takım istiyorum hepsi kupalı nerdeyse. Şu 2 takım hoşuma gitti karacanınkiler çay bardaklı takım olsaymış çok harika olcaktı:)Ben 2ay önce almıştım kuzucum çeyiz seti şeklinde.. kütahya porselenden aldm.. Karaca, esse, bernardo her yere baktım en beğendiğim ve içime sinen kütahya porselen oldu.. Hatta 1parçasını adam taşırken kırmış hemen götürdüm 2hfta içinde yenisini getirttiler.. Hizmetten çok memnun kaldım.. Ordan bi bakabilirsin istersenİnsanın inanılmaz kafası karışı yo yaa herşey çoook güzel çünküüü seçim yapılamıyooo
Ama çoook zevkliiiii
![]()
karacanın yemek takımlarını bende begenmıyorum kuzum arkadasımın eşi kutahya porselende mudur yardımcısı personel ındırımı yapacak işte orda seçicem bendei nşallah set halinde :) iyiye almıssın kuzum valla yaa ben sana prasını gonderym banada al yolla gariBen 2ay önce almıştım kuzucum çeyiz seti şeklinde.. kütahya porselenden aldm.. Karaca, esse, bernardo her yere baktım en beğendiğim ve içime sinen kütahya porselen oldu.. Hatta 1parçasını adam taşırken kırmış hemen götürdüm 2hfta içinde yenisini getirttiler.. Hizmetten çok memnun kaldım.. Ordan bi bakabilirsin istersenİnsanın inanılmaz kafası karışı yo yaa herşey çoook güzel çünküüü seçim yapılamıyooo
Ama çoook zevkliiiii
![]()
kare çizgili olanını begnedim kuzucum göze güzel gorunuyor :)bende baktım baya bernardodan beğendim birtane ama kararsız kaldım çay bardaklı takım istiyorum hepsi kupalı nerdeyse. Şu 2 takım hoşuma gitti karacanınkiler çay bardaklı takım olsaymış çok harika olcaktı:)
İkiside çok güzelmiş bebeğim ama kareli olana ba-yıl-dımmmmmmbende baktım baya bernardodan beğendim birtane ama kararsız kaldım çay bardaklı takım istiyorum hepsi kupalı nerdeyse. Şu 2 takım hoşuma gitti karacanınkiler çay bardaklı takım olsaymış çok harika olcaktı:)
ya karacayı nıye begenmıyorsun. benım misafirlik yemek takımımda bernardodan. günlük yemek takımı ve kahvaltı takımı eksiğim kaldı iştekaracanın yemek takımlarını bende begenmıyorum kuzum arkadasımın eşi kutahya porselende mudur yardımcısı personel ındırımı yapacak işte orda seçicem bendei nşallah set halinde :) iyiye almıssın kuzum valla yaa ben sana prasını gonderym banada al yolla gari![]()
kare çizgili olanını begnedim kuzucum göze güzel gorunuyor :)
kareli olan üst üste konunca çok hoş hemde 2 tabağı farklı farklı kullanabilirim ama işte biraz daha bakınayım dedim şubat tatilinde daha çok içime sinsin istedim rengarenk cıvıl cıvıl olsun istiyorum:)İkiside çok güzelmiş bebeğim ama kareli olana ba-yıl-dımmmmmmDediğin gibi genelde kupalı oluyo ama ince belli bardaklarlada kullanabilirsin tabaklarını bence
![]()
karacadan cok şikayet duydum canım ya arkadasım almıstı hiç memnun kalmadı boyası falan dokuluyormus hemen tancereside iyi değilmiş. Bide bi iki çeyiz seti modellerine bakmıstım cok hosuma gitmemişti. Sonradan pişman olacagıma en içime sineni alıcam.ya karacayı nıye begenmıyorsun. benım misafirlik yemek takımımda bernardodan. günlük yemek takımı ve kahvaltı takımı eksiğim kaldı işte
karacanın yemek takımlarını bende begenmıyorum kuzum arkadasımın eşi kutahya porselende mudur yardımcısı personel ındırımı yapacak işte orda seçicem bendei nşallah set halinde :) iyiye almıssın kuzum valla yaa ben sana prasını gonderym banada al yolla gari![]()
Evet canım belli oldu Ağrı bizimkisiUsta birliğiniz belli oldu mu tatlım sizin?
ya doğru ben karacadan anneme tencere takımı almıştım hemen kapakları kararmıştı. birazda şans işi bu tarz şeyler ya en iyisini gidip alsan yine çıkabiliyor bir şey. ben yemek misafirlik takımımı geçen sene aldım çok sade istiyordum istediğimide aldım:)karacadan cok şikayet duydum canım ya arkadasım almıstı hiç memnun kalmadı boyası falan dokuluyormus hemen tancereside iyi değilmiş. Bide bi iki çeyiz seti modellerine bakmıstım cok hosuma gitmemişti. Sonradan pişman olacagıma en içime sineni alıcam.