• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

İyiyim nidakuşummm napiyiim askerimi özlüyorummm:KK22: Bugün birazcık kötüydüm ama iş çıkışı çeyizime 3tane nevresim aldımmm moralim düzeldi:cool: Hatta 1tanede yorgan aldım hihihi:KK48: Sen napıosun bitanemmmm?
hhahaha ne kadara aldın toplam kuzum :) iyi yapmıssın bizim moralimizi ancak ceyüzlerimiz düzeltiyor. bende cok mutluyum aldıgım takımları gökime attım biz şimdi bunun üstünde miss gibi uykularmı cekces senle diyoo oyy:D

ooo bu aralar herkes nevresim alıyor çeyiz düzüyor bende kahvaltılık takımı bakıyorum ama bulamadım daha:))

hhahaha ne kadara aldın toplam kuzum :) iyi yapmıssın bizim moralimizi ancak ceyüzlerimiz düzeltiyor. bende cok mutluyum aldıgım takımları gökime attım biz şimdi bunun üstünde miss gibi uykularmı cekces senle diyoo oyy:D
:rolleyes:Aynen bebeğim.. Gördüm dün seninkileri bayıldımm bebeğimmm.. Aşk dolu sağlıklı günlerde kullanın inş.. Ben acayip uygun fiyata aldım kuzu yaa malum denizlide tekstil baya gelişmiş ya:KK31: 3tand çift kişilik nevresim takımı+1tane çift kişilik yorgan=130 tl bebeğim:KK71:

ooo bu aralar herkes nevresim alıyor çeyiz düzüyor bende kahvaltılık takımı bakıyorum ama bulamadım daha:))
Ben 2ay önce almıştım kuzucum çeyiz seti şeklinde.. kütahya porselenden aldm.. Karaca, esse, bernardo her yere baktım en beğendiğim ve içime sinen kütahya porselen oldu.. Hatta 1parçasını adam taşırken kırmış hemen götürdüm 2hfta içinde yenisini getirttiler.. Hizmetten çok memnun kaldım.. Ordan bi bakabilirsin istersen:KK31: İnsanın inanılmaz kafası karışı yo yaa herşey çoook güzel çünküüü seçim yapılamıyooo:KK70:Ama çoook zevkliiiii:KK36:

Ben 2ay önce almıştım kuzucum çeyiz seti şeklinde.. kütahya porselenden aldm.. Karaca, esse, bernardo her yere baktım en beğendiğim ve içime sinen kütahya porselen oldu.. Hatta 1parçasını adam taşırken kırmış hemen götürdüm 2hfta içinde yenisini getirttiler.. Hizmetten çok memnun kaldım.. Ordan bi bakabilirsin istersen:KK31: İnsanın inanılmaz kafası karışı yo yaa herşey çoook güzel çünküüü seçim yapılamıyooo:KK70:Ama çoook zevkliiiii:KK36:
bende baktım baya bernardodan beğendim birtane ama kararsız kaldım çay bardaklı takım istiyorum hepsi kupalı nerdeyse. Şu 2 takım hoşuma gitti karacanınkiler çay bardaklı takım olsaymış çok harika olcaktı:)

Eklentiler

• bernardo.webp
    bernardo.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 59
  • karaca-42-parca-roza-6582ry-kahvalti-set-400x400.webp
    karaca-42-parca-roza-6582ry-kahvalti-set-400x400.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 75
karacanın yemek takımlarını bende begenmıyorum kuzum arkadasımın eşi kutahya porselende mudur yardımcısı personel ındırımı yapacak işte orda seçicem bendei nşallah set halinde :) iyiye almıssın kuzum valla yaa ben sana prasını gonderym banada al yolla gari:KK47:

bende baktım baya bernardodan beğendim birtane ama kararsız kaldım çay bardaklı takım istiyorum hepsi kupalı nerdeyse. Şu 2 takım hoşuma gitti karacanınkiler çay bardaklı takım olsaymış çok harika olcaktı:)
kare çizgili olanını begnedim kuzucum göze güzel gorunuyor :)

İkiside çok güzelmiş bebeğim ama kareli olana ba-yıl-dımmmmmm:KK68: Dediğin gibi genelde kupalı oluyo ama ince belli bardaklarlada kullanabilirsin tabaklarını bence:KK39:

karacanın yemek takımlarını bende begenmıyorum kuzum arkadasımın eşi kutahya porselende mudur yardımcısı personel ındırımı yapacak işte orda seçicem bendei nşallah set halinde :) iyiye almıssın kuzum valla yaa ben sana prasını gonderym banada al yolla gari:KK47:
ya karacayı nıye begenmıyorsun. benım misafirlik yemek takımımda bernardodan. günlük yemek takımı ve kahvaltı takımı eksiğim kaldı işte

kare çizgili olanını begnedim kuzucum göze güzel gorunuyor :)

İkiside çok güzelmiş bebeğim ama kareli olana ba-yıl-dımmmmmm:KK68: Dediğin gibi genelde kupalı oluyo ama ince belli bardaklarlada kullanabilirsin tabaklarını bence:KK39:
kareli olan üst üste konunca çok hoş hemde 2 tabağı farklı farklı kullanabilirim ama işte biraz daha bakınayım dedim şubat tatilinde daha çok içime sinsin istedim rengarenk cıvıl cıvıl olsun istiyorum:)

ya karacayı nıye begenmıyorsun. benım misafirlik yemek takımımda bernardodan. günlük yemek takımı ve kahvaltı takımı eksiğim kaldı işte
karacadan cok şikayet duydum canım ya arkadasım almıstı hiç memnun kalmadı boyası falan dokuluyormus hemen tancereside iyi değilmiş. Bide bi iki çeyiz seti modellerine bakmıstım cok hosuma gitmemişti. Sonradan pişman olacagıma en içime sineni alıcam.

Aynen zaten ben yemek takımımı en sona bırakmayı dusunuyorum cunku surekli yeni yeni modeller cıkıyor kendimi biliyorum eski gelecek gözüme :)

:KK66:Ayıbediyon fıstığım gönderirim ben sana bi takım.. Bu aldıklarımı mağazadan almadım kuzu bi tanıdığın komşusu tekstil işi yapıomuş ama ürünleri yurtdışına gönderiyolarmış.. kadın ihraç fazlası ürünleride evinde konu komşusuna uygun fiyata satıyomuş:KK71: Ürünler harikaa kalitesi süper bebeğim geçen ay taçtan almıştım 1tanecik nevresime 90lira vermiştim.. Bunlar taçtan daha kaliteli kumaşın dokusundan anlıyosn zaten :KK25: İşte oyleee:KK64: Bebişim kesinlikle kütahya porselen diyorum:KK52: Çeyiz seti şeklinde olunca uyguna geliyo.. Bak senin personel indiriminde olucakmşşş ohhh misss:KK45:

karacadan cok şikayet duydum canım ya arkadasım almıstı hiç memnun kalmadı boyası falan dokuluyormus hemen tancereside iyi değilmiş. Bide bi iki çeyiz seti modellerine bakmıstım cok hosuma gitmemişti. Sonradan pişman olacagıma en içime sineni alıcam.
ya doğru ben karacadan anneme tencere takımı almıştım hemen kapakları kararmıştı. birazda şans işi bu tarz şeyler ya en iyisini gidip alsan yine çıkabiliyor bir şey. ben yemek misafirlik takımımı geçen sene aldım çok sade istiyordum istediğimide aldım:)

Eklentiler

• bernardo yemek takımı.webp
    bernardo yemek takımı.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 61
Back
X