357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Aminn tatlım .... sen gidicekmisin yemin törenine?
malesef canım benim sen gidiyor musun?

Günaydın canım aynen öyle inşallah darısı sizleree :)
:) :KK68::KK68:
aminnnnnn :)

İnşallah canım çok sıkma kendini üzme :KK43: ağrı kesici felan al yada bitki tavsiye ederim

Sağol canım benim .. insanın elinde olmuyor ki işte :KK43:
Günaydın kızlar :KK54::KK54: guzel bi gün olur inşallah :) :)

Inşallah canım benim amin :KK54:

Her zamanki gibi canm nolsun orta şekerli... tam iyi olmak mümkün değil malesef :) Sen nasılsın bakalım iyileştinmi?
Evet tatlım doğru diyosun herşey yolunda gitse bile bi yanımız hep buruk :(
Yok canım ya iyileşemedim heryerim ağrıyo öksürük var bi de sesim iyice kısıldı. Nişanlıma hasta değilim sadece sesim kısıldı diyorum ama inanmıyor tabi:KK14: Sırf o sesimi iyi duysun diye iyileşmek istiyorum hemen

Ben bugun cook iyiyim kuzum:) dun aksam cnm sevgilim nisanlimm herbiseyimin sesini duydugum icin harika hissediyorm :) sen nasilsin cnm:)
Canım benimmm ne güzel ne mutlu sana:KK68::KK68::KK68:
Bende iyiyim tatlım keyfim yerinde:KK28:

Hayır canım orada olan bi akrabası varsa eğer onun adresini gösterip gelebilir öyle yapıyorlarmış yani...
yaa benim yarimde öyle yapmayı düşünüyordu... orda bi akrabası var onun adresi gösterip yanıma gelcekti ama ordakiler, evci çıksan bile her akşam gelip ictimaya katılman lazım demişler .... sen emnsin dimi evci çıktıktan sonra iki gün askeriyeye hiç uğramasına gerek olmycağına

yaa benim yarimde öyle yapmayı düşünüyordu... orda bi akrabası var onun adresi gösterip yanıma gelcekti ama ordakiler, evci çıksan bile her akşam gelip ictimaya katılman lazım demişler .... sen emnsin dimi evci çıktıktan sonra iki gün askeriyeye hiç uğramasına gerek olmycağına
Bende içtimaya katılması gerek diye biliyorumo_O

Yani bana öyle söyledi ben öyle biliyorum ama :/İlk kez senden duyuorum şuan böle bişe ..evci iznine çıktığı halde askeriyeye gitmk saçma geldi

Evet tatlım doğru diyosun herşey yolunda gitse bile bi yanımız hep buruk :KK43:
Yok canım ya iyileşemedim heryerim ağrıyo öksürük var bi de sesim iyice kısıldı. Nişanlıma hasta değilim sadece sesim kısıldı diyorum ama inanmıyor tabi:KK14: Sırf o sesimi iyi duysun diye iyileşmek istiyorum hemen
İnşallah en kısa zamanda tamamen iyileşirsin canm dikkat et kendine hem aklı bide sende kalmasın :)

Back
X