Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınnnnnnGünaydın kızlarguzel bi gün olur inşallah :) :)
Ben bugun cook iyiyim kuzum:) dun aksam cnm sevgilim nisanlimm herbiseyimin sesini duydugum icin harika hissediyorm :) sen nasilsin cnm:)günaydın canlar keyifler nasıl bugün
Günaydınnnnn canım inşallahhhh :):)Günaydın kızlarguzel bi gün olur inşallah :) :)
malesef canım benim sen gidiyor musun?Aminn tatlım .... sen gidicekmisin yemin törenine?
Günaydın canım aynen öyle inşallah darısı sizleree :)
:)
aminnnnnn :)
İnşallah canım çok sıkma kendini üzmeağrı kesici felan al yada bitki tavsiye ederim
Günaydın kızlarguzel bi gün olur inşallah :) :)
Bende gidemiycem canm malesef ama o gelicek 2 gün ..siz görüşcekmisiniz?:)malesef canım benim sen gidiyor musun?
bebeğim o nasıl gelcek, törenden sonra bulunduğu şehirden ayrılması yasak deil miBende gidemiycem canm malesef ama o gelicek 2 gün ..siz görüşcekmisiniz?:)
daha doğrusu törenden sonra evci olarak çıksa bile günlük yine ictimaya katılması gerekmiyor mubebeğim o nasıl gelcek, törenden sonra bulunduğu şehirden ayrılması yasak deil mi
Hayır canım orada olan bi akrabası varsa eğer onun adresini gösterip gelebilir öyle yapıyorlarmış yani...daha doğrusu törenden sonra evci olarak çıksa bile günlük yine ictimaya katılması gerekmiyor mu
Benim aşkım da gelicekk :) yaklaşık 40 gün sonra yine gelicek işte o zaman da dağıtım izni olacak böyle böyle bitiricez askerliği inşallahBende gidemiycem canm malesef ama o gelicek 2 gün ..siz görüşcekmisiniz?:)
İnşallahh canım inşallahhBenim aşkım da gelicekk :) yaklaşık 40 gün sonra yine gelicek işte o zaman da dağıtım izni olacak böyle böyle bitiricez askerliği inşallah![]()
malesef canım benim sen gidiyor musun?
Sağol canım benim .. insanın elinde olmuyor ki işte
Inşallah canım benim amin![]()
Evet tatlım doğru diyosun herşey yolunda gitse bile bi yanımız hep burukHer zamanki gibi canm nolsun orta şekerli... tam iyi olmak mümkün değil malesef :) Sen nasılsın bakalım iyileştinmi?
Canım benimmm ne güzel ne mutlu sanaBen bugun cook iyiyim kuzum:) dun aksam cnm sevgilim nisanlimm herbiseyimin sesini duydugum icin harika hissediyorm :) sen nasilsin cnm:)
yaa benim yarimde öyle yapmayı düşünüyordu... orda bi akrabası var onun adresi gösterip yanıma gelcekti ama ordakiler, evci çıksan bile her akşam gelip ictimaya katılman lazım demişler .... sen emnsin dimi evci çıktıktan sonra iki gün askeriyeye hiç uğramasına gerek olmycağınaHayır canım orada olan bi akrabası varsa eğer onun adresini gösterip gelebilir öyle yapıyorlarmış yani...
Bende içtimaya katılması gerek diye biliyorumyaa benim yarimde öyle yapmayı düşünüyordu... orda bi akrabası var onun adresi gösterip yanıma gelcekti ama ordakiler, evci çıksan bile her akşam gelip ictimaya katılman lazım demişler .... sen emnsin dimi evci çıktıktan sonra iki gün askeriyeye hiç uğramasına gerek olmycağına
Evet canım istanbuldayiz ikimizde normalde .. siz farklı şehirlerde misiniz yoksaİnşallahh canım inşallahhSiz yakınmıydınız ? Sen gidebilecekmisin hiç?
Yani bana öyle söyledi ben öyle biliyorum ama :/İlk kez senden duyuorum şuan böle bişe ..evci iznine çıktığı halde askeriyeye gitmk saçma geldiyaa benim yarimde öyle yapmayı düşünüyordu... orda bi akrabası var onun adresi gösterip yanıma gelcekti ama ordakiler, evci çıksan bile her akşam gelip ictimaya katılman lazım demişler .... sen emnsin dimi evci çıktıktan sonra iki gün askeriyeye hiç uğramasına gerek olmycağına
Ah ah içimize atıyoruz hep onlar üzülmesin diye bi gelsin hepsinin acısını çıkarıcaz :)Öyle tabi canım ama dua et bol bol iyi şeyler düşün üzüntünü belli etme askerine![]()
Hayır bizde aynı şehirdeyiz canım normaldede askerdeki yeriyle yakınmısın diye demiştim ama istanbul bilecik yakınmış gidebilirsin sende :)Evet canım istanbuldayiz ikimizde normalde .. siz farklı şehirlerde misiniz yoksa![]()
İnşallah en kısa zamanda tamamen iyileşirsin canm dikkat et kendine hem aklı bide sende kalmasın :)Evet tatlım doğru diyosun herşey yolunda gitse bile bi yanımız hep buruk
Yok canım ya iyileşemedim heryerim ağrıyo öksürük var bi de sesim iyice kısıldı. Nişanlıma hasta değilim sadece sesim kısıldı diyorum ama inanmıyor tabiSırf o sesimi iyi duysun diye iyileşmek istiyorum hemen