• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

inşallah arar tatlım ya kıyamam çok zor durum Allah sabır versinnn:KK43:

Aferinn atma trip şimdiden çocuğaaa gitmiş ta nerelere bi başına biraz anlayışş :)

Anladım tatlımmm peki şehir dşında arkadaşn yokmu ona gidiorum desen?

oyle bişeye izin vereceklerini sanmiyorum canim yok ayricada :(

Ahhh canım yaa anladm üzüldüm senin adına kötü olmuş :KK43: Hakkında hayırlısı olmuştur inşallah gönlüne göre başka güzel bir iş bulabilirsin sıkma canını herşeyde vardır hayır
bende öyle düşündüm canm
imkanlar herşey cok güzeldi ama nasip değilmiş demekki.
ne yapalım artık hayırlısı olsun
bende kursuma felan devam ediyim diye düşündüm
şükredelim halimize :(

bende öyle düşündüm canm
imkanlar herşey cok güzeldi ama nasip değilmiş demekki.
ne yapalım artık hayırlısı olsun
bende kursuma felan devam ediyim diye düşündüm
şükredelim halimize :KK43:
Tabiki canım bu halimize bin şükür .... olmayacağı varsa olmuyor malesef... belki daha iyi bir iş bulursun belli mi olur

O gelsin o zaman canım arada izine .. çarşı izinlerindede webcamden görüşürsünüz artık

aynen canim allaha cok sukur suan telefonda rahat konusuyoruz hesapliyorum gunde 50 dk fln konuşuyoruz toplamda bu bana baya bi yetiyor. dagitim iznine gelmicek saniyordum ama gelebilicek galiba oda moral oldu yemin töreni yerine dagitim izninde gorurum diye. Muşa da geçince telefon serbest olucak sanirim oda bi umut iste oyle umut fakirin ekmegi :) :):)

Benım sevgılımde 3 te tekrar aradı once uc kere aradı ses gelmedı 4.de konustuk 4 telefon degıştırdı yaa.özledım dıyemıyorum telefonda aglarım dıe gunluk seylerde bahsedyrm hep. Onun msjı olmadn uyumak cok anlamsız gelıyo bunukendısıne soyleyemyrm suan rht canını skmak ıstemyrm:(

Canlarım aradığında açamamıştım sonra tekrar aradı 8 dk konuştuk. Yarım saat sonra tekrar aradı dayısı ziyarete gitmiş onun telefonundan konuştuk sonra whatsptan mesajlaştık fotoğraflarını gönderdi kamuflajlar nasılda yakışmış onu görebildiğim için o kadar mutluyum ki:KK68::KK68::KK28::KK28::KK28:

Benım sevgılımde 3 te tekrar aradı once uc kere aradı ses gelmedı 4.de konustuk 4 telefon degıştırdı yaa.özledım dıyemıyorum telefonda aglarım dıe gunluk seylerde bahsedyrm hep. Onun msjı olmadn uyumak cok anlamsız gelıyo bunukendısıne soyleyemyrm suan rht canını skmak ıstemyrm:KK43:
Tatlım onun sesini duyabildiğin için mutlu olmalısın ben telefonu sevinç çığlıklarıyla açıyorum burukluğunu hepimiz yaşıyoruz hepimizin eli telefona gidip boş boş geri dönüyo ama sabredeceğiz

Canlarım aradığında açamamıştım sonra tekrar aradı 8 dk konuştuk. Yarım saat sonra tekrar aradı dayısı ziyarete gitmiş onun telefonundan konuştuk sonra whatsptan mesajlaştık fotoğraflarını gönderdi kamuflajlar nasılda yakışmış onu görebildiğim için o kadar mutluyum ki:KK68::KK68::KK28::KK28::KK28:

ayyyy cok sevindim senin adina canım yaa ne duygulanmissindir onu kamuflajlar icinde gorunce ya bende gormek istiyorum:(

Kızlar nişanlım bu gece nöbetçiymiş. Onbaşı nöbeti mi neymiş gece nöbet tutanları kontrol edicekmiş duydunuz mu böyle bişey

Tatlım onun sesini duyabildiğin için mutlu olmalısın ben telefonu sevinç çığlıklarıyla açıyorum burukluğunu hepimiz yaşıyoruz hepimizin eli telefona gidip boş boş geri dönüyo ama sabredeceğiz
Kesınlıkle cok mutlu oluyorm ve sukurde edyrm .rahat olurlar ınsallah

selam kızlar.. erkek arkadaşımı cok merak ediyorum
bugün birliğe teslim olacaktı.
teslim olmadan önce saat 9 45 de aramıştı. yemek yiyip teslim olacagız diye
birdaha aramadı
bugün arayamaz sanırım demi yada arayabilr mi
ilk gün sizlerin nasıl geçmişti
yarn felanda arayamaz ise:KK42::KK42:

Kızlar sevgilim 6'da yine aradı. Yemekler gittikçe düzeliyor dedi. Tek sıkıntı sıcak su ve duş yokmuş. Her hafta merkeze gidip, duş alacaklarmış. Onun dışında henüz, çök-kalk, çömel kalk, koşu, barfiks, şınav, mekik vb. eğitimler yokmuş. Sadece içtima var her saat bir de nöbet var. Acemilik bitince Akhisar, Salihli, Turgutlu vb. ilçelerin cezaevlerinin yolunu tutacaklarmış. Cezaevinde askerlik avantaj mı dezavantaj mı onu zaman gösterecek. Sizde inşallah sevdiklerinizin sesini duyarsınız.

Kızlar sevgilim 6'da yine aradı. Yemekler gittikçe düzeliyor dedi. Tek sıkıntı sıcak su ve duş yokmuş. Her hafta merkeze gidip, duş alacaklarmış. Onun dışında henüz, çök-kalk, çömel kalk, koşu, barfiks, şınav, mekik vb. eğitimler yokmuş. Sadece içtima var her saat bir de nöbet var. Acemilik bitince Akhisar, Salihli, Turgutlu vb. ilçelerin cezaevlerinin yolunu tutacaklarmış. Cezaevinde askerlik avantaj mı dezavantaj mı onu zaman gösterecek. Sizde inşallah sevdiklerinizin sesini duyarsınız.
canm cok sevindim aradıgına gözün aydın
o kadar saat neden arayamış sordun mu
benmkinden de hiç haber yok
bugünden umudu kestim
inşallah yarn arar:KK61::KK61:

selam kızlar.. erkek arkadaşımı cok merak ediyorum
bugün birliğe teslim olacaktı.
teslim olmadan önce saat 9 45 de aramıştı. yemek yiyip teslim olacagız diye
birdaha aramadı
bugün arayamaz sanırım demi yada arayabilr mi
ilk gün sizlerin nasıl geçmişti
yarn felanda arayamaz ise:KK42::KK42:

Benim sevgilim 6 Kasım Saat:09.30'da teslim oldu. Beni daha bugün 8 Kasım Saat: 12.50'de ilk kez arayabildi. Ordan pay biç. Biliyorum sesini duymadan rahat etmeyeceksin. Ben çıldırdım ama yoğunluktan arayamamış, seninkide öyledir eminim.

Back
X