• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Of of offfff askerim aradı duymadım telefonu müşteri vardı açamadım Allah kahretsin ya çok üzüldüm hemen geri aradım ama meşguldü telefon:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

bende sabahtan beri boşummm aradığı zaman tam işim vardı acil yetişmesi gereken ... o kapamamak konuşmak için can atarken ben işim var demek zorunda kaldm ve kısık sesle konuştuğum için anlamadı dediklerimi :( :(

bende sabahtan beri boşummm aradığı zaman tam işim vardı acil yetişmesi gereken ... o kapamamak konuşmak için can atarken ben işim var demek zorunda kaldm ve kısık sesle konuştuğum için anlamadı dediklerimi :KK43: :KK43:
Off aynısı benim basimada geldı, insan kendini ck kotu hissediyor

Kızlar sıra oluyormuş o yüzden çok rahat arayamıyorlar. Biz de 3 defa falan görüşebiliyoruz, sıra gelmiyor diyor.
Off çok zor bişey sanki niye daha fazla telefon koymuyorlarsa sanki madem yasaklıyonuz telefonu ankesörlüyü çok koyun :(

Off çok zor bişey sanki niye daha fazla telefon koymuyorlarsa sanki madem yasaklıyonuz telefonu ankesörlüyü çok koyun :KK43:
Bence de yaaa zaten ailelerinden uzakta dört duvar arasındalar bence daha fazla koymaları gerekiyordu.Ya acemilik bitsin bi sürü kitap alacağım ona ales e çalışsın kitap okusun, boş boş durmasınlar sıkılırlar :)

Onbirde aradı cnm bugun program yapmşlar komutanlari fılm fln izlycz aksama arayabilirm dedi, sen ne zmn knstn
bende 10.15 gibi konustm canm hıı eger işleri varsa aksama ararlar ancak yani inşallahhhh :)
Sabahtan beri beklediğim telefonu ben kapattım ya böyle bişe olabilirmi :KK42::KK42::KK42::KK42:Tam da işim çıkçak zamanı buldu bak yine boşummmm aramıyor ya boş olurum ztee
canım kıyamam üzülmeyin ya vardır bir hayır bunda da diyelim hem yine arar onlar rahat tutun içinizii

Uzulme cnm olan olmuş artk, aksama rahat raht knusursunz artk
İnşallah canım ama akşam kesin sıra olur çok azcık konuşuruz :KK42::KK42:
Bence de yaaa zaten ailelerinden uzakta dört duvar arasındalar bence daha fazla koymaları gerekiyordu.Ya acemilik bitsin bi sürü kitap alacağım ona ales e çalışsın kitap okusun, boş boş durmasınlar sıkılırlar :)
İnşallah boş vakitleri olur canım onları yapacak :)

canım kıyamam üzülmeyin ya vardır bir hayır bunda da diyelim hem yine arar onlar rahat tutun içinizii
Sesini iyi duydum ya buna şükrediyorum .. sıkma meyve suyu içiyomuş en sevdiği şeydir iyi bulmuş orda da kyamam yaa ii olduğunu duyunca ben daha mutlu oluyorum :):KK68: Ama keşke daha rahat konuşabilseydim seni özledim diyor bende seni özledm bile diyemedm :(

kızlar ilk gün nasıl geçiyormuş bilginiz var mı
bazıları gittiklerinde 3 gün arıyamıyormuş sanırım
en son 10 da aradı yemek yiyip teslim olacağız demişti
hiç haber alamadım.. o_O

Ben zate kilo almaya çabalıyorum ne zamandır alamıyorum artık hiç alamam :KK43:
böyle yapmayın ama bizim güçlü olmamız lazım ki onlarda güçlü olsun..
bende stresten snrden ne hale geldim ama üzmemeye calşyrm kendimi
hareketli müzikler dinliyorum
ders çalışıyorum
nakış işliyorum canm kafamı dagıtırıyorum
ne güzel işim vardı ondanda oldum.
ama yinede boş kalmamaya calşyrm

böyle yapmayın ama bizim güçlü olmamız lazım ki onlarda güçlü olsun..
bende stresten snrden ne hale geldim ama üzmemeye calşyrm kendimi
hareketli müzikler dinliyorum
ders çalışıyorum
nakış işliyorum canm kafamı dagıtırıyorum
ne güzel işim vardı ondanda oldum.
ama yinede boş kalmamaya calşyrm
Neden tatlım en son çalışıyordun işinden niye oldunn???

Neden tatlım en son çalışıyordun işinden niye oldunn???
ah sorma tatlım..
herşey üst üstte geldi
benm babam vefat ettiğ ondan ölüm aylığı alıyorum ssk olursa kesilecek bu aylıgım
üstelik bu aylıgı sadece ben alıyorum 1 milyar yaklaşık
çalıştıgm yerde resmi bir yer olunca sigortamın yatırılması başlangıcı icap etti.
calştgm yerdede 1 milyar maaş + sigortam olacaktı
cok rahat bir yerdi üstelik yaptıgım hiç birşeyde yoktu
ama sigorta sorun oldu. aylıgım keslilrse çalışmamım hiç bir mantıgı kalmıyck çünkü
enşitem ben hallederim su bu birşey olmaz felan dedi
başkasını gösterelim sigortalı sen calış dediler.
ama yakalanırsak cezası cok büyük
bende bu riski almak istemedim ben ayrılıyım işten dedm:KK51::KK51:

ah sorma tatlım..
herşey üst üstte geldi
benm babam vefat ettiğ ondan ölüm aylığı alıyorum ssk olursa kesilecek bu aylıgım
üstelik bu aylıgı sadece ben alıyorum 1 milyar yaklaşık
çalıştıgm yerde resmi bir yer olunca sigortamın yatırılması başlangıcı icap etti.
calştgm yerdede 1 milyar maaş + sigortam olacaktı
cok rahat bir yerdi üstelik yaptıgım hiç birşeyde yoktu
ama sigorta sorun oldu. aylıgım keslilrse çalışmamım hiç bir mantıgı kalmıyck çünkü
enşitem ben hallederim su bu birşey olmaz felan dedi
başkasını gösterelim sigortalı sen calış dediler.
ama yakalanırsak cezası cok büyük
bende bu riski almak istemedim ben ayrılıyım işten dedm:KK51::KK51:

Ahhh canım yaa anladm üzüldüm senin adına kötü olmuş :( Hakkında hayırlısı olmuştur inşallah gönlüne göre başka güzel bir iş bulabilirsin sıkma canını herşeyde vardır hayır

canm aranızda resmi bir durum söz konusu değil anlaşılan..
erkek arkadaşını düşündüğün gibi ailenide düşünmen lazım.
onlara yalan söyleme
sana olan güvenlerini sarsma
erkek arkadaşın da bu şekilde gelmeni istemezdi demi.

aynen oyle canim malesef resmi bi durum yok. dedim zaten bu sartlarda gelemicegimi oda gelme dedi ztn canim :(

Back
X