• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Ayyy gozunaydinnn canimm cok sevindim nasil rahatlamissindir simdi :)))

Ohhh gözünaydın canımmm ne gzel .. ama cezaevine neden yollamışlarki acemide hiç duymamıştım .. nese rahatı yerinde olsun da önemli olan da o

Gözün aydın canım benim inşallah rahat eder sık sık arayabilir seni

Peri__Kizi Peri__Kizi cnm gozun aydın ck sewindim senin adına

Herkese iyi dilekleri ve duaları için çok teşekkür ederim. Sayenizde bu süreci atlatmam daha da kolaylaştı, iyi ki varsınız. Bende acemi birliğinde cezaevine gönderildiğini ilk kez duydum ama biz zaten normal bir çift değiliz ki, normaller bizi bulsun. :)

Herkese iyi dilekleri ve duaları için çok teşekkür ederim. Sayenizde bu süreci atlatmam daha da kolaylaştı, iyi ki varsınız. Bende acemi birliğinde cezaevine gönderildiğini ilk kez duydum ama biz zaten normal bir çift değiliz ki, normaller bizi bulsun. :)
Aaa o nedenmiş niçin normal değilsiniz :) :) :)

Bzim aynı değilki tatlım sizin Mamak Bizim beytepe ama ikiside Ankara
Hmm Ankarayı pek bilmiyorum :)

Evet canım bizim de Mamak
Bu telefon kuyruğu sırasını hep yaşayacağız kader arkadaşı olduk :(

Canım benim sende iyiki varsın burada birbirimize destek olmak için varız :)

Canım öncelikle aminnnn diyorum Rabbim sevdiklerimize kavuşmayı nasip etsin ve basımızdan da hic eksik etmesin insallah..

Benim yârim Hatay serinyolda o yuzden kendi uzerime alındım direk. Cok cok sagol buyuk ihtimalle sene sonuna kadar sürebilirmis acemiliği :KK43: o yuzden fazlasıyla rahatladım yazdıklarını okuyunca.. Kıyamam ya ona ben.. Soğuklardan korkuyordu o da. Askerligin oldugu yer hakkında bilgin var mı peki? Henuz Bölük vsvs belli olmamıs ama pek hafta sonu iznimiz olacak gibi gözükmüyor dedi ve Doğuya gönderiliyormuş cogunluk ustabirligin de ki onu da hic istemiyoruz :KK43: Rabbim hayırlısını versin insallah .. Tekrar coooooook teşekkür ederim :) nasıl guzel onun oldugu yer hakkında bile olsa bilgi almak.. :KK54::oops::KK68:
Sari06 Sari06 ,
Evet serin yol bize yakin hatta cok yakin dedigim gibi korkma yani teroristi filan yoktur.hic duymadik yani sanorim dogunun cikmasindan korkuyor icini soyle rahatlatayim benim gecen sene 2 abim doguya gittiler usta birlik olarak bizde dogudan cok korkuyorduk annemler adak adadilar filan hayirlisiyla gelsinler die iste ordaki kulupenin nosunu aldilar askeri bolumu ariyip abilerimi konustryrlrdi hergun o kadar korkuyorlardi ki..bir abim gorson olarak girdi.nobet bile tutmadi. Isi rahatti ve diger abimde azcik yoruldu berber oldu. Hayirlisiyla geldiler sayili gunler cabuk biter...
yani benim demek istedigim dua ve sabir ve korkmayin...
bizim oralarda kar yagmaz demistim hatta omrumde bizim orda kar yagdigini gormedim.aksamlari sabaha karsi soguktur .butun kis boyle bide daglara cikarlarsa daha acemi birlik diyorsun cikmazlar ogretme amacli..
yani canim korkma uzulme icini ferah tut alllah butun askerlerimizi korusun....
dualarim sizinle......

Kızlarrrr demin aradı ve ilk kez sesi bu kadar rahattı yani normalde aradığı gibi rahat konuşabileceği bir durumdu .. Tam da aksi gibi benim acil işim vardı yinede açtım ama iki arada bi derede konuşmak zorunda kaldım .. bi de sesin gelmiyo dedi hep bende gayet yüksek konuştum ama sonuçta işteyim bağıramam ki :( :( Offff akşam ara mutlaka dedim .. akşam 8 den sora arayabiliyormuş ama çok kuyruk oluyo o zaman uzun konuşamıyorum dedi.. bazıları yarım saat konuşuyormuş oha ya mdem sende konuş dedim .. herkes beklerken yapamıorm dio :( 10 dakika da yter insanlar da biraz bu kadar düşünceli olsa yarım saat telefon meşgul edilirmi o kadar insan bekelrken .. demekki bunlar gibiler yüzünden sevdiklerimizle rahat konuşamıyoruz :( Ah nolurdu o müsaitken tam bende müsait olsaydım .... Seni özledm herkesin ziyaretçisi geliyo ne zaman gelcen diyo :( dedim yemin töreninden sonra... şimdi çarşı izni yokki gideyim....Ortamı iiymiş ama zaman geçmio sabahtan akşama kadar nasıl geçecek bu süre diyor :( inşallah çabuk geçer .....Sesini iyi duydum ya yine buna şükür.... ptesi eğitimi başlıyormuş o zaman görecez bakalım neler bizi bekliyor... Dedim işim var böyle içim rahat etmiyor konuşamayınca rahat ..saçmala diyor ama napiyim kendmi suçlu gibi hissediyorum:(

Of of offfff askerim aradı duymadım telefonu müşteri vardı açamadım Allah kahretsin ya çok üzüldüm hemen geri aradım ama meşguldü telefon:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

Back
X