- 3 Kasım 2014
- 1.080
- 214
- 93
tamam canım hemen bakıyorum :)bujum tatlım sana özel mesaj atılmıyor ayarlarını bi kontrol etsene
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım hemen bakıyorum :)bujum tatlım sana özel mesaj atılmıyor ayarlarını bi kontrol etsene
Evet kuzum kesinlikle de öyle komutanlardan yana şansı varsa yeri önemli değil cidden. İnşallah canım ya :)Zaten her zaman diyoruz önemli olan şehri değil birliği. Çok iyi bi yerde olsa bile komutanları diğer askerler hayatı zehir edebiliyor. İnşallah rahat eder orada canım.
Bende iyiym tatlım ne olsun uykumu açamadım daha. Askerimde telefon soktu içeriye mesajlaşabiliyoruz
Sen bugün başladın dimi işe adresi verde hayırlı olsun çiçeği göndereyim havan olsun![]()
aynen tatlım ama napalım çeyiz için para da lazım :)İnşallah canım benimm :) Sorma iş başı olayı da çok can sıkıcı .. özlem yetmiormuş gibi :)
Çook sağol tatlım benim bunu bilmek çok güzel :)
Nerde işe başladın canım :)?? Hayırlı olsun çook :)Evet kuzum kesinlikle de öyle komutanlardan yana şansı varsa yeri önemli değil cidden. İnşallah canım ya :)
Ay çok iyi yapmış kuzum benimki de geldiğinde alıcak benden telefonu Allahım ne bitmek bilmez acemilikmiş be
Evet kuzum bugün iş başı yaptım evde olmayı seviyordum ya iyiydim öyle ama para lazım napalım
ahahaha kız havamdan geçilmez he gönder gönder![]()
Sağol canım inşallahhhh :) Mühendislik firmasındayım canım web sitelere bakıcam burda inşallah hayırlısı olur :)Nerde işe başladın canım :)?? Hayırlı olsun çook :)
Aynı yatakta yatma olayı nasıl bişey ya Allah akıl fikir versin şu komutanlara.kuzum ne nazlaması ... üç tane 25-30 yaşlarındaki adamı aynı yatakta yatırıyorlar, sabah koğuşu kitleyip akşam altıya kadar açmıyorlar boş olduklarında bile dışarda (van gibi soğuk bir yer ) bekletiyorlar .. ve yarim hala ben iyim merak etme diyor .. ne dieceğimi bilemiyorum, onunla konuşurken nefesim kesiliyor![]()
Kızım seninde kolayın bulunmuyor ya bi diyosun evde sıkıldım bi diyosun ev iyiydiEvet kuzum kesinlikle de öyle komutanlardan yana şansı varsa yeri önemli değil cidden. İnşallah canım ya :)
Ay çok iyi yapmış kuzum benimki de geldiğinde alıcak benden telefonu Allahım ne bitmek bilmez acemilikmiş be
Evet kuzum bugün iş başı yaptım evde olmayı seviyordum ya iyiydim öyle ama para lazım napalım
ahahaha kız havamdan geçilmez he gönder gönder![]()
oh ne güzel canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına :))Sağol canım inşallahhhh :) Mühendislik firmasındayım canım web sitelere bakıcam burda inşallah hayırlısı olur :)
Ümraniye taraflarındayım
Aynı yatakta yatma olayı nasıl bişey ya Allah akıl fikir versin şu komutanlara.
Ama koğuş kitleme bizde de vardı. Acemi birliğinde boş bıraktıklarında koğuşa çıkmak yasaktı. Hatta bırak koğuşu gazinoya bile gidemiyorlardı dışarda soğuk betonlara ıslak çimlere oturtuyorlardı
Allah yardımcınız olsun kuzum
Kızım seninde kolayın bulunmuyor ya bi diyosun evde sıkıldım bi diyosun ev iyiydi![]()
Sağol canım benim inşallah daha iyi olur benim içinoh ne güzel canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına :))
amin canım rabbim hepsine kolaylık versin .. tez zamnda bitirip gelsinler inş.Aynı yatakta yatma olayı nasıl bişey ya Allah akıl fikir versin şu komutanlara.
Ama koğuş kitleme bizde de vardı. Acemi birliğinde boş bıraktıklarında koğuşa çıkmak yasaktı. Hatta bırak koğuşu gazinoya bile gidemiyorlardı dışarda soğuk betonlara ıslak çimlere oturtuyorlardı
Allah yardımcınız olsun kuzum
Kızım seninde kolayın bulunmuyor ya bi diyosun evde sıkıldım bi diyosun ev iyiydi![]()
Bende ev olmak istediğim saatte kalkmak istiyorum ya dün evde dua vardı dinleneceğime daha çok yoruldum gözümden uyku akıyor şuanay napim kuzu ya dinlenme konusunda iyiydi ama ev kafama göre istediğim saatte kalkıyordum
Şimdi hepsi gitii
Sağol canım benim inşallah daha iyi olur benim için![]()
Amiiiiiiiin bebeğimamin canım rabbim hepsine kolaylık versin .. tez zamnda bitirip gelsinler inş.
Allah kabul etsin kuzum . hafta sonuna kaldı artık dinlenme napalım kuzu yaBende ev olmak istediğim saatte kalkmak istiyorum ya dün evde dua vardı dinleneceğime daha çok yoruldum gözümden uyku akıyor şuan
Kuzu senin sınavlar ne oldu ya girdin dimi unuttum sana sormayı
Amiiiiiiiin bebeğim
günaydınlarr diyarbakırda önce ktm ye gidiyorlar ordan gitcekleri yerlere askerler götürüyor canım diyarbakırın neresi çıktı sizeGunaydin kuzular simdi sevdicegmi Diyarbkira yolcu ettim bir kere daha ayrilmak cok zormusgidecegi yer nasil rahat mi nasil olacak bir bilinmezlik hayirlara vesile olur insallah ya
Sen hepsinden geçersin güvenim tam bebeğimAllah kabul etsin kuzum . hafta sonuna kaldı artık dinlenme napalım kuzu ya
Aynen kuzum girdim bakalım ne iyi ne kötü ama emin olduğum bir ders var sadece gerisindenn şüpheliyim![]()
sağol kuzum benim inşallah ya uzatmadan bitirmek istiyorum tüm derslerimi inşallah olurSen hepsinden geçersin güvenim tam bebeğim![]()
Dgsden sonra kaç yıl devam ediyordun canım 4 yıl açıktan sonrada 2 yıl mıydısağol kuzum benim inşallah ya uzatmadan bitirmek istiyorum tüm derslerimi inşallah olur![]()
İki yıl okuduktan sonra dgs ile 3 yıl daha okuyorsun kuzum öyle diye biliyorum bendeDgsden sonra kaç yıl devam ediyordun canım 4 yıl açıktan sonrada 2 yıl mıydı
Canım bi tanıdığım var Uludağ Üniversitesinde veterinerlik okuyor onunki 6 yıl ama hazırlıkla beraber olabilir seninki hazırlık olmayınca 5 yıl herhaldeİki yıl okuduktan sonra dgs ile 3 yıl daha okuyorsun kuzum öyle diye biliyorum bende
Hazırlık ile beraberdir kuzu şimdi 5 yıl diye biliyorum ben ama onun neden 6 ki ?Canım bi tanıdığım var Uludağ Üniversitesinde veterinerlik okuyor onunki 6 yıl ama hazırlıkla beraber olabilir seninki hazırlık olmayınca 5 yıl herhalde
Bugün face de bi arkadaşım bir kızın resmini paylaşmış kız öldüğü için ..mynete girdim ve aynı kızın ölüm haberi vardı ..2 aylık evli 24 yaşında ..ve sonradan hatırladım 2 ay önce düğün fotoğraflarına rastlamıştım face de ne kadar mutlu gözüküyorlar diye düşünmüştüm ..o kız olduğunu anlayınca kızı tanımamama rağmen o kadar üzüldüm ki..ne kadar kötü bir durum .. o kadar hayal kur ve daha 2 aylık evli iken ..terastan düşüp öl... Allah kimseye yaşatmasın kocasına sabır versin![]()