- 22 Ekim 2014
- 755
- 138
- 133
hahaahaa orda kamuflajlı biri vardı o senin sevdiceğin miydi acebeee :) :)ayyy canimm ya kastamonuya mi gittinnnn... belki de benim askitomun yanindan gectin onu gordun ahhhhh ahhhh![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaahaa orda kamuflajlı biri vardı o senin sevdiceğin miydi acebeee :) :)ayyy canimm ya kastamonuya mi gittinnnn... belki de benim askitomun yanindan gectin onu gordun ahhhhh ahhhh![]()
hahaahaa orda kamuflajlı biri vardı o senin sevdiceğin miydi acebeee :) :)
gunaydın kızlar bende bugun ruhsal bunalım halinde takılanlardanım derse de gitmedim hiç canım istemedi valla.. sabah sevgilimin sesini duydum iyi oldum kapayınca aynı bunalıma devam bu ankara beni öldürüyor valla:S
anaaaaaaaaaaaaaam kastamonuya mı gittin...Ne ara gittin...günaydın yarenler nasılsınız :) cuma akşamı 5-6 gibi kastamonudydım, askeriye ye gittim saat 9 da yarimle çıktık pazar akşamına kadar beraberdik zamnın nasıl geçtiğini anlamadım ,doyamadım sevdiğimeneyse güzel bi haftasonuydu kısacası , kızlar size söylemeden edemycm 3 gün boyunca askeriyeyi, çarşı izinlerini vs. vs. herşeylerini gördüm , ve emin olun tüm samimiyetimle söylüyorum onlar değil asıl askerliği yapan bizleriz onların keyfi yerinde hiç canınızı sıkmayın...
kızlar aslında bugün ben çok mutsuzumoğluşumu ürolojiye götürdüm yumurtalıkları kesede değildi doktor kesin ameliyat diyor
![]()
tatlım cuma günü gittim pazar günü döndüm ankaraya, başta evci izni için almıştı ama sonradan denetim var ailenden biri gelmeden çıkamazsın dedi komutanı , volkanda nişanlım geldi onu yalnız bırakamam fln die anlatınca tmm izinden iki gün kullan o zamn dedi öylelikle çıkabildi.anaaaaaaaaaaaaaam kastamonuya mı gittin...Ne ara gittin...
ayy çok sevindim :) Sizin de güzel bi hatıranız oldu kastamonuda :) nasıl buldun oraları ben çok beğendim küçük şirin bi memleket bence :) Bi de eşimle vakit geçirince dünyanın en güzel yeri oldu banaa:):)tatlım cuma günü gittim pazar günü döndüm ankaraya, başta evci izni için almıştı ama sonradan denetim var ailenden biri gelmeden çıkamazsın dedi komutanı , volkanda nişanlım geldi onu yalnız bırakamam fln die anlatınca tmm izinden iki gün kullan o zamn dedi öylelikle çıkabildi.
evet şart diyor oğlum 3 yaşında daha önce de götürmüştüm hareketli yumurtalık teşisi koymuşlardı yumurtalıkları banyodan sonra ateşliyken keseye iner demişlerdi ama ben keseye hiç inmediğini farkettim o yuzden bugün ürolojiye gittik doktor yukarıda yer yapmış dedi baya uğraştı keseye indiremedi kesin ameliyat olması gerekiyor ne kadar yukarıda kalırsa o kadar hasar görür dedicanım çok geçmiş olsun ...amaliyat şartmıymış ..oğluşun kaç yaşında ..
evet şart diyor oğlum 3 yaşında daha önce de götürmüştüm hareketli yumurtalık teşisi koymuşlardı yumurtalıkları banyodan sonra ateşliyken keseye iner demişlerdi ama ben keseye hiç inmediğini farkettim o yuzden bugün ürolojiye gittik doktor yukarıda yer yapmış dedi baya uğraştı keseye indiremedi kesin ameliyat olması gerekiyor ne kadar yukarıda kalırsa o kadar hasar görür dedinedir yavrumun başına gelenler bilmiyorum ki
tırnakları da soyuluyordu onu da gösterdim cildiye bölümüne yönlendirdiler ne kan testi ne başka birşey yapmadılar bakalım bu hafta yine doktordan doktora sürünecez öyle görünüyo
tam astımı bu sene rahatladı dedik bir sürü sorunlar çıktı
![]()
Selam kızlar dün gece askerimi usta birliğine uğurlayıp bugün iş başı yaptım
Nasılsınız ben yokken neler oldu önemli gelişmeleri özet alabilir miyim![]()
evet canım küçük bi yer gezebileceğin çok yeri yok, cmrt pazar heryer asker kaynıyordu açıkcası volkan gündüzleri pek dışarı çıkarmadı akşam bi kaç saat dolaştık o kadar, kastamonu yakındı gidip görebildim bakalım van'a gittiğinde napcam , çok uzak hadi uzak oluşunuda geçtim doğu olduğu için o taraflara gitmeye korkarım , nolcak zamn nasıl geçcek hiç bilmiyorumayy çok sevindim :) Sizin de güzel bi hatıranız oldu kastamonuda :) nasıl buldun oraları ben çok beğendim küçük şirin bi memleket bence :) Bi de eşimle vakit geçirince dünyanın en güzel yeri oldu banaa:):)
geçmiş olsun tatlımevet şart diyor oğlum 3 yaşında daha önce de götürmüştüm hareketli yumurtalık teşisi koymuşlardı yumurtalıkları banyodan sonra ateşliyken keseye iner demişlerdi ama ben keseye hiç inmediğini farkettim o yuzden bugün ürolojiye gittik doktor yukarıda yer yapmış dedi baya uğraştı keseye indiremedi kesin ameliyat olması gerekiyor ne kadar yukarıda kalırsa o kadar hasar görür dedinedir yavrumun başına gelenler bilmiyorum ki
tırnakları da soyuluyordu onu da gösterdim cildiye bölümüne yönlendirdiler ne kan testi ne başka birşey yapmadılar bakalım bu hafta yine doktordan doktora sürünecez öyle görünüyo
tam astımı bu sene rahatladı dedik bir sürü sorunlar çıktı
![]()
canımcım sen nerelerdesin merak ettik seniSelam kızlar dün gece askerimi usta birliğine uğurlayıp bugün iş başı yaptım
İzmir Gaziemire gitti canım usta birliğine. İnşallah burada daha rahat olur zaman ikimiz içinde daha hızlı akar giderseni merak ettik kuzum bizde ...aman iyi olda.hayırlı teskerer olsun nereye uğurladın ? .biz aynı canım benim canım bu ayın 18 geleeck 2 gün izinli ordan urfaya geçicek pek konuşamıyorum ama iyiyim merak etme diyor ..bende çalışıyorum aynı yoğun tempo kuzum oğluşum hasat biraz ...
Tatlımmmm askerimleydim yıllık izindeydim 10 gün boyunca sabah akşam birlikteydik dün gece de uğurladımcanımcım sen nerelerdesin merak ettik seni
ayy ne güzel eminim bu çok iyi gelmiştir sana , eee sevdiceğin izni kullandı bitirdi o zamn öyle miİzmir Gaziemire gitti canım usta birliğine. İnşallah burada daha rahat olur zaman ikimiz içinde daha hızlı akar gider
Seninki hala acemide mi bebeğim niye konuşamıyorsunuz eğitimler mi sıklaştı düzeni oturmadı mı
İlk günler gibi değildir artık daha rahatlardır kuzum merak etme
Kıyamam ya çok geçmiş olsun kuzum neyi var tez zamanda iyileşir inşallah
Tatlımmmm askerimleydim yıllık izindeydim 10 gün boyunca sabah akşam birlikteydik dün gece de uğurladım
Sen nasılsın canım neler yaptınız ben yokken
Tatlımm hoşgeldinn seninki iznini şimdi mi kullandı ondan mı yoktun .. hoşgeldinn özledikkk :)Selam kızlar dün gece askerimi usta birliğine uğurlayıp bugün iş başı yaptım