wi pşedgıj wifo :)) size adigabze bi günaydın dedim :))) kızlar ben adigeyim varmı aranızda kuzey kafkaslı olanlar :))
aaa ne kadar güzel ve değişik ya :)) malesef ben İzmir Kızlarındanım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
wi pşedgıj wifo :)) size adigabze bi günaydın dedim :))) kızlar ben adigeyim varmı aranızda kuzey kafkaslı olanlar :))
günaydın kızlarrrr :))) kıbrısın kızlarına gelinceeeeevet gerçekten güzelmiş özellikle bir çarşısı varmış vakıflar diye bütün askeri malzemeler orda satılıyomuş ve esnafın neredeyse tamamı açık saçık giyimli samimi davranan bayanlarmışşşşş
![]()
ya ailesi istemio babası dio biz çok mu umrundayız senin için geliobide dediki yemin törenine bile gitmek istemiorm çünkü senden başka kimsenin gitmesi önemli değil bi sen varsın sanki
sevineceğini bilsem koşarak giderm ama emnm sen olmayınca umrunda olmayız dedi
(( çok mahçup oldum
vuhuuuu :)) bursa nasıl ki :)) bizimkinin yanı otogarmış hep arkadaşları kızlara numaralarını yolluomuş![]()
Eki Görüntüle 867921
Kızlar merhaba ben askerime böyle birşey yaptırmak istiyorum.Resimli künye :) nasıl fikir?![]()
valla kızlar işiniz zor ne yalan söyleyeyim ben olsam çok huzursuz olurdumm( gerçi bi tek haftasonları çıkacaklar dışarıya ama tlf sokturmayın içeriye askerlerinize o zaman daha garanti
![]()
siz askerlerinize güveniiiiinnn Allaha emanet deyin kızlar kulaktan dolma bilgilerle gaza getirmeyin kendinizi zaten sıkılıcaz yeterince birde üstüne bu şüphelerle huzursuz olmayın daha fazla![]()
1 gün yazdığı günü görmek istiyorum burda :)
tatlım bu harika birşeymiş ama acaba takabilrmi orda askerlerimiz bunu? eğer takabilirlerse bende yaptırayım hani siteden buldun özelden yazabilir misin reklama girmicekse eğer :26:
Canım askerlere guvenımz sonsuz yapan ıstanbuldada yapar.. O degıl konu kıskanclık konu benmkı yanımda bıle bakan kızlar oluyoo orada dusunemıyorum cocuga smdı nasıl bakarlar![]()
tatlım askerin belki şuan çok sıkıldığı için öyle diyordur hani izin almak istiyosa bile bence bişey deme belki ihtiyacı vardır çok sıkılmıştır seni ailesini 1 güncük bile görse kendini iyi hissedecektir bide o yanından bak olaya :26:
oofff kızlarr 8 gün sonraaa burdalarr çoğu askerımız cok enerjık hıssedıyorummmmmmmm bunu dusununce![]()
allah allah neden öyle diyor ki tamam bu senin açından iyi bişey sevdiğinin sana ne kadar bağlı olduğunu gösterir ama keşke öyle demeseydi mahçup olmuşsundur![]()
takabilir mi kii orada kendi künyesi dışında ??
tatlım bu harika birşeymiş ama acaba takabilrmi orda askerlerimiz bunu? eğer takabilirlerse bende yaptırayım hani siteden buldun özelden yazabilir misin reklama girmicekse eğer :26:
aynen benmkide oyle emine :) 151 safak mrk etme :) seninki nerede asker
Deam ben şimdi tekrar şafağa baktımda 4 ünden beri sayınca ve 1 gün yol iznini düşünce(1 gün yol iznimiz var) şafak 150 çıkıyo. doğrusu nedir bunun yahu![]()