• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

günaydın kızlarrrr :))) kıbrısın kızlarına gelinceeee:30: evet gerçekten güzelmiş özellikle bir çarşısı varmış vakıflar diye bütün askeri malzemeler orda satılıyomuş ve esnafın neredeyse tamamı açık saçık giyimli samimi davranan bayanlarmışşşşş :47::47:

valla kızlar işiniz zor ne yalan söyleyeyim ben olsam çok huzursuz olurdumm :(( gerçi bi tek haftasonları çıkacaklar dışarıya ama tlf sokturmayın içeriye askerlerinize o zaman daha garanti :1:

ya ailesi istemio babası dio biz çok mu umrundayız senin için gelio :( bide dediki yemin törenine bile gitmek istemiorm çünkü senden başka kimsenin gitmesi önemli değil bi sen varsın sanki :53::53::17:sevineceğini bilsem koşarak giderm ama emnm sen olmayınca umrunda olmayız dedi :((( çok mahçup oldum

allah allah neden öyle diyor ki tamam bu senin açından iyi bişey sevdiğinin sana ne kadar bağlı olduğunu gösterir ama keşke öyle demeseydi mahçup olmuşsundur :17:

vuhuuuu :)) bursa nasıl ki :)) bizimkinin yanı otogarmış hep arkadaşları kızlara numaralarını yolluomuş:ssz::ssz:

siz askerlerinize güveniiiiinnn Allaha emanet deyin kızlar kulaktan dolma bilgilerle gaza getirmeyin kendinizi zaten sıkılıcaz yeterince birde üstüne bu şüphelerle huzursuz olmayın daha fazla :34:

valla kızlar işiniz zor ne yalan söyleyeyim ben olsam çok huzursuz olurdumm :(( gerçi bi tek haftasonları çıkacaklar dışarıya ama tlf sokturmayın içeriye askerlerinize o zaman daha garanti :1:

siz askerlerinize güveniiiiinnn Allaha emanet deyin kızlar kulaktan dolma bilgilerle gaza getirmeyin kendinizi zaten sıkılıcaz yeterince birde üstüne bu şüphelerle huzursuz olmayın daha fazla :34:

Canım askerlere guvenımz sonsuz yapan ıstanbuldada yapar.. O degıl konu kıskanclık konu benmkı yanımda bıle bakan kızlar oluyoo orada dusunemıyorum cocuga smdı nasıl bakarlar :47::47::47::47::47:

tatlım bu harika birşeymiş ama acaba takabilrmi orda askerlerimiz bunu? eğer takabilirlerse bende yaptırayım hani siteden buldun özelden yazabilir misin reklama girmicekse eğer :26:

bence olur ya ıcıne koyuyolar ztn ıkı kunye takarlar boynunda tutamazsa bıle cebıne koyar :52:

Canım askerlere guvenımz sonsuz yapan ıstanbuldada yapar.. O degıl konu kıskanclık konu benmkı yanımda bıle bakan kızlar oluyoo orada dusunemıyorum cocuga smdı nasıl bakarlar :47::47::47::47::47:

o zaman şöyle diyoruzzz gözü olanın gözü çıksın hehehe :9:

oofff kızlarr 8 gün sonraaa burdalarr çoğu askerımız cok enerjık hıssedıyorummmmmmmm bunu dusununce :52::52::52::52::52::52::52::16::16::16:

tatlım askerin belki şuan çok sıkıldığı için öyle diyordur hani izin almak istiyosa bile bence bişey deme belki ihtiyacı vardır çok sıkılmıştır seni ailesini 1 güncük bile görse kendini iyi hissedecektir bide o yanından bak olaya :26:

aynen canm bnde o yüzden bişi demedim. gel dedim :16::16::16:

takabilir mi kii orada kendi künyesi dışında ??

tatlım bu harika birşeymiş ama acaba takabilrmi orda askerlerimiz bunu? eğer takabilirlerse bende yaptırayım hani siteden buldun özelden yazabilir misin reklama girmicekse eğer :26:

Takabilirler şekerim bir sıkıntı olmaz sanmıyorum :1: Hem kolay saklarlar.Kimselerde görmez...

İnternet sitelerinde buldum canım ''askere özel resimli künye'' diye yaz bulursunuz ama ben biraz daha araştırayım Kadıköy-Üsküdar civarlarında yapan yerler varsa oraya da bakıcam...yine sizi de bilgilendiririm. Askerde özledikçe bakarlar künyelerine :34:

151 gün sonra burayı ve sizleri burada görmekk istiorm duygular heyecanlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlar askerlerimiz gelince kopmayalım hemen yeni bi sohbet topiği açalımmm nişan düğün bebek evimizzz :))) heşyeden bahsedelimmm olur mu o ünler acabaaa:1::1::1:

Back
X