355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Evet canımmm :) inşallah hep güzel haberlerini alarak, seslerini duyarak geçireceğimiz günler olsun.. Sanırım bir de usta birliklerine geçtikleri zaman bi bir hafta filan sancılı bir süre geçireceğiz..

Evet canımmm :) inşallah hep güzel haberlerini alarak, seslerini duyarak geçireceğimiz günler olsun.. Sanırım bir de usta birliklerine geçtikleri zaman bi bir hafta filan sancılı bir süre geçireceğiz..

db_r snın adın neydı cnm :26: eveeeeeet bende en cok ondan korkuorm ınss uta bırlıklerı dha ıı olur :50::50:

kızlar bugün benimki dedi ki kısa dönem askerlik kısalmayacak ama hani ankara ya gidip sınava girmediler ya öncekilere göre 12gün fazla yapacaklardı o kalkabilirmiş hep o konuşuluyo araştır falan dedi ama öyle bi haber yok internette bilgisi olan var mi

son 10 güüüüüüüüüüüüüüüüüün şükürler olsn görücem bendeee :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16::nazar:

sen ne giyeceğine karar verdinmi deam :Dben sürekli onu düşünüyorum hafta sonuda izinli olacak onlarıda planladım ama yemin töreninde tam ne giyecem kararsızım nasıl olunurki resmimi :44:

sen ne giyeceğine karar verdinmi deam :Dben sürekli onu düşünüyorum hafta sonuda izinli olacak onlarıda planladım ama yemin töreninde tam ne giyecem kararsızım nasıl olunurki resmimi :44:

yok cnm normaal istedgn gibi gıyınn resmi olmanı gerektırcek bı durum yook :)))))) Ben gidemıycem yemın törenine bnmkı ızın vermıo aılesıne gelmeyn ztn ben hemen gelıceem dedı benıde teek yollarda gelmemi izn vermıo ztn gelcm akşamı uçaklaa bnı goremycksnz bıle o anda ddı o yuzdn onu beklyczz :24: görüşcegm zmn ne gycm hıc dusunmedm cnmm ya :D

Back
X