nee haberi aldnn cnnmm ay.mrk rttm tubaaaaam neredesnnn
bende çok merak ettim ama güzel haberlerdir inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nee haberi aldnn cnnmm ay.mrk rttm tubaaaaam neredesnnn
canım gökhan ile ilgili çok önemli haber aldım
Aradı bebeğim kimseyi aramıyorum felan dedi mutsuzum dedi. Kavga edip ayrıldık.
Aradı bebeğim kimseyi aramıyorum felan dedi mutsuzum dedi. Kavga edip ayrıldık.
Ciddi misin tatlım ya inanmıyorum sen burada günlerdir perişansin aldığın karşılığa bak yazıklar olsun ya hiç üzülme canını sıkma hiç haketmiyor seniAradı bebeğim kimseyi aramıyorum felan dedi mutsuzum dedi. Kavga edip ayrıldık.
Niye mutsuzmuş aramıyormuş. Haspama bak.
Benim de buara bir canım sıkılıyor. Saçma sapan şeyler düşünüyorum. Eski kırgınlıklarım filan aklıma geliyor. Fena olay çıkartasım var. Off...
Niye mutsuzmuş aramıyormuş. Haspama bak.
Benim de buara bir canım sıkılıyor. Saçma sapan şeyler düşünüyorum. Eski kırgınlıklarım filan aklıma geliyor. Fena olay çıkartasım var. Off...
kızlar tubanin yani tgk nin gökhan sağlık sorunundan dolayı yarın terhis oluyor...
kızlar tubanin yani tgk nin gökhan sağlık sorunundan dolayı yarın terhis oluyor...
neeee ne die ayrildnz.nolduu yaaa
Bebeğim artık çok yoruldum. Aklına gelmiyorum demek ki aramıyorsun sevmiyorsun dedim. Seviyorum bile demedi, sevmiyorsam ayrılcakmısın felan dedi. Bende ayrılıcam tabiki dedim. Seviyorum demediği için bende çoktan bitmiş ben ne için uğraşıyorum ki dedim. O da arama birdaha o zaman tamam mı dedi. Bende suratına kapattım. Ailesine hesap versin.
kalça kemiği erimesi kızlar maalesef...
Tartıştık, orada mutsuzmuş arkadaşlarını felan beğenmiyor. İçine kapanmış yani. Hiç mi aklına gelmiyorum neden aramadın gibisinden konuştum, canım istemiyor dedi, annemleri bile aramıyorum dedi. Bende sevmiyorsun demekki felan dedim. O da sevmiyorsam ayrılcakmısın dedi. Bende ayrılıcam tabi dedim. Arama o zaman felan dedi özür dilerim bitsin o zaman dedi . Suratına kapattım bende. Bitti anlayacağın, ilk defa kalbimin yarısı huzurla dolu yarısı da kırık, beni hak etmeyen birisi için çabalamayacağım![]()
Tartıştık, orada mutsuzmuş arkadaşlarını felan beğenmiyor. İçine kapanmış yani. Hiç mi aklına gelmiyorum neden aramadın gibisinden konuştum, canım istemiyor dedi, annemleri bile aramıyorum dedi. Bende sevmiyorsun demekki felan dedim. O da sevmiyorsam ayrılcakmısın dedi. Bende ayrılıcam tabi dedim. Arama o zaman felan dedi özür dilerim bitsin o zaman dedi . Suratına kapattım bende. Bitti anlayacağın, ilk defa kalbimin yarısı huzurla dolu yarısı da kırık, beni hak etmeyen birisi için çabalamayacağım![]()
kalça kemiği erimesi kızlar maalesef...
Askerden sonra bir çok ilişkinin bittiğini söylerdi insanlar. Bana hep tuhaf gelirdi. Şeytan uğraşıyor herhalde insanla.
Normalde melankolik takılmayı nazlanmayı falan bekleyen bir insan mıdır? Öyle alıştı belki naz mı bekliyor yine.
Yangına körükle gitmeyeyim diyorum ama nasıl aramaz ya. Sen burada bekliyorsun o kadar. Ne düşünüyormuş yani.
Belki sana karşı mahcup mu hissediyor kendini. Öyle hissediyorsa da bu şekilde bir ilerleme kat edemez.
Kafası karışıklara gelsin
Fener (Yüksek Sadakat) - YouTube