355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Aradı bebeğim kimseyi aramıyorum felan dedi mutsuzum dedi. Kavga edip ayrıldık.

Niye mutsuzmuş aramıyormuş. Haspama bak.

Benim de buara bir canım sıkılıyor. Saçma sapan şeyler düşünüyorum. Eski kırgınlıklarım filan aklıma geliyor. Fena olay çıkartasım var. Off...

Benim de buara bir canım sıkılıyor. Saçma sapan şeyler düşünüyorum. Eski kırgınlıklarım filan aklıma geliyor. Fena olay çıkartasım var. Off...

sorma ay bendede bugün öyle oldu ve sorun cikaracaktim geçmişte yaptgi kirdii anlar geldi...ve ben bunu çekerken ya gelince yine aynı sorunlar olursa dedim kendime

Bebeğim artık çok yoruldum. Aklına gelmiyorum demek ki aramıyorsun sevmiyorsun dedim. Seviyorum bile demedi, sevmiyorsam ayrılcakmısın felan dedi. Bende ayrılıcam tabiki dedim. Seviyorum demediği için bende çoktan bitmiş ben ne için uğraşıyorum ki dedim. O da arama birdaha o zaman tamam mı dedi. Bende suratına kapattım. Ailesine hesap versin.

neeee ne die ayrildnz.nolduu yaaa

Tartıştık, orada mutsuzmuş arkadaşlarını felan beğenmiyor. İçine kapanmış yani. Hiç mi aklına gelmiyorum neden aramadın gibisinden konuştum, canım istemiyor dedi, annemleri bile aramıyorum dedi. Bende sevmiyorsun demekki felan dedim. O da sevmiyorsam ayrılcakmısın dedi. Bende ayrılıcam tabi dedim. Arama o zaman felan dedi özür dilerim bitsin o zaman dedi . Suratına kapattım bende. Bitti anlayacağın, ilk defa kalbimin yarısı huzurla dolu yarısı da kırık, beni hak etmeyen birisi için çabalamayacağım :19:

Bebeğim artık çok yoruldum. Aklına gelmiyorum demek ki aramıyorsun sevmiyorsun dedim. Seviyorum bile demedi, sevmiyorsam ayrılcakmısın felan dedi. Bende ayrılıcam tabiki dedim. Seviyorum demediği için bende çoktan bitmiş ben ne için uğraşıyorum ki dedim. O da arama birdaha o zaman tamam mı dedi. Bende suratına kapattım. Ailesine hesap versin.

Askerden sonra bir çok ilişkinin bittiğini söylerdi insanlar. Bana hep tuhaf gelirdi. Şeytan uğraşıyor herhalde insanla.

Normalde melankolik takılmayı nazlanmayı falan bekleyen bir insan mıdır? Öyle alıştı belki naz mı bekliyor yine.

Yangına körükle gitmeyeyim diyorum ama nasıl aramaz ya. Sen burada bekliyorsun o kadar. Ne düşünüyormuş yani.

Belki sana karşı mahcup mu hissediyor kendini. Öyle hissediyorsa da bu şekilde bir ilerleme kat edemez.

Kafası karışıklara gelsin

Fener (Yüksek Sadakat) - YouTube

Tartıştık, orada mutsuzmuş arkadaşlarını felan beğenmiyor. İçine kapanmış yani. Hiç mi aklına gelmiyorum neden aramadın gibisinden konuştum, canım istemiyor dedi, annemleri bile aramıyorum dedi. Bende sevmiyorsun demekki felan dedim. O da sevmiyorsam ayrılcakmısın dedi. Bende ayrılıcam tabi dedim. Arama o zaman felan dedi özür dilerim bitsin o zaman dedi . Suratına kapattım bende. Bitti anlayacağın, ilk defa kalbimin yarısı huzurla dolu yarısı da kırık, beni hak etmeyen birisi için çabalamayacağım :19:

canm bnm hakkinizda hayirlisi

canım benim. askerde erkeklerin gerçekten psikolojileri değişiyor ne dediklerinin ne yaptıklarının farkında olmuyolar bence sabret tabi ben yeni okudum bunları neler yaşadığını bilmiyorum ama onların yerine kendimizi koysak? mesela benim sevgilim askere gideli 10 gün son 3 gündür saçma sapan seblerden dolayı kızıyo dışarı çıkmama bile. hatta bana eski sevgilimi hatırlatıp o hiç aradımı bile dedi çok şaşırttı beni dün akşam aradığında uzun bi konuşma yaptım sonra özür diledi bana hak verdi..

Son düzenleme:
kalça kemiği erimesi kızlar maalesef...

Tedavisi zor olan bir şey mi? Hiç bilmiyorum nasıl bir hastalık.

Tuğba giremeyeceğim bir süre diyordu. Ulaşabilen varsa ulaşsa bari kendisine. Cumartesi askeriyeye gidecekti. Gelince görüşürüz demişti.

Askerden sonra bir çok ilişkinin bittiğini söylerdi insanlar. Bana hep tuhaf gelirdi. Şeytan uğraşıyor herhalde insanla.

Normalde melankolik takılmayı nazlanmayı falan bekleyen bir insan mıdır? Öyle alıştı belki naz mı bekliyor yine.

Yangına körükle gitmeyeyim diyorum ama nasıl aramaz ya. Sen burada bekliyorsun o kadar. Ne düşünüyormuş yani.

Belki sana karşı mahcup mu hissediyor kendini. Öyle hissediyorsa da bu şekilde bir ilerleme kat edemez.

Kafası karışıklara gelsin

Fener (Yüksek Sadakat) - YouTube

Bebeğim ben onun üstüne çok düşerim, ona birşey olsa çok üzülürüm o da bilir. Ama seviyorum demedi seviyorum deseydi beni aramasa dahi ben onu yine beklerdim, arama o zaman tamam felan dedi, aslında yalvaracağımı bekledi genelde ben çok sabırlıyımdır, polyanayımdır biraz. Ama bu sefer suratına kapattım. Artık yoluma bakacağım. Türkçe müzik dinlemiyorum bebeğim, yabancı pop dinliyorum sadece, onun yüzünden şarkılara küstüm desem yeridir. :19:

Back
X