kızlar inanaın bnm kadar stresli olmamalısınız... hiç sevmediğim bi iş yerinden kredi borcumdan dolayı çalışıorm.... sevgilim vardı bu şehirde bi tek ailem uzakta yapayanlız kaldım inanın her gün iş yeri yüzünden ağlıorm... dayanağım da gitti o kadar kötüyüm ki anlatamameve gidiorum yemek temizlk bni beklio ha bi de ev arkadaşım ile yani bi tanesi ile problemler var çileden çıkıorm... o varken iş çıkışı ona sarılınca herşey bitiodu ama şimdi çok darda ve çıkmazdayım
kızlar inanaın bnm kadar stresli olmamalısınız... hiç sevmediğim bi iş yerinden kredi borcumdan dolayı çalışıorm.... sevgilim vardı bu şehirde bi tek ailem uzakta yapayanlız kaldım inanın her gün iş yeri yüzünden ağlıorm... dayanağım da gitti o kadar kötüyüm ki anlatamameve gidiorum yemek temizlk bni beklio ha bi de ev arkadaşım ile yani bi tanesi ile problemler var çileden çıkıorm... o varken iş çıkışı ona sarılınca herşey bitiodu ama şimdi çok darda ve çıkmazdayım
Kızlar yemın torenıne gitmek ıcın aılenızı nasl ıkna edıceksnz ozllkle annenızı ya ızn vermez dıe cok korkuorm
bilmiorm ama bana içerinn numarasını verecek yemn törenini unuttum sormayı ama bi gökhan var dedi.. odur bence yine sorcam ararsa
Kızlar yemın torenıne gitmek ıcın aılenızı nasl ıkna edıceksnz ozllkle annenızı ya ızn vermez dıe cok korkuorm
inşallah ikna edesin canım sıkma canını
ben babama baştan söyledim bak dedim ben yemin törenine giderim haberin olsun sonradan arıza çıkarma diye gitmesen şaşardım zaten dedi :):) ama iş yerimden nasıl izin alıcam onu bilmiyorum bakalım
inşşşşşşş
oyy maşallahne guzel aile ızın vermısss benmde ızn verse keske ya senın askern nede gokche ?:44:
kızlar aradım ankesörlü telefon geri dönüşümsüzmüş snra il jandarma komutanlığını aradım beni aktarablcekleri bi telefn olmadğnı ankesörlü telefonlara aktaramadıklarını onun aramasını beklemem gerektiğini söledler offf ağlcam
canım benim biraz sakin ol bugün daha 3. günleri nişanlım aradı eğitimlere başladık dedi yani yoğunlardır aklındasındır ama arayamıyodur inşallah tez zamanda arar dualarımız seninle hemen bizimle paylaş olur mu? ailesinden bilgi alma şansın yok mu yada en yakın arkadaşından falan?
ya bizim öyle düzenli bi ilişkimiz yoktu 4 yıl olcak nerdeyse ama doğru düzgün kopamadıkta birleşemedkte ailesi bizm köylü o yüzden arayamam köy yerinde herkes birbrni tanır malum en yakın arkdşyla konuştum onu ilk teslim olduğu akşam aramış ama beni aramadı ve aramıcak biliyorum
arkadaşını aradığı ankesörlü telefon numarasını buldum kızlar çalıo açan yok neden ki :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?