Yok canım henüz. Yemin törenine kadar ne sıklıkla konuştunuz? İçeri tel sokabildi mi? 2 senedir dipdibeydik. Şimdi bir yanım boş.
arkadaşlar bu askerlik kaç gün sürüyo ben anlamıs deilim 5 ay 5 gün mü yoksa 6 ay mı
Tam 5 ay 10 gun.
167 gün değilmi askerlik 5 ay 5 gün oluyo o zaman
Hergün arayabiliyordu benim eşim 5 10 dk konuşuyorduk canım o tel sokmamıştı acemiye...bana akşam üzeri olunca işten gelme saatinde zor gelirdi hep...kendine uğraş bul kafanı dağıtmaya bak çalışıyor musun
Öğretmenim canım ama ailemden kimse yok çok uzaktayım memleketime. Kapıyı açıp kimseyi göremeyince zor geliyor bana da. Dün hiç uyuyamadım. Hafta başlayınca daha kolaylaşır diye umuyorum.Sen nerede çalışıyorsun?
aydemir 16 evet usta birligi yahsihan
Tamam canım eşimde orda..umarım rahat eder eşin
kızlar hepinize iyi akşamlar napıyosunuz bakalımm
son 2 günümüz kaldı nişanlımın gitmesineaz önce geldim yanından şuan için sanki hiç gidicek gibi değil çarşamba ne halde olucam bilmiyorum garaja gitmicem zaten daha kötü olmamak için 352. dönem yarenlerinin topiklerini okudukça korkuyorum kızlar kimisi çok değişiyomuş kıskançlık krizlerine girenler var napıcaz bilmiyorum:18:
bizde burda kafalarii yeriz ben isyerindekilere diyorum benimle alti ay isiniz var diye
aralık teslim canım bizimkisi 2. gruba çıktı 14 aralıkta teslim olacak ondan yani
benim erkek arkadasımda sabah 11 de gidiyor cok kötüyüm sürekli ağlıyorum onun haberi olmadan koskoca 12 ay nasıl gececekkinşallah telefon sokabilirler içeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?