355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

merhaba kızlar bu aralar malesef araanızda degildim özledim sizleri :)
hepiniz iyisiniz insallah takvimden günler eksilmeye bizde sevdiklerimize kavusmaya birgün daha yakınız...
Aydında akrabası esi askerlik yapan varmı ya hic rastlamadım burda ben hep kıbrıstalar

evett süper olurr ama bizimkiler kıbrısta hep ayrı yerlerde :26:

Ah keşke gidebilcek olsak uçak gemi bakmıcam )

Çete olup askeriyeye gidip sevgililerinizi mi kaçıracaksınız:) ıstanbuldan kıbrısa giderken beni de yol üstü van a bırakırsıniz :)

hoşgeldn cnm özlettn kendnı neler yapıosn ??

benzer cıkan vardır en azndn bırlk olrk bı yerlere dagılırız cnm Tek olmaktan ıyıdır ^^

hahaha alıcaz onları olr cnm takıl bize

ya organıze olrsak sabahtn cıkar gıderz kuzu :44:

Hoş geldin canım Bilmiyorum ki çoğunluğu Kıbrıstan, Amasya da var Muğla da o kadar biliyorum

cnm ben ayda bir gitmeyi düşünüyorum rabbim nasip ederse ve cok güzel olur hep birlikte gitmek

kalamamki cnm ömer izin vermez tek basıma kalmama ama tabi gittikten sonra bir yolunu bulurum belki :26:

ben sabah gidip akşam dönebilirim kızlar kalmama asla ızın vermez hata gıtmeemede tek basma ucaga ızn vermezde 4 ay cok uzun gormessm cok kotu olrm ayarlrm o zmna dıe dusunyrm ama sızlerle gtsek dhada ıı olr ya

ben sabah gidip akşam dönebilirim kızlar kalmama asla ızın vermez hata gıtmeemede tek basma ucaga ızn vermezde 4 ay cok uzun gormessm cok kotu olrm ayarlrm o zmna dıe dusunyrm ama sızlerle gtsek dhada ıı olr ya

Evet güvenip kalmak zor hiç bilmediğimiz bir yer aman gidebilelim de kalmasak da olur yaa

bnmkisi gitmeme izin verir cünkü biliyor bni özlemim arttıkça deliririm burada yerimde duramam

evet cnm kalmasmda olur ben onu göreyim yeter bnm için :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…