- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
Bence herkez şehrınde olanla kıbrıs havallımna ucakla gtsn kıbrıs havallanında buluşalımmm ordan gıdelım sevdıceklerımzn yanına
evet cnm cok oldu ama istanbul dediğim zmn klasik olarak bu sorularla karsılasıyorum ömerde kısa yoldan bnm için arnavut o diyor ne alaka ya diyorum bizden daha inatcısın diyor[/.
:)
Ahh canım çektiriyon demekki ınadınla :)evet cnm cok oldu ama istanbul dediğim zmn klasik olarak bu sorularla karsılasıyorum ömerde kısa yoldan bnm için arnavut o diyor ne alaka ya diyorum bizden daha inatcısın diyor
merhaba kızlar bu aralar malesef araanızda degildim özledim sizleri :)
hepiniz iyisiniz insallah takvimden günler eksilmeye bizde sevdiklerimize kavusmaya birgün daha yakınız...
Aydında akrabası esi askerlik yapan varmı ya hic rastlamadım burda ben hep kıbrıstalar
evett süper olurr ama bizimkiler kıbrısta hep ayrı yerlerde :26:
Ah keşke gidebilcek olsak uçak gemi bakmıcam)
Çete olup askeriyeye gidip sevgililerinizi mi kaçıracaksınız:) ıstanbuldan kıbrısa giderken beni de yol üstü van a bırakırsıniz :)
merhaba kızlar bu aralar malesef araanızda degildim özledim sizleri :)
hepiniz iyisiniz insallah takvimden günler eksilmeye bizde sevdiklerimize kavusmaya birgün daha yakınız...
Aydında akrabası esi askerlik yapan varmı ya hic rastlamadım burda ben hep kıbrıstalar
Ahh canım çektiriyon demekki ınadınla :)
hoşgeldn cnm özlettn kendnı neler yapıosn ??
annemlerdeydim bi kac günlüğüne ordayken giremedim pek sadece takip ediyordum geceleri.. sizler gibi 29 kasımı bekliyorum bende bu 8 gun bıle yerınde sayıyor sankiiii :)
benzer cıkan vardır en azndn bırlk olrk bı yerlere dagılırız cnmTek olmaktan ıyıdır ^^
hahaha alıcaz onları olr cnm takıl bize
ya organıze olrsak sabahtn cıkar gıderz kuzu :44:
Hoş geldin canımBilmiyorum ki çoğunluğu Kıbrıstan, Amasya da var Muğla da o kadar biliyorum
cnm ben ayda bir gitmeyi düşünüyorum rabbim nasip ederse ve cok güzel olur hep birlikte gitmek
annemlerdeydim bi kac günlüğüne ordayken giremedim pek sadece takip ediyordum geceleri.. sizler gibi 29 kasımı bekliyorum bende bu 8 gun bıle yerınde sayıyor sankiiii :)
cnm ben ayda bir gitmeyi düşünüyorum rabbim nasip ederse ve cok güzel olur hep birlikte gitmek
Hoşgeldin o zaman tatlım.. :) Ah sormaaa sormaaa heyecanla beklıyoruzzz
Ahhh cnm o zaman gelsınn Toplaşırız ıyıce kıbrısa bırlkte gıderz en azndn havallanında brlkte olurz sen nerde oturyrdn ve askern kıbrısın neresine gidcktı bin kere konuştgmz konu ama untyrm heep herkessi
hosbulduk canım benimm
Kalıcakmısın peki canım orda
kalamamki cnm ömer izin vermez tek basıma kalmama ama tabi gittikten sonra bir yolunu bulurum belki :26:
kalamamki cnm ömer izin vermez tek basıma kalmama ama tabi gittikten sonra bir yolunu bulurum belki :26:
Ahhh cnm o zaman gelsınn Toplaşırız ıyıce kıbrısa bırlkte gıderz en azndn havallanında brlkte olurz sen nerde oturyrdn ve askern kıbrısın neresine gidcktı bin kere konuştgmz konu ama untyrm heep herkessi
normal cnm bende unutuyorum çünkü istanbulda yasıyorum ben
Evet güvenip kalmak zor hiç bilmediğimiz bir yeraman gidebilelim de kalmasak da olur yaa
ben sabah gidip akşam dönebilirim kızlar kalmama asla ızın vermez hata gıtmeemede tek basma ucaga ızn vermezde 4 ay cok uzun gormessm cok kotu olrm ayarlrm o zmna dıe dusunyrm ama sızlerle gtsek dhada ıı olr ya
Evet güvenip kalmak zor hiç bilmediğimiz bir yeraman gidebilelim de kalmasak da olur yaa
normal cnm bende unutuyorum çünkü istanbulda yasıyorum ben
Aa bende istanbulda oturuyorumSenınle gıdeblrz havallanında bulusup Başka istanbullu yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?