• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

merhaba kızlar bu aralar malesef araanızda degildim özledim sizleri :)
hepiniz iyisiniz insallah takvimden günler eksilmeye bizde sevdiklerimize kavusmaya birgün daha yakınız...:16:
Aydında akrabası esi askerlik yapan varmı ya hic rastlamadım burda ben hep kıbrıstalar

hepiniz iyisiniz insallah takvimden günler eksilmeye bizde sevdiklerimize kavusmaya birgün daha yakınız...:16:
Aydında akrabası esi askerlik yapan varmı ya hic rastlamadım burda ben hep kıbrıstalar

evett süper olurr ama bizimkiler kıbrısta hep ayrı yerlerde :26:

Ah keşke gidebilcek olsak uçak gemi bakmıcam ;))

Çete olup askeriyeye gidip sevgililerinizi mi kaçıracaksınız:) ıstanbuldan kıbrısa giderken beni de yol üstü van a bırakırsıniz :)

hoşgeldn cnm özlettn kendnı neler yapıosn ??

benzer cıkan vardır en azndn bırlk olrk bı yerlere dagılırız cnm :D Tek olmaktan ıyıdır ^^

hahaha alıcaz onları olr cnm takıl bize :D:10::10:

ya organıze olrsak sabahtn cıkar gıderz kuzu :44:

Hoş geldin canım :34: Bilmiyorum ki çoğunluğu Kıbrıstan, Amasya da var Muğla da o kadar biliyorum :50:

benzer cıkan vardır en azndn bırlk olrk bı yerlere dagılırız cnm :D Tek olmaktan ıyıdır ^^

hahaha alıcaz onları olr cnm takıl bize :D:10::10:

ya organıze olrsak sabahtn cıkar gıderz kuzu :44:

cnm ben ayda bir gitmeyi düşünüyorum rabbim nasip ederse ve cok güzel olur hep birlikte gitmek :10:

annemlerdeydim bi kac günlüğüne ordayken giremedim pek sadece takip ediyordum geceleri.. sizler gibi 29 kasımı bekliyorum bende bu 8 gun bıle yerınde sayıyor sankiiii :)

cnm ben ayda bir gitmeyi düşünüyorum rabbim nasip ederse ve cok güzel olur hep birlikte gitmek :10:

Hoşgeldin o zaman tatlım.. :) Ah sormaaa sormaaa heyecanla beklıyoruzzz :16:

Ahhh cnm o zaman gelsınn Toplaşırız ıyıce kıbrısa bırlkte gıderz en azndn havallanında brlkte olurz sen nerde oturyrdn ve askern kıbrısın neresine gidcktı bin kere konuştgmz konu ama untyrm heep herkessi :14:

kalamamki cnm ömer izin vermez tek basıma kalmama ama tabi gittikten sonra bir yolunu bulurum belki :26:

ben sabah gidip akşam dönebilirim kızlar kalmama asla ızın vermez hata gıtmeemede tek basma ucaga ızn vermezde 4 ay cok uzun gormessm cok kotu olrm ayarlrm o zmna dıe dusunyrm ama sızlerle gtsek dhada ıı olr ya:31:

Hoşgeldin o zaman tatlım.. :) Ah sormaaa sormaaa heyecanla beklıyoruzzz :16:

Ahhh cnm o zaman gelsınn Toplaşırız ıyıce kıbrısa bırlkte gıderz en azndn havallanında brlkte olurz sen nerde oturyrdn ve askern kıbrısın neresine gidcktı bin kere konuştgmz konu ama untyrm heep herkessi :14:

normal cnm bende unutuyorum çünkü istanbulda yasıyorum ben :34:

ben sabah gidip akşam dönebilirim kızlar kalmama asla ızın vermez hata gıtmeemede tek basma ucaga ızn vermezde 4 ay cok uzun gormessm cok kotu olrm ayarlrm o zmna dıe dusunyrm ama sızlerle gtsek dhada ıı olr ya:31:

Evet güvenip kalmak zor hiç bilmediğimiz bir yer :( aman gidebilelim de kalmasak da olur yaa :(

bnmkisi gitmeme izin verir cünkü biliyor bni özlemim arttıkça deliririm burada yerimde duramam :1: :1: :1:

evet cnm kalmasmda olur ben onu göreyim yeter bnm için :26:

Back
X