355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

iyi canım şimdi aşkım ile konuştum arıyor 21.30da atkısını örüyorum şimdi Allahım takvime tarihe bakmaya korkuyorum gideli daha 9 gün oldu sanki 9 ayyy ah ah dedim ona 2 yıl daha oku diyeeee

iyiyim cnm özlemim artıyor gün geçtikçe sevdiğimle konuşup geldim sen nasılsın?

Kısmet cnmm hemen gelıp gecer ınss gunler..

Benmde aynı şekıldee cok ozledm coook resmne bakıp bakıp duruyrm benmde aadı konuştmm yrnı bekle smdı Yrn olsnda sesını duyuym dıe

Kısmet cnmm hemen gelıp gecer ınss gunler..

Benmde aynı şekıldee cok ozledm coook resmne bakıp bakıp duruyrm benmde aadı konuştmm yrnı bekle smdı Yrn olsnda sesını duyuym dıe

evet yaa hemen yarın olsun arasın beni :) yaa kızlar birde ömer askere gitmeden biz telefon kartını ptt den aldık beni aradığı zaman sesi cok derinden geliyor gecenlerde arkadasından alıp aradı onunki ttnet miş çok net geliyordu sesi ben bir çeşit var sanıyordum gidip ptt ye asker için istiyorum demiştim acaba kartlara göre ses değişiyormu bilginiz var mı?

zanetmem cnm hatlaa ılgılı sıkıntıdrr o

İyi aksamlar hepinize kizlarrr :)) istem cikinca spora gittim simdi geldim yemek banyo derken ancak bakabiliyorum gozlerim kapaniyor neler yapiyosunuz? Sevgi kitabi varmis sanirim onu gordum, bende yaptigimi size soyleyeyim belki bi fikir oluur gokcenin takvimden bende yaptirdim hatta gokce soyledi onun sayesinde harika bisey 2 adet geliyo zaten oneririm :)) digeride d&r dan ( umarim reklama girmez ) ufak bi defter aldim cantaya atilmalik saman kagidindan ve onun seffaf bi kabi var ben o kabina nisanlimla fotomu koydum yani bizim defterimiz olduve ufak oldugundan her zaman cantamda icimden hangi an gelirse cikartip 2 kelimede olsa yaziyorum cok guzel oluyo sanki askim yaninda ve ona soylemis gibi oluyorum :)) tabi uzun uzun da yaziyorum en onemlisi tarihive saatide yaziyorum askerden gelince verecegim sevdigime cocuklarimiza kalacak bi hatiraa :)) Birde askerinize mektup yazin ve hatta mektuba parfumunuzu sikin sonra keyfini cikarinnn bakn askeriniz nasil degisiyor :))

ben usta birliğine gittikten sonra yollayacağım mektup ama öyle takvim yapmayı düşünmüyorum bnmkisi onu alıpta yanında götürmez fotoğraflarım olacağı için

hahaha oda iyimiş

bende sasırdım gidip öğreneceğim artık kantinden alsana diyorum yok çok uzak yürütme beni sen alıver diyor tembel sevgilim cok yormuslar bugün denetim varmıs tugay komutanı gelmiş birde bunlarda yetmez gibi gece eğitimde olabilirmiş yoruldum ben diyor canına kıyamadığım :26:

canikom çok güzel düşüncen bende bunun benzerini sevgililer günüde yapmıştım fikir aklıma sevgililer gününden 3 hafta falan önce gelmişti. küçük not kağıtlarına işteyken evdeyken o an içimden ne geldiyse sanki ona söylüyormuş gibi yazdım notların sağ üst kısımlarına tarih ve saat de yazdım kalp şeklinde bir kutuya koyup vermiştim :) çok duygulandı

Kızlar ben de yarın mektup göndereceğim inşallah. İçine de bir mendil aldım. İsimlerimizin baş harflerini işledim. Üstüne parfüm sıktım. İçinde de bir tutam saçımdan kesip koydum. Bir de ufak bir şafak kağıdı hazırladım. Onu da ekleyeceğim. Göndereceğim inşallah :)

Resimleri aşağıda

Eklentiler

• $image.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 88
  • $fotoğraf (1)2.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleme:

nerdeydı snınkı off vallahı untyrm heep

çook şekerrrrrrr emınm cok mutlu olucaak askern

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…