ben geldimmmmmm :26:
Eki Görüntüle 866345 Eki Görüntüle 866347
kızlar merak eden arkadaşlar vardı sevgilime takvim yapmıştım resimleri ancak yükleyebiliyorum yapmak isteyen arkadaşlara örnek olabilir.
selam kızlarr keyifler nasıl
İyi cnm senın nasıl keyfler :)
Hoşgeldn napıosn cnmm
iyi canım şimdi aşkım ile konuştum arıyor 21.30da atkısını örüyorum şimdi Allahım takvime tarihe bakmaya korkuyorum gideli daha 9 gün oldu sanki 9 ayyyah ah dedim ona 2 yıl daha oku diyeeee
iyiyim cnm özlemim artıyor gün geçtikçe sevdiğimle konuşup geldimsen nasılsın?
Kısmet cnmm hemen gelıp gecer ınss gunler..
Benmde aynı şekıldee cok ozledm coookresmne bakıp bakıp duruyrm benmde aadı konuştmm yrnı bekle smdı Yrn olsnda sesını duyuym dıe
evet yaa hemen yarın olsun arasın beni :) yaa kızlar birde ömer askere gitmeden biz telefon kartını ptt den aldık beni aradığı zaman sesi cok derinden geliyor gecenlerde arkadasından alıp aradı onunki ttnet miş çok net geliyordu sesi ben bir çeşit var sanıyordum gidip ptt ye asker için istiyorum demiştim acaba kartlara göre ses değişiyormu bilginiz var mı?
zanetmem cnm hatlaa ılgılı sıkıntıdrr o
bende öyle düşündüm cnm ya yarın bi gidip soracağım yine bitmek üzereymiş kartı alsana dedi :26:
İyi aksamlar hepinize kizlarrr :)) istem cikinca spora gittim simdi geldim yemek banyo derken ancak bakabiliyorum gozlerim kapaniyor neler yapiyosunuz? Sevgi kitabi varmis sanirim onu gordum, bende yaptigimi size soyleyeyim belki bi fikir oluur gokcenin takvimden bende yaptirdim hatta gokce soyledi onun sayesinde harika bisey 2 adet geliyo zaten oneririm :)) digeride d&r dan ( umarim reklama girmez ) ufak bi defter aldim cantaya atilmalik saman kagidindan ve onun seffaf bi kabi var ben o kabina nisanlimla fotomu koydum yani bizim defterimiz olduve ufak oldugundan her zaman cantamda icimden hangi an gelirse cikartip 2 kelimede olsa yaziyorum cok guzel oluyo sanki askim yaninda ve ona soylemis gibi oluyorum :)) tabi uzun uzun da yaziyorum en onemlisi tarihive saatide yaziyorum askerden gelince verecegim sevdigime cocuklarimiza kalacak bi hatiraa :)) Birde askerinize mektup yazin ve hatta mektuba parfumunuzu sikin sonra keyfini cikarinnn bakn askeriniz nasil degisiyor :))
senmı kart alıp yolluysn tatlım
daha alıp yollamadım cnm ama gidip kartı alıyormussun pin kodu gibi bi kod yazıyormuş onu bana söyleyeceksin sonra bana yükleniyor dedi bende tam anlamadım valla
hahaha oda iyimiş
İyi aksamlar hepinize kizlarrr :)) istem cikinca spora gittim simdi geldim yemek banyo derken ancak bakabiliyorum gozlerim kapaniyor neler yapiyosunuz? Sevgi kitabi varmis sanirim onu gordum, bende yaptigimi size soyleyeyim belki bi fikir oluur gokcenin takvimden bende yaptirdim hatta gokce soyledi onun sayesinde harika bisey 2 adet geliyo zaten oneririm :)) digeride d&r dan ( umarim reklama girmez ) ufak bi defter aldim cantaya atilmalik saman kagidindan ve onun seffaf bi kabi var ben o kabina nisanlimla fotomu koydum yani bizim defterimiz olduve ufak oldugundan her zaman cantamda icimden hangi an gelirse cikartip 2 kelimede olsa yaziyorum cok guzel oluyo sanki askim yaninda ve ona soylemis gibi oluyorum :)) tabi uzun uzun da yaziyorum en onemlisi tarihive saatide yaziyorum askerden gelince verecegim sevdigime cocuklarimiza kalacak bi hatiraa :)) Birde askerinize mektup yazin ve hatta mektuba parfumunuzu sikin sonra keyfini cikarinnn bakn askeriniz nasil degisiyor :))
bende sasırdım gidip öğreneceğim artık kantinden alsana diyorum yok çok uzak yürütme beni sen alıver diyor tembel sevgilimcok yormuslar bugün denetim varmıs tugay komutanı gelmiş birde bunlarda yetmez gibi gece eğitimde olabilirmiş yoruldum ben diyor canına kıyamadığım :26:
Eki Görüntüle 866592 Eki Görüntüle 866599 Kızlar ben de yarın mektup göndereceğim inşallah. İçine de bir mendil aldım. İsimlerimizin baş harflerini işledim. Üstüne parfüm sıktım. İçinde de bir tutam saçımdan kesip koydum. Bir de ufak bir şafak kağıdı hazırladım. Onu da ekleyeceğim. Göndereceğim inşallah :)
Resimleri aşağıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?