Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZLAR kötü birşey öğrendim. Normalde eşimin ailesi Hatay'da ve gelmeyeceklerdi yemin törenine. Bugün Görümcem aradı eşim gideli 2 hafta oldu daha yeni arıyor o ayrı konu ki 2 çocuklu bilmişin önde gideni bir insan. Kayınvalidem de gelecekmiş yemin törenine. Hiç hoşlanmadım bundan. Ne zaman dönecek filan falan diye hiç sormadım. Ama tahminim şu bizimle beraber istanbula dönecek. Eşim gidene kadar da bizde kalacak. Şimdi gelince onunla mı ilgileneceğiz hep. Her gittiğimiz yere götürecek miyiz. Hiç aramayı düşünmüyorum kendini. Konuşursak da gel bizde kal filan demeyeceğim. Umarım törenin akşamına evine geri döner![]()
1 hafta sonra yemın torenıne gıdıcem cok heyecanlıyımm
Kötü olmuşşş bu![]()
Hiç hoşlanmadım ya. Ki normalde 6 ayda 1 görüyor oğlunu. Bayramda da 1-2 ay önce gördü yani.
Sevgili kitabııı hazırlıycam haftaya gelsın vericeeeem![]()
bende hazırlıyorum yarıladım gibi yemin törenine gidebilirsem orada vermeyi düşünüyorum :)
Nasıl birşey canım bu hazırladığınbende hazırlıyorum yarıladım gibi yemin törenine gidebilirsem orada vermeyi düşünüyorum :)
Nasıl birşey canım bu hazırladığın
çokmu ugraştırıyoo ben haftaaya gelınce verımm dıordumm :S
çok zor bısı demıorum ama sabredıcez napalım :/ bende salata yapıodm dalmışım kaptırdm parmagımı rendeyefenaydı fena
![]()
bende hazırlıyorum yarıladım gibi yemin törenine gidebilirsem orada vermeyi düşünüyorum :)
aman dikkat et balım :) az sonra arıyacak sevdiceğimm onu bekliyorum heyecanla :)![]()
bu gece 12 den sonra 348 kalıyo![]()