- 14 Temmuz 2024
- 28
- 6
- 36
-
- Konu Sahibi oylesinebiranne
Sanmam 275 falan olsa küçük olurda 355 ortalama olur ölçtün mü kaç çıkıyor göğüs ölçün ama sarkma olayına bişey diyememarkadaslar merhaba 355 cc motiva kas ustu meme buyutme ameliyati oldum. bugun 1 hafta oldu .
dolgun bir meme istiyordum ama forumda hep sonradan kuculecegi yazilmis. su anda da odemden net anlayamiyorum. diklestirme de gerekebilir demisti doktorum istemedim. acaba sonradan sarkar mi? forograf eklesem yorumlayabilir misiniz?
Keşke dikleştirme de yapsaydınız ben istememe rağmen doktorum yapmadı sarkık memeyle dolaşıyorum şuan foto atarsanız daha net anlaşılırarkadaslar merhaba 355 cc motiva kas ustu meme buyutme ameliyati oldum. bugun 1 hafta oldu .
dolgun bir meme istiyordum ama forumda hep sonradan kuculecegi yazilmis. su anda da odemden net anlayamiyorum. diklestirme de gerekebilir demisti doktorum istemedim. acaba sonradan sarkar mi? forograf eklesem yorumlayabilir misiniz?
size ozelden ilettimKeşke dikleştirme de yapsaydınız ben istememe rağmen doktorum yapmadı sarkık memeyle dolaşıyorum şuan foto atarsanız daha net anlaşılır
vala yaptirmadim o zaman sarkak kesin yani hafif sarksa sikinti olmaz da sarkik ve silikonlu oldugu belli olursa kotu olurDikleştirme sart
ölcmedim henuz odem vs de var diye. 7. gundu bugunSanmam 275 falan olsa küçük olurda 355 ortalama olur ölçtün mü kaç çıkıyor göğüs ölçün ama sarkma olayına bişey diyemem
size de ilettimFoto koyun bakalım
Agrılı bı surec mıydı cok gecmıs olsunölcmedim henuz odem vs de var diye. 7. gundu bugun
hic degildi . kas ustu oldugu icindir belki. ertesi gunden itibaren her seyimi kendim yaptim. 3. gununden itibaren her gun gezdim hala da oyle . agri , sizi olmadi, uyumak zor sadece sirt ustuAgrılı bı surec mıydı cok gecmıs olsun
ilettim size deResim atarmısınız benimkide küçültme oldu ama dikleştirmede yapıldı sarkma olmasın diye
Mesaja cvp vermeye kapatmışsınız cvp atamıyorum ama gayet dik vebüyüklük iyi benceilettim size de
aa pardon ya.. bugun ilk kez mesaj atmaya baslayinca sasirdim nereden ne yapilacaginiMesaja cvp vermeye kapatmışsınız cvp atamıyorum ama gayet dik vebüyüklük iyi bence
Hangi marka tercih ettiniz protezi ? Bir de resim görünmüyoraa pardon ya.. bugun ilk kez mesaj atmaya baslayinca sasirdim nereden ne yapilacagini
Bende de dikleşdirme yapılmadı ama memem çook küçükdü.doktor ihtiyaç yok dedi ancak şimdi meme ucum aşağıda(Keşke dikleştirme de yapsaydınız ben istememe rağmen doktorum yapmadı sarkık memeyle dolaşıyorum şuan foto atarsanız daha net anlaşılır
355 cc motiva hp kas ustuHangi marka tercih ettiniz protezi ? Bir de resim görünmüyor
Boyutlar kişiye göre değişiyor bence bazısında 275 büyük dururken bazısında 350 küçük olabiliyor355 cc motiva hp kas ustu