354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

günaydın canım. sizinkilerin bizimkilerden durumu daha vahimmiş nasıl askeriye bu yaa insanların hiç mi kıymeti yok. çok sinirliyim bu konuda

ben de pazar günü saçımı bayatıcam cumartesi günü kaş bıyık falan aldırıcam elbise giyicem seçimimi yaptım veeee çooooook heyecanlıyım

az kaldı neyse ki.....

günaydın canım. sizinkilerin bizimkilerden durumu daha vahimmiş nasıl askeriye bu yaa insanların hiç mi kıymeti yok. çok sinirliyim bu konuda
İnsanlarin hic kiymeti yok canim onlarin kafasi baska calisiyor

ben de pazar günü saçımı bayatıcam cumartesi günü kaş bıyık falan aldırıcam elbise giyicem seçimimi yaptım veeee çooooook heyecanlıyım

Hadi bakalimmmmm

Aaaay cok sukuuuur ya. Dun safak 52diye resim buldum icim daraldi vallahi aay dedim simdi safak 4 neyseki gecer mi o 52 cok sıkar adami

ben de 148 buldum hatta bugün ekleyim de bakalım çok daral geldi bi anda nasıl geçirmişiz o günleri yaa dedim

İyiyim canımm ne olsun bekledik bitirmek üzereyiz
Keşke zamanında seninkine sinirlendiğin için bizi terk etmeseydin de muhabbet ede ede bitirseydik

Sooooooooon Üüüüüüüüüüüüüüç

hala arada sinir ediyor ya neyse .Yok canım ya sizi terketmedim tabiki .Bir de kps belası vardı interneti çok açamıyordum ondan da oldu

ömrüm beklemekle geçiyor resmen , son 1 senedir herşeyi bekliyorum

günaydın kızlar .Oooooo saçlar boyanmış elbiseler hazırlanmış , hazırlıklar yapılmış :)
Allahım mutluluk tablonuzu daim etsin inşallah

hadi bakalım. boyatalım yeni haftaya başlayalım :))))
Hadiiiiii
hala arada sinir ediyor ya neyse .Yok canım ya sizi terketmedim tabiki .Bir de kps belası vardı interneti çok açamıyordum ondan da oldu

ömrüm beklemekle geçiyor resmen , son 1 senedir herşeyi bekliyorum
Neyse artik bizimlesin
günaydın kızlar .Oooooo saçlar boyanmış elbiseler hazırlanmış , hazırlıklar yapılmış :)
Allahım mutluluk tablonuzu daim etsin inşallah

Daha boyatmadik

Gozun aydin kpssden oturu
Nasi gostercem sana fotoo face kullaniyorsan ekleselim :)

canım ya face kullanmıyorum kk dan ekleyemez misin birkaç dakikalığına,albüme . ben de eklerim öyle görüşürüz :)

kps mi gözüm aydın mı bilmiyorum :78: :79:

Son düzenleme:
canım ya face kullanmıyorum kk dan ekleyemez misin birkaç dakikalığına,albüme . ben de eklerim öyle görüşürüz :)

kps mi gözüm aydın mı bilmiyorum :78: :79:

Tamam canım bi çekinelim de koyarız sorun değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…