kızlar askerlerinize sürpriz birşeyler hazırladınız mı bana fikir verebilecek olan var mı :26:
Atarım canım
bekliyorum. çok heyecanlıyım kız. bizimkiler de terhis kağıtlarını imzalamışlar. fakat çocuklardan birinin babannesinin vefat haberini alınca baygınlık geçirmiş çocuğa izin çıkarmışlar bugün terhis oluyor. yazık yaaa üzüldüm. benimkinin de morali sıfır.
Allah rahmet eylesin
Benimki de bu gece cizreye geçecekmiş neyse ki iki gün eşofmanlarla duracak orada
Ben de heyecanlıyım ya randevumu aldım yarın boyatıcam giyiceklerimi de ayarladım.Tren biletlerini de aldım
Umarım hiç aksilik çıkmaz
Kııızlar size bir şey anlatayım
Dün kaynanama gittim konuşuyorduk o akşam bize gelirken eski bilgisayarın şarjını getirirmisin dedi.Önce tamam dedim.Aa ben Ankaraya onu mu taşıyacağım dedim.Ankaraya mı gidiyorsun ne zaman dedi.Benimkini almaya dedim.
Bende gidecektim 'SANA SÖYLEMEYECEKTİM' seninkinede söylemeyecektim sürpriz yapacaktım dedi.
Yaa dedim bende ikimiz de birbirimize bozulduk ama sonuçta saklasam yine saklardım gittiğimi söylemezdim.Ama o benden saklayacakmış meğer
vay kaynanan ile samimisinbenimki bile diyebiliyorsun bu güzel bişey :) ama kadının sana söylemeyecek olması hoş olmamış. art niyetli olduğunu sanmıyorum ama :26:
Canım asker kitabı yapmıştım yemin törenine
Doğum gününe kutu hazırlamıştım
Gelince de defter vereceğim
Günlük ya da haftalık tuttum aklıma geldikçe yazdım defter böyle siyah kalın yapraklı üstüne gri simli kalemle yazdım çok değişik güzel oldu
valla kuzucum ben de defter tuttum. yemin töreninden sonra günlük yazmaya başladım onu vericem gelinceonun haricinde her hafta elim dolu gittim zaten ziyaretine :26:
ya ben böyle şeyler hazırlayamıyorum , günlük falan da tutmadım , napiim ne ediim bilmiyorum . sadece gelince ona iftarlık birşeyler hazırlicam elimden birşeyler yemeyi pek sever .sevdiği şeylerden hazırlicam ama napiim diye kara kara düşünüyorum
oooh her hafta gördün müüü maşallah ben 6 aydır bir kere bile göremedim
Yok o sırada erkek arkadaşımın adını söyledim de burda anlatırken benimki yazdım
Hoş olmadı yüksek ihtimalle o bana ben gideceğim deyince benim de bende geleyim bende geleyim diyeceğimi sandı ama bilmiyordu ki ben bunu 4 aydır planlıyorum
Art niyet olmasa da benim gelmemi istemediği açık
Canım bende 4 aydır ne kendisini görebildim ne kameradan görebildimya ben böyle şeyler hazırlayamıyorum , günlük falan da tutmadım , napiim ne ediim bilmiyorum . sadece gelince ona iftarlık birşeyler hazırlicam elimden birşeyler yemeyi pek sever .sevdiği şeylerden hazırlicam ama napiim diye kara kara düşünüyorum
oooh her hafta gördün müüü maşallah ben 6 aydır bir kere bile göremedim
ahh bu kaynanalar.. cadaloz
gözünüz aydın kızlar şafaklar bitti bitiyor[emoji122][emoji122]
günaydın. Darısı sana olsun canım
Günaydın fıstıklarrrrr...
Ohh Ohhh maşaAllahh şafakların güzelliklerine baakk
Şafağım şekiiiiiil
Önümdeeeeen çekiiiiiiiiill
Şafak 01 Adanaa!
Teşekkür ederim canım [emoji5]günaydın. Darısı sana olsun canım
Günaydın canım nasılsınGünaydın fıstıklarrrrr...
Ohh Ohhh maşaAllahh şafakların güzelliklerine baakk
Mutluluğun daim olsun inşallahŞafağım şekiiiiiil
Önümdeeeeen çekiiiiiiiiill
Şafak 01 Adanaa!
Günaydın canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?