- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122] gözün aydınŞafak 13 olmuşş![]()
oo sende 200lerden 100 lere düşmüşsün[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122] gözün aydın
Evet öyle olmuş[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]oo sende 200lerden 100 lere düşmüşsün![]()
Selam canım nasılsın. Ayağın nasılselam kızlaaaaaaaaaar![]()
Evet öyle olmuş[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Naber gamzelii acı var mı acıselam kızlaaaaaaaaaar![]()
Naber gamzelii acı var mı acı![]()
Selam canım nasılsın. Ayağın nasıl
Selam Olsun herkese demek 6 ay böyle gececekmiş geçen günlere dönüp bakıyorum da....
Sona yaklaşıyo şafaklar hepinizi tebrik ederim :)
Iyi geceler tatlı rüyalar herkese
Aranızdan ilk ben terhis oldum canlar .Darısı basınıza insaAllah. Sizi tanıdığıma cok menun ve mutlu oldum.İrtıbatımızı koparmayalım burdan faceden felan yine goruselim.Cok guzel arkadasliklar kazandim. Destek olduk birbirimize hepinize cok tesekkur ediyorum.Allah razi olsun hepinizden... (f)![]()
Gözün aydınnnnnnnnnnnnnAranızdan ilk ben terhis oldum canlar .Darısı basınıza insaAllah. Sizi tanıdığıma cok menun ve mutlu oldum.İrtıbatımızı koparmayalım burdan faceden felan yine goruselim.Cok guzel arkadasliklar kazandim. Destek olduk birbirimize hepinize cok tesekkur ediyorum.Allah razi olsun hepinizden... (f)![]()
Bi aramız yok konuşmuyor yazışmıyoruz bilmiyorum nedensenin durumlar ne alemde? aranız nasıl? :26:
Gözün aydın canım benim maşallah Allah bundan sonra hep güldürsün yüzünü hayırlı olsunAranızdan ilk ben terhis oldum canlar .Darısı basınıza insaAllah. Sizi tanıdığıma cok menun ve mutlu oldum.İrtıbatımızı koparmayalım burdan faceden felan yine goruselim.Cok guzel arkadasliklar kazandim. Destek olduk birbirimize hepinize cok tesekkur ediyorum.Allah razi olsun hepinizden... (f)![]()
Benim hatırıma da yazcan mıGözün aydınnnnnnnnnnnnn
Senin terhisin hatırına yazıyorum kuzum :)
Allah bundan sonra ikiniz içinde hayırlı,güzel mutlu yıllar yazmıştır inşallah :)
Hadi kutlayalım :118:[video=youtube;y6Sxv-sUYtM]http://www.youtube.com/watch?v=y6Sxv-sUYtM[/video]
Gözün aydın canıııım [emoji122] bundan sonra çoook mutlu olursunuz insallahAranızdan ilk ben terhis oldum canlar .Darısı basınıza insaAllah. Sizi tanıdığıma cok menun ve mutlu oldum.İrtıbatımızı koparmayalım burdan faceden felan yine goruselim.Cok guzel arkadasliklar kazandim. Destek olduk birbirimize hepinize cok tesekkur ediyorum.Allah razi olsun hepinizden... (f)![]()
Ooooo kimler burdaymis.Gözün aydınnnnnnnnnnnnn
Allah bundan sonra ikiniz içinde hayırlı,güzel mutlu yıllar yazmıştır inşallah :)
Hadi kutlayalım :118:[video=youtube;y6Sxv-sUYtM]http://www.youtube.com/watch?v=y6Sxv-sUYtM[/video]
çıktı mı seninki askeriyedeeeen
gözün aydınnn
Gözün aydınnnnnnnnnnnnn
Bi aramız yok konuşmuyor yazışmıyoruz bilmiyorum neden
Gözün aydın canım benim maşallah Allah bundan sonra hep güldürsün yüzünü hayırlı olsun
Benim hatırıma da yazcan mı![]()
Gözün aydın canıııım [emoji122] bundan sonra çoook mutlu olursunuz insallah