• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Selam Olsun herkese demek 6 ay böyle gececekmiş geçen günlere dönüp bakıyorum da....
Sona yaklaşıyo şafaklar hepinizi tebrik ederim :)
Iyi geceler tatlı rüyalar herkese
Gecip giden o zamanlari biryerlerde bulsam
Sonraa uzulseeem
Uzuldugume uzulseeeemm
:9:
Aranızdan ilk ben terhis oldum canlar .Darısı basınıza insaAllah. Sizi tanıdığıma cok menun ve mutlu oldum.İrtıbatımızı koparmayalım burdan faceden felan yine goruselim.Cok guzel arkadasliklar kazandim. Destek olduk birbirimize hepinize cok tesekkur ediyorum.Allah razi olsun hepinizden... (f):29:
Canimmm gozun aydiiinnn umarim hersey istedigin gibi olur o yuzun hep gulsun insallah

Eger sinre erken terhis alirsa once o sonra ben :1:
Yani ya 2.terhis sinre ve ben olacagiz ya da 2.sinre 3.ben olacagim ay hadi hayirlisi :1:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam Olsun herkese demek 6 ay böyle gececekmiş geçen günlere dönüp bakıyorum da....
Sona yaklaşıyo şafaklar hepinizi tebrik ederim :)
Iyi geceler tatlı rüyalar herkese

senin durumlar ne alemde? aranız nasıl? :26:

Aranızdan ilk ben terhis oldum canlar .Darısı basınıza insaAllah. Sizi tanıdığıma cok menun ve mutlu oldum.İrtıbatımızı koparmayalım burdan faceden felan yine goruselim.Cok guzel arkadasliklar kazandim. Destek olduk birbirimize hepinize cok tesekkur ediyorum.Allah razi olsun hepinizden... (f):29:

Gözün aydın canıııım [emoji122] bundan sonra çoook mutlu olursunuz insallah

Sonraa uzulseeem
Uzuldugume uzulseeeemm

Canimmm gozun aydiiinnn umarim hersey istedigin gibi olur o yuzun hep gulsun insallah

Eger sinre erken terhis alirsa once o sonra ben :1:
Yani ya 2.terhis sinre ve ben olacagiz ya da 2.sinre 3.ben olacagim ay hadi hayirlisi :1:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

GÜNAYDIN CANLAR :72: YEKTACIM GÖZÜn aydın canım. hakkında hayırlısı olsun. prenses kuzummm hiç üzlme her şeyde bir hayır vardır. gamzeli sen nasıl oldun? muhibbi merhaba nasılsın? esmilacım kuzucumm benden önce terhis oluyorsun. :16:

vaayyyy beee cidden ne çabuk geçti gitti 6 ay değil mi? İnşallah bundan sonra musmutlu günlerimiz olur :nazar::16:

Sonraa uzulseeem
Uzuldugume uzulseeeemm
Delüü:1:

GÜNAYDIN CANLAR :72: YEKTACIM GÖZÜn aydın canım. hakkında hayırlısı olsun. prenses kuzummm hiç üzlme her şeyde bir hayır vardır. gamzeli sen nasıl oldun? muhibbi merhaba nasılsın? esmilacım kuzucumm benden önce terhis oluyorsun. :16:

vaayyyy beee cidden ne çabuk geçti gitti 6 ay değil mi? İnşallah bundan sonra musmutlu günlerimiz olur :nazar::16:
Öyle canım vardır bi Hayır inşallah hep hayırlısı olsun.amin inşallah canım hepimiz mutlu oluruz :nazar:

Gözün aydın canım :16:
Darısı başımıza bizim de inşallah.

Slm. Iyiyim sen nasılsın .

Gözün aydın canım :16:
Darısı başımıza bizim de inşallah.

Teşekkür ederim canlarrr iyiki varsınızzz:16:

Biz pazar siz pazartesi :1:

pazartesi sabahtan çıkıyor kısmetse. :52: ama ertesi günü memleketine gidiyor :14: biletini aldık şimdiden :31:

Benimki pazar 17.10da yanimda insallah ankaradan alacagim eskisehire donecegiz beraber.Memleketide burasi oldugu icin bir yere gitmeyecek neyseki:1:
Geri ne zaman donecek pekii

Benimki pazar 17.10da yanimda insallah ankaradan alacagim eskisehire donecegiz beraber.Memleketide burasi oldugu icin bir yere gitmeyecek neyseki:1:
Geri ne zaman donecek pekii

valla kuzum bayramdan sonra gelecek. sonra yolumuza bakacaz artık. Ankara'da öncelikle iş bulması gerek. Burada arkadaşı var bir süre onda kalacak. Esas askerlik ondan sonra başlıyor yani :18: bizde bayramda onlara gidicez Kayseri'ye :51:

ayyyy çok heyecanlııı :52::52::52:
Sizin nasiiil olcakkk

valla kuzum bayramdan sonra gelecek. sonra yolumuza bakacaz artık. Ankara'da öncelikle iş bulması gerek. Burada arkadaşı var bir süre onda kalacak. Esas askerlik ondan sonra başlıyor yani :18: bizde bayramda onlara gidicez Kayseri'ye :51:

Allah yolunuzu acik etsin canim
Ooooo bayramda gideceksiniz he :1:

hiç bilmiyorum kiii :44: daha hangi gün çıkacağı bile net değil bizim :26:
Anaaaa
Bizim 1aydir belli en azindan
Donmek icin ilk adim olan akcay ktm ye vardi benimki az once aradi hic beklemiyordum aramasini
İkinci adim cizre ktm
Ucuncu adim ise ucaga binmek :1:

Anaaaa
Bizim 1aydir belli en azindan
Donmek icin ilk adim olan akcay ktm ye vardi benimki az once aradi hic beklemiyordum aramasini
İkinci adim cizre ktm
Ucuncu adim ise ucaga binmek :1:

öyle vallaaa :26: bayrama denk geliyo ya bizimm, bayram öncesi terhis olma ihtimalleri de varmış, henüz net bişey yok yanii :26:

Back