• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

günaydın canlar :72: kızzzzzz şafaklar azaldı ya la çok şükür :52::52::52: benimki aradı sabah sabah. askerlerden iki kişi telefon yakaltmış bide üstüne komutana diklenmişler. cezası bizimkilere kesildi. telefon kullanmayacakmış teklike geçene kadar. teskereci askerere yapılır mı şu la :31: neyse artık sabır diyoruz :19:

günaydın canlar :72: kızzzzzz şafaklar azaldı ya la çok şükür :52::52::52: benimki aradı sabah sabah. askerlerden iki kişi telefon yakaltmış bide üstüne komutana diklenmişler. cezası bizimkilere kesildi. telefon kullanmayacakmış teklike geçene kadar. teskereci askerere yapılır mı şu la :31: neyse artık sabır diyoruz :19:

Kotu olmus canim neyse az kaldi benimkide ktm de kullanmayacak telefon 10 gun falan
Guunaydinn

kötü olmuşşş :25::25::25:

Mesaj sayım :5155
Bitanemle :5 sene 5 ay 5 gün
Şafak 15:72:

5'i hep çok severim zaten:1:

bikaç gün önce benimki ayağını burkmuştu, bugün hastaneye gitti, ve 1 hafta istirahat vermiş doktor... :5:

ben de bugün ayağımı burktum, iyi mii :53: :14:

bikaç gün önce benimki ayağını burkmuştu, bugün hastaneye gitti, ve 1 hafta istirahat vermiş doktor... :5:

ben de bugün ayağımı burktum, iyi mii :53: :14:

Gecmis olsun ikinize dee

Benimki pazartesi ktm ye gidiyor 12gun telefonsuzuz oof of

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back