354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Günaydın kızlar. Giremedim iki gündür. Dün arkadaşımın sözü vardı ben de gittim. Çok güzeldi. Misafirler gittikten sonra eğlenmeye gittik. 4te uyudum. uykusuz ve yorgunum Nişan tadındaydı. Rabbim tamamına erdirsin çok mutlu olsunlar inşallah. Ama ben biraz buruk oldum çünkü kendi sözümde akrabalarımdan kimse gelmedi anneanne ve dede dışında. Halbuki arkadaşımın Antalya ve Adana'dan misafirleri geldi günübirlik hemde Ne kadar yalnızmışım meğerse dedim Çok içerledim yaa öyle böyle değil. Ki gelmesi gerekenler dayılarımdı. Aramızda kırgınlık olmamasına rağmen iş güç bahane edip gelmediler. Benim söz ve isteme günüm pazar oldu çünkü nişanlımın ailesi Kayseri'den geldiler. Neyse yani demem o ki ben o zaman da çok kırılmıştım onlara, dünkü durumu görünce de daha çok kırıldım demekki sevilen biri değilmişim.........

Günaydın Kızlaaarrrrr
Günaaaaaaaaydınn

Canım üzülme herkesin aile bağı bir olmuyor arkadaşının ailesi akrabaları birbirine çok bağlıymış demek ki

Günaaaaaaaaydınn

Canım üzülme herkesin aile bağı bir olmuyor arkadaşının ailesi akrabaları birbirine çok bağlıymış demek ki

bilmem ki.... özendim ama o aileye... nişanlım da senin kocaman bir ailen oldu neden üzülüyorsun dedi... :26: sen sen ol akrabalarını çağır mutlaka. düğün de kalabalıkla oluyor ölüm de.. yalnız olmak çok kötü. benim sağolsun arkadaşlarım yalnız bırakmadı kalabalığımız onlardı

Öyle ama benimki eskişehirde olur canım askerimle evlenirsem kim gelir kim gelemez bilemiyorum

Hayirli ramazanlar yarenleer

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar şafaklar azalıyorken bizim de şevkimiz mi kırıldı nedir. çok ıssızlaştık

Canım herkes bir olmuyor ki üzme kendini boşver onlar gelsede gelmesede ne değişecek sevdiğin adam yanında olsun yeter sana hem söz diye çok önemsememişlerdir düğünde kınada gelirler takılma öyle şeylere :)
Hayirli ramazanlar yarenleer

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağol canım sanadaa hayırlı ramazanlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…