Tabi yaa balkondan baş dönmesiyle uçarım sakat bende bahçeye çıkayım bari yavaştan yoksa eriyeceğim
selam yarenlerimmmm
Merhabalaaaaaar
Aaa evet haklisin :)merhabaaa
şafağa bak beee, 4 gün sonra 19 yazacakkkk
Şafak demiş cart curt
aynen kuzum aynen bide eşimin erken gelme ihtimali varya ölcem heycandan şafak olmuş coni moni
GünaaaaaaaaydınnGünaydın Kızlaaarrrrr
Günaydın kızlar. Giremedim iki gündür. Dün arkadaşımın sözü vardı ben de gittim. Çok güzeldi. Misafirler gittikten sonra eğlenmeye gittik. 4te uyudum. uykusuz ve yorgunumNişan tadındaydı. Rabbim tamamına erdirsin çok mutlu olsunlar inşallah. Ama ben biraz buruk oldum çünkü kendi sözümde akrabalarımdan kimse gelmedi anneanne ve dede dışında. Halbuki arkadaşımın Antalya ve Adana'dan misafirleri geldi günübirlik hemde Ne kadar yalnızmışım meğerse dedim Çok içerledim yaa öyle böyle değil. Ki gelmesi gerekenler dayılarımdı. Aramızda kırgınlık olmamasına rağmen iş güç bahane edip gelmediler. Benim söz ve isteme günüm pazar oldu çünkü nişanlımın ailesi Kayseri'den geldiler. Neyse yani demem o ki ben o zaman da çok kırılmıştım onlara, dünkü durumu görünce de daha çok kırıldım demekki sevilen biri değilmişim.........
Günaaaaaaaaydınn
Canım üzülme herkesin aile bağı bir olmuyor arkadaşının ailesi akrabaları birbirine çok bağlıymış demek ki
bilmem ki.... özendim ama o aileye... nişanlım da senin kocaman bir ailen oldu neden üzülüyorsun dedi... :26: sen sen ol akrabalarını çağır mutlaka. düğün de kalabalıkla oluyor ölüm de.. yalnız olmak çok kötü. benim sağolsun arkadaşlarım yalnız bırakmadı kalabalığımız onlardı
Hayirli ramazanlar yarenleer
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın herkeseee. hayırlı ramazanlar
günaydın herkeseee. hayırlı ramazanlar
Günaydın canlaaar.Hepinize Hayırlı Ramaza laar.Rabbim tuttugubuz oruclari kabul eylesin insaAllahh
kızlar şafaklar azalıyorken bizim de şevkimiz mi kırıldı nedir. çok ıssızlaştık
Günaydın kızlar. Giremedim iki gündür. Dün arkadaşımın sözü vardı ben de gittim. Çok güzeldi. Misafirler gittikten sonra eğlenmeye gittik. 4te uyudum. uykusuz ve yorgunumNişan tadındaydı. Rabbim tamamına erdirsin çok mutlu olsunlar inşallah. Ama ben biraz buruk oldum çünkü kendi sözümde akrabalarımdan kimse gelmedi anneanne ve dede dışında. Halbuki arkadaşımın Antalya ve Adana'dan misafirleri geldi günübirlik hemde Ne kadar yalnızmışım meğerse dedim Çok içerledim yaa öyle böyle değil. Ki gelmesi gerekenler dayılarımdı. Aramızda kırgınlık olmamasına rağmen iş güç bahane edip gelmediler. Benim söz ve isteme günüm pazar oldu çünkü nişanlımın ailesi Kayseri'den geldiler. Neyse yani demem o ki ben o zaman da çok kırılmıştım onlara, dünkü durumu görünce de daha çok kırıldım demekki sevilen biri değilmişim.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?