354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Allah nasip ederse orada olacak canım
Gell tabii sinre de gelir

İnşallah :) Bu yaz Eskişehir'den arkadaşım gelecek buraya gelme durumum yok gibi ama olursa mutlaka görüşürüz :) keşke 2 sene önce tanışsaydık kız hiç kimseyi tanımıyordum orda arkadaşsızlıktan ölecektim

Ben 2012 eylülde gitmiştim ilk canım
Gelirsen haber ver
Belkide üniversiteye gelirsin

Ben 2012 eylülde gitmiştim ilk canım
Gelirsen haber ver
Belkide üniversiteye gelirsin

Haber veririm canım bende 2011 temmuzda :) Liseden mezun oldum gittim 2012 ağustosta izmire gittim 2013 ocakta tekrar eskişehir 2013 haziranda kocaeli hala burdayım Leylek gördüm son yıllarda

Ay o zamanların geldiğini düşündükçe mideme ağrı giriyor ilk iki tercihim yıldız teknik ve marmara olacak askerime yakın olayım diye sonra anadolu o hiç istemiyor Eskişehir'i devamı hakkında hiç bir bilgim yok sıkıntılı dönemler hep

Uzak diyemi istemiyor canım:26:

Allah canını almasın

Çoooooooooooooooooook sıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkk

Hadi ya sıcak mı hala hava serinlemeye başladı burda
Şey yapmak olmasın ama şuan da balkonda koltukta ayaklarımı uzattım yandan yandan rüzgarda esiyor sıcakta değil değmeyin keyfime

Hadi ya sıcak mı hala hava serinlemeye başladı burda
Şey yapmak olmasın ama şuan da balkonda koltukta ayaklarımı uzattım yandan yandan rüzgarda esiyor sıcakta değil değmeyin keyfime

Tabi yaa balkondan baş dönmesiyle uçarım sakat bende bahçeye çıkayım bari yavaştan yoksa eriyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…