• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Allah nasip ederse orada olacak canım :32:
Gell tabii sinre de gelir :21:

İnşallah :) Bu yaz Eskişehir'den arkadaşım gelecek buraya gelme durumum yok gibi ama olursa mutlaka görüşürüz :) keşke 2 sene önce tanışsaydık kız hiç kimseyi tanımıyordum orda arkadaşsızlıktan ölecektim :D

İnşallah :) Bu yaz Eskişehir'den arkadaşım gelecek buraya gelme durumum yok gibi ama olursa mutlaka görüşürüz :) keşke 2 sene önce tanışsaydık kız hiç kimseyi tanımıyordum orda arkadaşsızlıktan ölecektim :D

Ben 2012 eylülde gitmiştim ilk canım :1:
Gelirsen haber ver
Belkide üniversiteye gelirsin:23::23::23::23:

Ben 2012 eylülde gitmiştim ilk canım :1:
Gelirsen haber ver
Belkide üniversiteye gelirsin:23::23::23::23:

Haber veririm canım bende 2011 temmuzda :) Liseden mezun oldum gittim :D 2012 ağustosta izmire gittim 2013 ocakta tekrar eskişehir 2013 haziranda kocaeli hala burdayım :D Leylek gördüm son yıllarda :D

Ay o zamanların geldiğini düşündükçe mideme ağrı giriyor ilk iki tercihim yıldız teknik ve marmara olacak askerime yakın olayım diye sonra anadolu o hiç istemiyor Eskişehir'i devamı hakkında hiç bir bilgim yok sıkıntılı dönemler hep :D

Haber veririm canım bende 2011 temmuzda :) Liseden mezun oldum gittim :D 2012 ağustosta izmire gittim 2013 ocakta tekrar eskişehir 2013 haziranda kocaeli hala burdayım :D Leylek gördüm son yıllarda :D

Ay o zamanların geldiğini düşündükçe mideme ağrı giriyor ilk iki tercihim yıldız teknik ve marmara olacak askerime yakın olayım diye sonra anadolu o hiç istemiyor Eskişehir'i devamı hakkında hiç bir bilgim yok sıkıntılı dönemler hep :D

Uzak diyemi istemiyor canım:26:

Allah canını almasın :9::9::9::9::9::33:

Çoooooooooooooooooook sıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkk

Hadi ya sıcak mı hala hava serinlemeye başladı burda :1:
Şey yapmak olmasın ama şuan da balkonda koltukta ayaklarımı uzattım yandan yandan rüzgarda esiyor sıcakta değil değmeyin keyfime :51::1::1::1:

Hadi ya sıcak mı hala hava serinlemeye başladı burda :1:
Şey yapmak olmasın ama şuan da balkonda koltukta ayaklarımı uzattım yandan yandan rüzgarda esiyor sıcakta değil değmeyin keyfime :51::1::1::1:

Tabi yaa balkondan baş dönmesiyle uçarım sakat bende bahçeye çıkayım bari yavaştan yoksa eriyeceğim :D

Back