- 25 Şubat 2014
- 1.888
- 543
- 173
siz 180 i göze aldınız. ben 360 ı o zaman benimkinden ne istesem yaaa[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]Yav 34 dediğin nedir ki gülüm biz onlar için 180 i göze almışız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz 180 i göze aldınız. ben 360 ı o zaman benimkinden ne istesem yaaa[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]Yav 34 dediğin nedir ki gülüm biz onlar için 180 i göze almışız![]()
siz 180 i göze aldınız. ben 360 ı o zaman benimkinden ne istesem yaaa[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Mekanı cennet olsun![]()
Bu vertigo illeti beni öldürecek![]()
Baş dönmesi değil mi canım ?
Geçmiş olsun bende de olabilir galiba![]()
Sağol canım ya 8 ay önce düşmüştüm kulak kristallerim oynamış 1 ay çektim
1 haftadır vardı geçen denize gittim geçmişti bu gün yeniden başladı yataktan çıkamıyorum :/
Böyle illet bir şey yok ya uykuda yatakta döndüysem bile uyanıyorum baş dönmesine
Senin nasıl oluyor düştün mü yakın zamanda ?
Yav aslında bende hiç düşme olmadı küçüklüğümden beri var hep doktora gittim bir şey çıkmadı
Pazartesi günü kafamı yastığa koydum biraz sertti başladı bir baş dönmesi gün boyu devam etti ertesi gün geçti bilmiyorum bende ne var ara ara durduk yere oluyor
Canım bazı insanların kulak kristalleri hassas oluyormuş yataktan ani kalkmak ani baş hareketleri falan seninde olabilir bir doktora gidip baktır adam kulağa bakıyor başını bir yerlere çeviriyor göz bebeklerine bakıp anlıyordu ben gitmeye üşeniyorum zaten ilaç tedavisi yok o yüzden yatağa bağlı kıpırdamadan yaşıyorum şuan geçmesini bekliyorum![]()
Ablamında düşmüştü geçen sene şimdi düzeldi ama canım![]()
Benimde geçmişti yine tekrarladı çabuk geçer inşallah ya![]()
1 aya kadar toparla heeeeeee![]()
Bende bu şans varken hiç mümkün değil dün yola çıktım reglime 4 gün var daha normalde günü gününe olurum karın ağrısı başladı ama ben hastanelik olurum bildiğin ağlayacaktım utanmasam yoldasonra regl olduğumu hissettim yol uzun dualar ede ede gittim askerimede ilaç aldırdım iner inmez ilaca sarıldım askerime değil
![]()
Aaaaa şanssızlığa baaak
Ay galiba bende Eskişehire dönerken regl olacağım o yol nasıl bitecek bilmiyorum![]()
Ben gün gelmeden önce ilaç içiyorum buscopan iyi geliyor bana öneririm canım bir de bu ay böğürtlen çayı içebilirsin :/
Ağrı için mi canım bunlar ? :26:
Aynen ağrı için diyorsun sandım tekrar okuyunca işkencesi için dediğini anladım![]()
Aslında benim belli olmuyor bi ay çok ağrıyor bi ay hiç ağrımıyor
12 saat yol otur otur o halde çok fena olacak![]()
Hiç ağrısız geçer inşallah canım ay sorma yazın fena bir his uçakla dönmeyecek misin :)
Mutfaklı aparta çıktım bu sene canım mutfak eşyası vs götürmem lazım uçaktaki 15 kg sınırına benim eşyalarım bile uymuyor onları yanımda götüremem otobüsle gideyim bari dedim![]()