• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

2sene sonra 7 simdi degil :1: 16idim 17den Gün almaya baslamistim :P

16 idim kandirdi beni :9: 17 den gun almaya baslamistim evet kucuk bir yas ama evlenirsek kader iste derim bozulursa ne derim bilmiyorum :\

:(

nasıl tanıştınız peki sizzz :51::51::51: aradaki yaş farkından dolayı okul arkadaşı olma ihtimali yok sanırımm :1:

Günaydın bugün gunlerdenu Kayseri :)

günaydın bugün günlerdeeeennn, KArs :27: atarsa İzmir :34:

kızlarrr selamm nasılsınız evime döndüm ama bi koşturmacadır gidiyor hiç evde durmuyorum öle olunca sizede yazamıyorum nasılsınız bu arada eşim atışta 250 metrede 3 te 3 vuran tek kişi olduğu için erken gelme ihtimali var sizle paylaşmadan edemedim :32::21::nazar::72::52:

kızlarrr selamm nasılsınız evime döndüm ama bi koşturmacadır gidiyor hiç evde durmuyorum öle olunca sizede yazamıyorum nasılsınız bu arada eşim atışta 250 metrede 3 te 3 vuran tek kişi olduğu için erken gelme ihtimali var sizle paylaşmadan edemedim :32::21::nazar::72::52:
Hoş geldin sinre. gözün aydın inşallah erken gelir esin. .nasıl geçti gittigin yerde

Back