- 25 Şubat 2014
- 1.888
- 543
- 173
Inşallah canım.benim 6 ayım bitene kadar olsun umarımhenüz bi gelişme yok canım, ama umarım olur...![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canım.benim 6 ayım bitene kadar olsun umarımhenüz bi gelişme yok canım, ama umarım olur...![]()
henüz bi gelişme yok canım, ama umarım olur...![]()
Olur olur beklemez seninki![]()
Ah ah ben simdiden dusunuyorum bizimkileri en azindan senin az kaldi o yuzden dusunuyorsunbenimki zaten ağustosta söz olsun istiyor
ama bizimkiler...![]()
Ah ah ben simdiden dusunuyorum bizimkileri en azindan senin az kaldi o yuzden dusunuyorsun
sen neden düşünüyosun kiii???
babalar kızlarından ayrılmakta çok zorluk çekiyorAhhh babaaaam vah babammm
babalar kızlarından ayrılmakta çok zorluk çekiyor
Ahhh babaaaam vah babammm
ne açıdan korkuyorsun kii pekiii :26::26::26:
işin biraz zor ama anlayacaktır seni baban birgünBen en kucugum yasim 21.Nazli buyutuldum inanirmisin daha dun babamla yanyana yattik cocuk gibiyimdir babama karsi...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
işin biraz zor ama anlayacaktır seni baban birgün
Benimki mezun olur olmaz evlenmek istiyor. Bu durumda seneye bu zamana kadar teklif edecek boyle dusunuyorum. 4e gectigimde babama acilmam lazim ki yariyilda nisan olabilsin yaza dugun. Ben bi yandan kpssye caliscam. Bi yandan son sene tez bilmemnee. Babam diyecek isini eline almadan ne evlenmesi ne acelen var. Kim o anasi babasi kim huyu suyu nerden nasi buldun milyontanr soru veeee HAYİR diyecek babam bu konuda cok sey cunku. Ben babama ama baba 7.5senedir gorusuyoruz diyebilecekmiyim beni senelerce ayakta uyuttun derse oof oooff
hımm, karışıkmış durumlaaar
seninki kaç yaşındaydı :26:
26 27sine geldi 2sene sonra 29 e o da hakli 7 senede az zaman degil
Benimki mezun olur olmaz evlenmek istiyor. Bu durumda seneye bu zamana kadar teklif edecek boyle dusunuyorum. 4e gectigimde babama acilmam lazim ki yariyilda nisan olabilsin yaza dugun. Ben bi yandan kpssye caliscam. Bi yandan son sene tez bilmemnee. Babam diyecek isini eline almadan ne evlenmesi ne acelen var. Kim o anasi babasi kim huyu suyu nerden nasi buldun milyontanr soru veeee HAYİR diyecek babam bu konuda cok sey cunku. Ben babama ama baba 7.5senedir gorusuyoruz diyebilecekmiyim beni senelerce ayakta uyuttun derse oof oooff
hmmBenimki babamin beni anlamasini beklemez![]()
2sene sonra 7 simdi degileeee yaniiiii
kız 7 sene diyosunn, sen şu an kaç yaşındaydın? :44:
sen kaç yaşında çıkmaya başladınnn![]()
16 idim kandirdi beniNeeeee14 ünde mi başladınız :? :? :?
hmmo zaman babani simdiden alıştırmaya baslasan ancak ikna olur..ama canım bu islerde hep bi sorun aşılmaz duvar oluyor.biraz sıkıntısı çekiliyor sonrasında herşey düzeliyor. sen dualarınada başla[emoji3]
Günaydın bugün gunlerdenu Kayseri :)