• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ne açıdan korkuyorsun kii pekiii :26::26::26:

Benimki mezun olur olmaz evlenmek istiyor. Bu durumda seneye bu zamana kadar teklif edecek boyle dusunuyorum. 4e gectigimde babama acilmam lazim ki yariyilda nisan olabilsin yaza dugun. Ben bi yandan kpssye caliscam. Bi yandan son sene tez bilmemnee. Babam diyecek isini eline almadan ne evlenmesi ne acelen var. Kim o anasi babasi kim huyu suyu nerden nasi buldun milyontanr soru veeee HAYİR diyecek babam bu konuda cok sey cunku. Ben babama ama baba 7.5senedir gorusuyoruz diyebilecekmiyim beni senelerce ayakta uyuttun derse oof oooff

Benimki mezun olur olmaz evlenmek istiyor. Bu durumda seneye bu zamana kadar teklif edecek boyle dusunuyorum. 4e gectigimde babama acilmam lazim ki yariyilda nisan olabilsin yaza dugun. Ben bi yandan kpssye caliscam. Bi yandan son sene tez bilmemnee. Babam diyecek isini eline almadan ne evlenmesi ne acelen var. Kim o anasi babasi kim huyu suyu nerden nasi buldun milyontanr soru veeee HAYİR diyecek babam bu konuda cok sey cunku. Ben babama ama baba 7.5senedir gorusuyoruz diyebilecekmiyim beni senelerce ayakta uyuttun derse oof oooff

hımm, karışıkmış durumlaaar :37:

seninki kaç yaşındaydı :26:

Neeeee14 ünde mi başladınız :? :? :?

Benimki babamin beni anlamasini beklemez :1:
hmm :1: o zaman babani simdiden alıştırmaya baslasan ancak ikna olur..ama canım bu islerde hep bi sorun aşılmaz duvar oluyor.biraz sıkıntısı çekiliyor sonrasında herşey düzeliyor. sen dualarınada başla[emoji3]

eeee yaniiiii :1:

kız 7 sene diyosunn, sen şu an kaç yaşındaydın? :44:

sen kaç yaşında çıkmaya başladınnn :30::30:
2sene sonra 7 simdi degil :1: 16idim 17den Gün almaya baslamistim :P
Neeeee14 ünde mi başladınız :? :? :?
16 idim kandirdi beni :9: 17 den gun almaya baslamistim evet kucuk bir yas ama evlenirsek kader iste derim bozulursa ne derim bilmiyorum :\
hmm :1: o zaman babani simdiden alıştırmaya baslasan ancak ikna olur..ama canım bu islerde hep bi sorun aşılmaz duvar oluyor.biraz sıkıntısı çekiliyor sonrasında herşey düzeliyor. sen dualarınada başla[emoji3]

:(

Son düzenleme:
Back