• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

oo süper olmuş..yorumlarda öyle olur illaki

O kadar uğraştın eminim çok güzel yorumlar alacaksın :16:

umarım öyle olur kızlarrr, bakalım akşama göreceğizzz :16:

günaydın tatlım :) şafak tekerlemeleri var ya ondan bahsediyoruz :16::16::16:

esmila söylediii :1: :1:

günaydın kızlaaarrr :54: dün benimkiyle görüşmüştüm pasta börek yapıp götürdüm arkadaşları çok beğenmiş :17: baldızın yok mu abi demişler :52:

ayyy kızlar şaka maka az kaldı ya la :33:

yok mu baldızzz :1::1::1:

Günaydın güzellerrrr

Gunaydiin kizlaaaar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydıııın herkese baş ağrılı gıcık bi sabah :ssz::31:

günaydın herkeseeee :3:

günaydın kızlaaarrr :54: dün benimkiyle görüşmüştüm pasta börek yapıp götürdüm arkadaşları çok beğenmiş :17: baldızın yok mu abi demişler :52:

ayyy kızlar şaka maka az kaldı ya la :33:
[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] hamarat kız seniii
Günaydın güzellerrrr
Günaydın canım
Gunaydiin kizlaaaar

Günaydın
günaydıııın herkese baş ağrılı gıcık bi sabah :ssz::31:
Günaydın geçmiş olsun ne oldu niye ağrıyor başın
umarım öyle olur kızlarrr, bakalım akşama göreceğizzz :16:

esmila söylediii :1: :1:

yok mu baldızzz :1::1::1:

günaydın herkeseeee :3:
orda hersey cok kiymetlidir helede sen uğramış hazirlamissan daha kiymetli

Ya anlatayım noldu :(
Kızlar benimki telefon kullanmıyor biliyosunuz c.tesi nete geldi görüştük tişört yeniydi aldın mı dedim annemler gönderdi dedi başka ne gönderdi telefon geldi mi dedim ggüldü yok ben istemedim dedi bak ararım dedim istersen dene ara dedi gülüştük tabi aramadim inandım 40gun kaldı napcam telefonu deyince
Neyse saat 3gibi facebooka girmiş görüldü yazdı msj tekrar geldi sandım niye haber etmedin yazdım sonra msj yine görüldü Askeriye deyken şok oldum ve çağrı yaptım tel kapalıydi çekmiyor gibi sonra tekrar denedim ve çaldı anladım ki telefonu gelmiş ve söylemedi bana :43:
Dünden beri de facebook u açılıyor ara ara yazmadı henüz az önce çağrı yaptım yine çaldı telefonu:kkk:
Ne yapcam bilmiyorum bekliyorum sadece ne diyecek ne yapacak merak ediyorum:14:

Ya anlatayım noldu :(
Kızlar benimki telefon kullanmıyor biliyosunuz c.tesi nete geldi görüştük tişört yeniydi aldın mı dedim annemler gönderdi dedi başka ne gönderdi telefon geldi mi dedim ggüldü yok ben istemedim dedi bak ararım dedim istersen dene ara dedi gülüştük tabi aramadim inandım 40gun kaldı napcam telefonu deyince
Neyse saat 3gibi facebooka girmiş görüldü yazdı msj tekrar geldi sandım niye haber etmedin yazdım sonra msj yine görüldü Askeriye deyken şok oldum ve çağrı yaptım tel kapalıydi çekmiyor gibi sonra tekrar denedim ve çaldı anladım ki telefonu gelmiş ve söylemedi bana :43:
Dünden beri de facebook u açılıyor ara ara yazmadı henüz az önce çağrı yaptım yine çaldı telefonu:kkk:
Ne yapcam bilmiyorum bekliyorum sadece ne diyecek ne yapacak merak ediyorum:14:
ah ah bu seninki ne istiyor ne yapmaya çalışıyor bi anlasak

Gunaydiiin kizlaaaar

Back