354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

kızlarrr bende bir gariplik var ya askerım aradıgı zaman cok konusmak istemiyorum onla soğuk soğuk konusuyorum kısa kesıyorum arada hıc bır sorun yok kavga yok ama bende boyle bıseyler var 2 haftadır belkıde uzakta oldugu ıcın yoruldum cok agladım onun ıcın yokken o gelecegın belırsızlıgı falan uzerımde ama ona karsı boyleyım bende bı sorunmu varr sızede oluyomu bole ?????:

Neden böyleyim diye düşünüp durma.Zamana bırak inan geçecek

günaydın herkese. çok sinirliyim stresliyim sabahki sınava girdim ama toplantı var diye çağırdılar öğleden sonrakine giremiyorum onun haricinde nişanlımla konuştum. şimdiye dek anlatmazdım hiç sıkıntılarımı üzüntülerimi ona. dün anlattım işle ilgili sıkıntılarımı sınava giremeyeceğimi. sağolsun çok destek oldu bana. daha iyi hissediyorum ama yine de işyerine olan kızgınlığım geçmiyor. nişanlıma kendim ile ilgili şeyleri anlatmak benim için büyük bir olay. demkki daha yakın hissediyorum kendime artık. daha bi 'biz' olmuşuz gibi.. önceden çekinirdim falan ama artık öyle değil offf kızlar. Allah herkese herşeyin hayırlısını versin. eşin, işin, arkadaşın... çok zor bazı şeyler ama yine de binlerce şükürler olsun her halimize

Canım sınava girememene üzüldüm.O işyerinede sinir oldum
Nişanlınla ilgili gelişmen çok güzel
Ben o çekinme duygusunu ne zaman attım hatırlamıyorum her sıkıntını paylaşmak çok güzel sen de iyi yapmışsın

ahh sorma tatlım. azıcık daha sabrediyorum sonra ayrılacam zaten. mutsuzum burda

evet cidden daha iyi hissediyorum artık kendimi. paylaşmak anlatmak güzelmiş..

ahh sorma tatlım. azıcık daha sabrediyorum sonra ayrılacam zaten. mutsuzum burda

evet cidden daha iyi hissediyorum artık kendimi. paylaşmak anlatmak güzelmiş..

Hayırlısı olsun canım mutsuzsan ayrıl tabi.
Evet evet haklısın

asker topiğini unuttukk

askerliği de böle hemencik unuturuz inşallah bitincee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…