Günaydın kızlaarrrr
günaydınhayırlı cumalar
Gunaydiiin canlaar
günaydınnnn
Günaydın kızlaarrrr
Gunaydiiin canlaar
günaydınnnn
Günaydın hayırlı cumalarr
günün sonn günaydını da benden olsun
günayyyyyyyyyyyyyyyyyyyddddddddddddııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın kuzucum
şafağın yarın 2 ay ... 'a düşeceeeek
Ay eveeetşafağın yarın 2 ay ... 'a düşeceeeek
naber kızlar naparsınız
Derste sakiz cignemek yasak degil mi hocamgünaydınnnn
günayyyyyyyyyyyyyyyyyyyddddddddddddııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ay eveeet
Sonra 1 ay ...'a sonra da günlere
Napayım canım işlerim var bugün yine, birazdan çıkacağım. Senden naber ne yapıyorsun?
Derste sakiz cignemek yasak degil mi hocam
Naber naptin ya hic gorusemiyoruz
ayyyy evet ya denk gelemedik bi konuşamadıkşuan internet kafayı sıyırtcak net gidip geliyooooo
Bende değişiklik yok gamzelim en son aradı çarşıya çıkamadım diye 8 gün uzadı şafak onu söyledi bekliyorum iştesende son durumlar ne? askerinle aran nasıl?
Beğendimkızlaaaar bu mesajımı beğeniverin de kuşlarım 4 tane olsunn
Ya hic sorma
Sesini duymayi ozledim pirensesiiim
Sınav hariç aynı benkızlaaaarrrrrrrrrrrr sizi öpüyooree.. çok işiim var ama yapmak istemiyorumyarın sınav var stresliyim :18: hava yağmurlu melankoliyim nolcek benim hallerim
ayyyy evet ya denk gelemedik bi konuşamadıkşuan internet kafayı sıyırtcak net gidip geliyooooo
Bende değişiklik yok gamzelim en son aradı çarşıya çıkamadım diye 8 gün uzadı şafak onu söyledi bekliyorum işte
Beğendim
bende özledim bende o zaman dediğimi yapalım sen ben ve malum kişi
Sınav hariç aynı ben
Kıyamam sanaaa canım benim Allah yardımcın olsun
Telden begenemiyorumkızlaaaar bu mesajımı beğeniverin de kuşlarım 4 tane olsunn
kızlaaaarrrrrrrrrrrr sizi öpüyooree.. çok işiim var ama yapmak istemiyorumyarın sınav var stresliyim :18: hava yağmurlu melankoliyim nolcek benim hallerim
Bende değişiklik yok gamzelim en son aradı çarşıya çıkamadım diye 8 gün uzadı şafak onu söyledi bekliyorum işte
Beğendim
yapacak bişi yok ıslanırız artık bizde. seninkini çağırsana eşlik ederdi
Beğendim
bende özledim bende o zaman dediğimi yapalım sen ben ve malum kişi
Sınav hariç aynı ben
Kıyamam sanaaa canım benim Allah yardımcın olsun
Telden begenemiyorum
Aay sana bu mesaji yazarken alttan askerimden sms geldi bi baktim telden begenemiyorum askm yazmisim bi baktim ahaha dedim sildim hemen
Allah kolaylik versin canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?