- 26 Aralık 2012
- 8.815
- 8.147
- 248
Günaydın kızlaarrrr
günaydınhayırlı cumalar
![]()
Gunaydiiin canlaar
günaydınnnn![]()
Günaydın hayırlı cumalarr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlaarrrr
günaydınhayırlı cumalar
![]()
Gunaydiiin canlaar
günaydınnnn![]()
Günaydın kızlaarrrr
Gunaydiiin canlaar
günaydınnnn![]()
Günaydın hayırlı cumalarr![]()
günün sonn günaydını da benden olsun
günayyyyyyyyyyyyyyyyyyyddddddddddddııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
![]()
Günaydın kuzucum![]()
şafağın yarın 2 ay ... 'a düşeceeeek![]()
Ay eveeetşafağın yarın 2 ay ... 'a düşeceeeek![]()
naber kızlar naparsınız![]()
Derste sakiz cignemek yasak degil mi hocamgünaydınnnn![]()
günayyyyyyyyyyyyyyyyyyyddddddddddddııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
![]()
Ay eveeet
Sonra 1 ay ...'a sonra da günlere
Napayım canım işlerim var bugün yine, birazdan çıkacağım. Senden naber ne yapıyorsun?
Derste sakiz cignemek yasak degil mi hocam
Naber naptin ya hic gorusemiyoruz![]()
![]()
ayyyy evet ya denk gelemedik bi konuşamadıkşuan internet kafayı sıyırtcak net gidip geliyooooo
![]()
Bende değişiklik yok gamzelim en son aradı çarşıya çıkamadım diye 8 gün uzadı şafak onu söyledi bekliyorum iştesende son durumlar ne? askerinle aran nasıl?
Beğendimkızlaaaar bu mesajımı beğeniverin de kuşlarım 4 tane olsunn![]()
Ya hic sorma![]()
Sesini duymayi ozledim pirensesiiim![]()
![]()
Sınav hariç aynı benkızlaaaarrrrrrrrrrrr sizi öpüyooree.. çok işiim var ama yapmak istemiyorumyarın sınav var stresliyim :18: hava yağmurlu melankoliyim
nolcek benim hallerim
![]()
ayyyy evet ya denk gelemedik bi konuşamadıkşuan internet kafayı sıyırtcak net gidip geliyooooo
![]()
Bende değişiklik yok gamzelim en son aradı çarşıya çıkamadım diye 8 gün uzadı şafak onu söyledi bekliyorum işte
Beğendim
bende özledim bende
o zaman dediğimi yapalım sen ben ve malum kişi
Sınav hariç aynı ben
Kıyamam sanaaa canım benim Allah yardımcın olsun
Telden begenemiyorumkızlaaaar bu mesajımı beğeniverin de kuşlarım 4 tane olsunn![]()
kızlaaaarrrrrrrrrrrr sizi öpüyooree.. çok işiim var ama yapmak istemiyorumyarın sınav var stresliyim :18: hava yağmurlu melankoliyim
nolcek benim hallerim
![]()
Bende değişiklik yok gamzelim en son aradı çarşıya çıkamadım diye 8 gün uzadı şafak onu söyledi bekliyorum işte
Beğendim
yapacak bişi yok ıslanırız artık bizde. seninkini çağırsana eşlik ederdi
![]()
Beğendim
bende özledim bende
o zaman dediğimi yapalım sen ben ve malum kişi
Sınav hariç aynı ben
Kıyamam sanaaa canım benim Allah yardımcın olsun
Telden begenemiyorum
Aay sana bu mesaji yazarken alttan askerimden sms geldi bi baktim telden begenemiyorum askm yazmisim bi baktim ahaha dedim sildim hemen
Allah kolaylik versin canimm