• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

kızlaaaarrrrrrrrrrrr sizi öpüyooree.. çok işiim var ama yapmak istemiyorum :14: yarın sınav var stresliyim :18: hava yağmurlu melankoliyim :43: nolcek benim hallerim :27:

sende son durumlar ne? askerinle aran nasıl?
Bende değişiklik yok gamzelim en son aradı çarşıya çıkamadım diye 8 gün uzadı şafak onu söyledi bekliyorum işte :ssz:

kızlaaaar bu mesajımı beğeniverin de kuşlarım 4 tane olsunn :52:
Beğendim

Ya hic sorma :1: :1:
Sesini duymayi ozledim pirensesiiim :1: :1:
:1: bende özledim bende :37: o zaman dediğimi yapalım sen ben ve malum kişi:1:

kızlaaaarrrrrrrrrrrr sizi öpüyooree.. çok işiim var ama yapmak istemiyorum :14: yarın sınav var stresliyim :18: hava yağmurlu melankoliyim :43: nolcek benim hallerim :27:
Sınav hariç aynı ben:17:
Kıyamam sanaaa canım benim Allah yardımcın olsun

ayyyy evet ya denk gelemedik bi konuşamadık :9::9: şuan internet kafayı sıyırtcak net gidip geliyooooo :30:

Bende değişiklik yok gamzelim en son aradı çarşıya çıkamadım diye 8 gün uzadı şafak onu söyledi bekliyorum işte :ssz:

Beğendim

Ama o kalp krizi gecirebilir :1:

kızlaaaar bu mesajımı beğeniverin de kuşlarım 4 tane olsunn :52:
Telden begenemiyorum
Aay sana bu mesaji yazarken alttan askerimden sms geldi bi baktim telden begenemiyorum askm yazmisim bi baktim ahaha dedim sildim hemen :D

Allah kolaylik versin canimm

Beğendim

aminnn kuzucumm. Sana da kolay gelsin :31:

Back