• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Evet üniversite konusunda benimde 12 gün sonra yemin törenim olacakti hey gidi dertlendim yine hofff :14::14:

Aynen öyle mezun olduktan sonrası ayrı dert..

Hayırlısı be canım ya dertlenmee, aynen mezun olunca ne olacağın ayrı dert :31:
Amaan her şey olacağına varır :ssz:

Ankara - istanbul -mersin- kutahya simdilik :D
Peki ya siz

He siz il dışı güzelmiş biz hiç uzun yol yolculugu yapmadık :) Biz istanbul'dan gitmediğimiz yerlere gidiyoruz kitabın müzesine gideceğiz mihrabat korusu var ayasofyaya dilek dilemeye gideceğiz büyük adada aya yorgi manastrına çıkamamıştık oraya gideceğiz denizede ağvaya gideceğiz şimdilik listede bunlar var :)

He siz il dışı güzelmiş biz hiç uzun yol yolculugu yapmadık :) Biz istanbul'dan gitmediğimiz yerlere gidiyoruz kitabın müzesine gideceğiz mihrabat korusu var ayasofyaya dilek dilemeye gideceğiz büyük adada aya yorgi manastrına çıkamamıştık oraya gideceğiz denizede ağvaya gideceğiz şimdilik listede bunlar var :)

İyi geceler canım :72::72::72:

Öyle kesinlikle :ssz::ssz:

hohohoho :) şu haziranı da yedikten sonra gelsin temmuz :)

İstanbul size cok yakin tabi bizim oyle imkanimiz yok o kadar derinlemesine gezme imkanimiz yok istanbulu. Biz daha once beraber izmire gitmistik kutahyaya gitmistik bir de konyaya gitmistik :)
Bakalim gidebilirsek saydiklarimi da ekleyecegiz insallah :)
Haziran hosgeldin gez git :)

İstanbul size cok yakin tabi bizim oyle imkanimiz yok o kadar derinlemesine gezme imkanimiz yok istanbulu. Biz daha once beraber izmire gitmistik kutahyaya gitmistik bir de konyaya gitmistik :)
Bakalim gidebilirsek saydiklarimi da ekleyecegiz insallah :)
Haziran hosgeldin gez git :)

İnşallah gidersiniz gelsinlerde bi şurdan :)

İnşallah gidersiniz gelsinlerde bi şurdan :)

Amiim hayirlisiyla insallah.
Bunlarin hepsine gidilir de bizim derdimiz karadeniz turu aslinda. O balayinda gidelim der ben yok cok yorucu olur derim hep bakalim o tur gerceklesecekmi bir gun. Şileden girip artvinden cikmak istiyoruz :)

Amiim hayirlisiyla insallah.
Bunlarin hepsine gidilir de bizim derdimiz karadeniz turu aslinda. O balayinda gidelim der ben yok cok yorucu olur derim hep bakalim o tur gerceklesecekmi bir gun. Şileden girip artvinden cikmak istiyoruz :)

Güzel plan balayı dediğin gibi yorucu olur ama tatilinizi öyle değerlendirebilirsiniz :)

Sizin kafanızdaki evlilik tarihiniz ne canım ?

Güzel plan balayı dediğin gibi yorucu olur ama tatilinizi öyle değerlendirebilirsiniz :)

Sizin kafanızdaki evlilik tarihiniz ne canım ?
2016 eylül :)
Ama ben kıs gelini olmak istemem eylul olmazsa 2017 baharina kalabilir :) nasip isi yani bakalim. Ona kalsa 2015 yazi :) ben kabul etmiyorum olmaz diyorum bakalim ne olacak bende kestiremiyorum hayirlisi :)
Peki ya siiz

2016 eylül :)
Ama ben kıs gelini olmak istemem eylul olmazsa 2017 baharina kalabilir :) nasip isi yani bakalim. Ona kalsa 2015 yazi :) ben kabul etmiyorum olmaz diyorum bakalim ne olacak bende kestiremiyorum hayirlisi :)
Peki ya siiz

Bizim belli değil canım ya :14::14::14: 2019 normal şartlarda seeen neden erteliyorsun okul bitmiş oluyor ?

Back