• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Heeey hatunlaar nerelerdesiniz ben yoğundum öğleden önce giremedim pek işler vardı sizler nerelerde ne almedesiniz lunayı pek göremez oldumm
bende yoğunudum canım ya
Luna gelmiyor artık

idare eder kuzum yaa. dünün enerjisi yeter bana :17: telefonum da servisten çıkmış akşam alıcam mutlu oldum :32:
Hadi gözün aydın kuzum :)

Ay cok gerginim catacak yer ariyorum
nooolduuuuuuuuuu:18:

Öyle öyle. seninki neye göre diyor bunu

Saçımı sen gelince şöyle yapalım mı diye resim attım iğrenç dedi bende sinirlendim sen ne dersen de yapacağım diye ona kızdı bir de cumartesi gecesi arkadaşımda kaldım ders çalıştık bitmedi dünde kaldım dün kalacağımı söylememişim ona sorun çıkardı sanki kopmaya gittim ben ders çalışıyoruz işte:19:

Saçımı sen gelince şöyle yapalım mı diye resim attım iğrenç dedi bende sinirlendim sen ne dersen de yapacağım diye ona kızdı bir de cumartesi gecesi arkadaşımda kaldım ders çalıştık bitmedi dünde kaldım dün kalacağımı söylememişim ona sorun çıkardı sanki kopmaya gittim ben ders çalışıyoruz işte:19:

Seni çooook sahiplenmis ondan habersiz bişey yapmanı istemiyor

Kızlar askerimden haber alamiyorum telefonu kapali pufff biseymi oldu off off:14:

Bişey olmamıştır ya aklına kötü şeyler getirme canım şarj biter işi vardır

Hep bu tatbikat yuzunden gec geliyolar bende endiselendim telefonu tutukluk yapmis.Bana mesj atmis hicbiri gelmemis.Biraz once aradi beni cok sukur sesini duydumm

Back