• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Haklısın canım ama bende ne yapmak istediğimi bilmiyorum ki özel gun de değil işte

sevdiği şeylerden koy kutuya mektup notlar koy gönder :D

Bilmiyorum cnm daha konusamadik yeni geldi eve

neden geç gelmiş canım ?

Kızlar bugün askerimle konuşurken dedi ki, erken terhis olma ihtimalim olabilir belkii :52:

bizim çıkış tarihimiz 29 temmuz salı'ya geliyor normalde.

diyor ki uzmanla konuşucamm, yalvarıcaaam :52:

son haftasonunda evci izni alsam, cuma 5te çıksam, normalde pazar 5te geri dönmem gerek, ama arada sadece pazartesi günü (bayramın ilk günü) kalıyor, o günü bi şekilde atlatabilir miyim diye sorucam diyoo :52:

daha önce buna benzer bişey olmuş, ve o bi günü görmezden gelmişler :31:

belki bayram diye bana da tolerans gösterirler diyo :31:

o zaman 25 temmuzda çıkma ihtimali olacak yanii :32::32:

ayyyyyyy inşallah hadi hayırlısı canımmmmmmmmm :)

İyi geceler kizlar. 4 lere geldimm cok sukuuur :)

eneee ne zaman indin sen o kadar :D :D

günaydın kızlarr.... şehzade bayezit de ölüyorrrr sabah sabah takılı kaldım bu müziğe yaaa :( çok etkiliyor beni :14::14::14::14::14: http://www.dailymotion.com/video/x1cpwn9_aytekin-atas-zahit-bizi-tan-eyleme-uzun-versiyon_music

Günaydın canımmmm gerçekten etkileyici dinledim bende..

Tatbikattan dolayi canim bugunde mesai yapcaklarmis.Yrnda nobetciymis zaten

günaydın kızlarr.... şehzade bayezit de ölüyorrrr sabah sabah takılı kaldım bu müziğe yaaa :( çok etkiliyor beni :14::14::14::14::14: http://www.dailymotion.com/video/x1cpwn9_aytekin-atas-zahit-bizi-tan-eyleme-uzun-versiyon_music
Günaydın bebek:29:
inşallah olur yaaaa :31:
Hadi bakalımm inşallahh:23:

sevdiği şeylerden koy kutuya mektup notlar koy gönder :D

neden geç gelmiş canım ?

ayyyyyyy inşallah hadi hayırlısı canımmmmmmmmm :)

eneee ne zaman indin sen o kadar :D :D

Günaydın canımmmm gerçekten etkileyici dinledim bende..
Sizden gizledim indiğimi birden bire iniverdim:52:
Hepinize gunaydin kizlaar

Günaaaaaaydııınn:72:

Günaydın kızlar benim askerim bugun göreve çıktı umarim ortalık karismazda bisey olmadan döner :14: :14:

kızlaaarrr özellikle gamzeli ve mutella ya şu şafak sayılarına ait resimleri nereden buluyorsunuz. please help me!! :33:

Az once 2 dk 41 snlik goruntulu konusma yaptik kizlar kapattiktan sonra aglayasim geldi oooof :(

Back