• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Buralarda ya daha iyi o da gelip gidiyor

hımm en son trip atmıştı hepimize :)

Bitti mi finallerin yaz okuluna kalkmak istiyordun sen sanırım askerin için yanlış mı hatırlıyorum :26:
Bugun basladi canim. 6sinda bitecek 10unda ucup gidecegi sonra 6 temmuzda donecegim insallah. Evet kendi istegime yaz okulundan ders alacagim d'li notun var ilk donemden onu alirim bu donem ff yada d'li not olmazsa ustten alirim bitanede :)

Son düzenleme:
Bugun basladi canim. 6sinda bitecek 10unda ucup gidecegi sonra 6 temmuzda donecegim insallah. Evet kendi istegime yaz okulundan ders alacagim d'li notun var ilk donemden onu alirim bu donem ff yada d'li not olmazsa ustten alirim bitanede :)

sende bak lannnnnnnnnn

Son düzenleme:

hımm iyimiş canım inşallah gelmezde üstten ders eritirsin :)

diyet yapıyordunuz en son sanırım :) bıraktın mı yine ?

bırakmadım da pekte uyduğum söylenemez :27:
ben straplezle oynadım ya gayet oturduğu için elbisem üzerime:1:, 54 günüm var zayıflamak için o zaman daha .çok bakabilirim gelinliklere :31:

Back
X