• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Son düzenleme:
bırakmadım da pekte uyduğum söylenemez :27:
ben straplezle oynadım ya gayet oturduğu için elbisem üzerime:1:, 54 günüm var zayıflamak için o zaman daha .çok bakabilirim gelinliklere :31:

Tabi deneyerek falan daha çok netleştirirsin :) Ben rahat edemiiyorum straplezle ondan söyledim :D

Ay insallah canim
Sen napiyosunn

iyi canım ne yapayımm ya tercihleri bekliyorum evde boş boş zaman geçiriiyorum :31:

aynen öyle.. ben A tipi diye geçiyor adı onları çok seviyorum. ki muhtemelen öyle olacak gelinliğim:16: belden aşağı çok hafif kabarıyor. danteli seviyorum ben. :51::51:
Bendensim gülümmmm :D

Tabi deneyerek falan daha çok netleştirirsin :) Ben rahat edemiiyorum straplezle ondan söyledim :D

iyi canım ne yapayımm ya tercihleri bekliyorum evde boş boş zaman geçiriiyorum :31:
Aaay hangi sehre gideceksin acaba cok heyecanli yaa :)

$1373277704_2014_gelinlik_modelleri_45-39.webp bunu sevdim mesela o balığında eteklerini sevmiştim

offfff kitap okuyayım bari.:ssz: biz ileride evimizin en güzel yeri olacak olan kitaplığımız için yeni kitaplar sipariş etmiştik bugün geldi :16::16::16::16: oyyyyy kitap aşkını yerim ben sevgilimin :52::52::16:

Back
X