- 25 Şubat 2014
- 1.888
- 543
- 173
sağol canım ,sana da kolay gelsinnnnnnn![]()
smile ı koymuşsunnnnnnnnnn![]()
ne yemek yapıyosun ?![]()
Bazısını öğrendim luna göndermişti onları. ... ben domates çorbası taze fasulye pilav yapıyorum canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım ,sana da kolay gelsinnnnnnn![]()
smile ı koymuşsunnnnnnnnnn![]()
ne yemek yapıyosun ?![]()
Bazısını öğrendim luna göndermişti onları. ... ben domates çorbası taze fasulye pilav yapıyorum canım
eheh :) bi sevesim geldi seni![]()
Pek yapmaz ama sinirlendi cok uyuzBenimki kaç kere kapattı suratıma telefonu ne hissettiğini anlıyorum canım
inşallah arar canım sıkma canını
eh işte canım sen?
neden 2 kişiye çıktı diye üzüldün ki ben anlamadım olayı
benimkine kıl oluyorum şu an![]()
Senin atarlarına triplerine hastayım yaa![]()
benimki de olaydı iyiydi :)
7 dersim var canım ama bu hafta en zor olan 4 tanesi arka arkaya geldi, dün bi tanesini atlattım ama ne atlatma resmen şok oldum kağıdı görünce. Boş bir kağıt, üstte bi açıklama, 2 soru soruyoruz toplam 50 puan üzerinden değerlendiriliyor, birini cevaplıyoruz o cevap da 50 puan. Sorduğun sorunun zorluğuna cevaplanma kolaylığına ve karmaşıklığına göre değerlendirilecek ama not kaygısıyla cevaplayamayacağınız soru sormayın, cevaplama kaygısıyla da kolay sorma bataklığına düşmeyin. E ben ne yapayım şimdi? 45 dk sürem var zaten soru sormaya mı çalışayım cevap yazmaya mı ne yapayım? Çok panik bir haldeydim sınavda. Sorularım da cevabım da çok basit oldu çünkü 'kültür sosyolojisi' çatısı altında sorabileceğim komplike bi soru bulmak o an beni çok zorladı. 50 bile alamıycam muhtemelen. Neyse ki vizem 70. Düşün bak ilk dönemki notlarımı sen biliyorsun, bu dönem 70'e iyi diyorum ben
Bugünkü sınavım ise tam bir bomba. Vizem 43 çünkü. Kurtaramazsam büte kalırım... Ve çalışmak için çok geç kaldım...
Kuzum o ne bicim sinav yaa nefret ederim oylee kendiniz sorun kendiniz cevaplayin sinavlarindan
Hocalar ogrencilerle dalga gecmek icin yapiyor galiba
Ya da sorular tukeniyor malzeme ciksin diye boyle sacma sinav yapiyor
Sen naptin canim yaaa 43ler 70ler ne diyorsun sen
Halbuki kendini derslere versen zaman daha cabuk gececek :26:
Otur finallere calis
Askerligin sizin hayatinizda olumsuz etkiler meydana getirmesine izin verme![]()
Merhaba kızlar bir kaçak geldi aranizaNasılsıniz nasi gidiyo bekleyiş
![]()
Valla sanırım bugünkü sınavdan büte kaldım. Maalesef konsantre olamıyorum ya :26:
Ooo kimleri görüyorum
Hoşgeldin canımmm nerelerdesin sen?
Nida ve sen gittiniz gelmediniz bi daha. Zaten sizden sonra adam yerine koyan da yok artık![]()
Merhaba kızlar bir kaçak geldi aranizaNasılsıniz nasi gidiyo bekleyiş
![]()
Valla sanırım bugünkü sınavdan büte kaldım. Maalesef konsantre olamıyorum ya :26:
Ooo kimleri görüyorum
Hoşgeldin canımmm nerelerdesin sen?
Nida ve sen gittiniz gelmediniz bi daha. Zaten sizden sonra adam yerine koyan da yok artık![]()
Oy mutim benim kiyamam sana ben.hosbuldum canım benim bi süre öyle uzak kaldim işte hem dediğin gibi yazdiklarim havada kalınca böylesi daha uygun diye düşündüm.ama nidayi da seni de hic unutmadim o konuştuğumuz akşam özellikle canimin ici hala yanimdaydi ve mutluydum hemde sizin detseginiz cok güzeldi. Nasılsın askerin nasil yanina gidebiliomusun
Oy mutim benim kiyamam sana ben.hosbuldum canım benim bi süre öyle uzak kaldim işte hem dediğin gibi yazdiklarim havada kalınca böylesi daha uygun diye düşündüm.ama nidayi da seni de hic unutmadim o konuştuğumuz akşam özellikle canimin ici hala yanimdaydi ve mutluydum hemde sizin detseginiz cok güzeldi. Nasılsın askerin nasil yanina gidebiliomusun
o kadar konuşmanın içinde alıntılamadan yazarsınız sizi kim farkedebilir pardonda:44: ben gördüğüm zaman yazıyorum hep çok ayıp yani![]()
Teşekkür ederim iyiyim galiba şafak attikca iyi oluyorum. Askerimle aramda hic sorun yasamadim Allaha şükür ama biara telefon yakalatti zor günler gecirdik işte şimdi daha iyi.sen nasılsın :)Merhaba hoş geldin.. bekleyiş inişli çıkışlı gidiyor işte. .sen nasılsın
o kadar konuşmanın içinde alıntılamadan yazarsınız sizi kim farkedebilir pardonda:44: ben gördüğüm zaman yazıyorum hep çok ayıp yani![]()
hı tabi tabiDoğrudur canım bana denk gelmemiştir güldüm zaten farkındaysan cümlemin sonunda![]()
Teşekkür ederim iyiyim galiba şafak attikca iyi oluyorum. Askerimle aramda hic sorun yasamadim Allaha şükür ama biara telefon yakalatti zor günler gecirdik işte şimdi daha iyi.sen nasılsın :)
Lunacim sözüm sana değil kuzum celallenmealıntı yaptigim zamanlarda bile olan biseydi bahsettigim ama sebep bu değil tabiki sadece sosyal medyadan uzak durmayi tercih ettim bi süre.sen nasılsın bakalım askerin iyi mi biara sıkıntılı gunlerin vardı atlatabildinmi canım
![]()
Valla bu gidişle benim de aynısı olacak kendim konuşmaktan çok sıkıldım çünkü...
Gidiyorum canım çok şükür yakın olunca, bi dağıtımda 2 kes de çarşı izninde gittim yanına. 18 gün sonra da evci çıkarcaz inşallah![]()
Evet canım o konuşmalar güzeldi gerçekten desteği hissediyorduk...
Sen ne yapıyorsun görüşüyor musunuz?