• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Günaydın kızlar :3:

Benim de son zamanlarda çalışma isteğim sıfırdi :) ama bir şekilde geçiyor atlatiyorsun sıkma kendini rahat ol zaman öyle hızlı geçiyor ki bak daha dün gibi şafak 170 di şimdi 50lerde ...

Allah kolaylık versin canım

canım benim :54:

sağol canımmm :54:

aynen öyle gamzelim ,haklısın olmamalı ki olmuyosa zaten zorlasa da olmuyo , sende sağol canım :54:

canımmm benim :54:

bişey olmadı canım derdimi biliyosunuzz hep ondan ötürü :54:

Allah kolaylık versin canım zor valla zor :54:

canıımm beniiiiiim :54: buralardayım kolay gelsinnnnnnnn

canım benimmm :54: bende buralardayımmmmm

aynen tatile çok ihtiyacım var benimde ya rapor izin bişey alıp gidesim var şööölee uzaklara :31:

Günaydınnnn

Allah yardım etsin :18:

ahanda burdayum:24:

GÜnaydın :72:

Günaydın:emir_bebek:

Hele günaydın lo:37:

Sağolun kızlar :54:

Üniversite hayatımın son final haftası, oldukça gerginim. En zor dersler son döneme denk geldi ve çalışma isteğim sıfır :31:
Bir yandan asker bekleyip (görsen bile) özlemek, bir yandan kpssye hazırlanıp mezuniyet çalışması için makale yazmak, havalar düzelmişken üstelik, sınavlara çalışmak çok sıkıcıymış, yorucuymuş. Çok bunaldım kızlar.
:14::14::14::14::14::14::14::14:

kaç dersin var tatlım bu dönem
yaa şöyle düşün ne güzel sınav zamanı ders çalışmak sınavlara girmek o heyecan o stres o son dönem son final heyecanı mutluluğu notların açıklanması için beklemek notların açıklanması acaba kaç aldım aa ile mi geçtim bb ile mi geçtim büte kaldım mı kalmadım mı ile vakit geçecek böylece
ne güzel vakit geçecek işte nasıl geçtiğini bile anlamazsın

Back
X