• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Günaydın buralardayım ben.

canım benim :54:

sağol canımmm :54:

aynen öyle gamzelim ,haklısın olmamalı ki olmuyosa zaten zorlasa da olmuyo , sende sağol canım :54:

canımmm benim :54:

bişey olmadı canım derdimi biliyosunuzz hep ondan ötürü :54:

Allah kolaylık versin canım zor valla zor :54:

canıımm beniiiiiim :54: buralardayım kolay gelsinnnnnnnn

canım benimmm :54: bende buralardayımmmmm

aynen tatile çok ihtiyacım var benimde ya rapor izin bişey alıp gidesim var şööölee uzaklara :31:

Aah finaller basliyor benimdee

Gunaydiinnn canimmmmm hosgeldin

Tabiki hayiiiiir gel hep burda ooolll:)

Günaydınnnn

Allah yardım etsin :18:

ahanda burdayum:24:

GÜnaydın :72:

Günaydın:emir_bebek:

Hele günaydın lo:37:

Offf çok yoruldum kızlar. Habire yazı yazıyorum bunaldımm :37:.
Biyandanda dgs sınavı başvuruları başlamış çalışamadım da hiç soru sayılarıda azalmışkeen çalışsammı bilemedim türkçeden sadece soru çözsem yeter türkçem iyi kpssde 30da 29 yapmıştım.Ama bu matematik beni öldürüyorr 60 sorudan 50 yapmam lazım en az kızlarr ben ancak 35-40 tane yapabilirimm :14:

Offf çok yoruldum kızlar. Habire yazı yazıyorum bunaldımm :37:.
Biyandanda dgs sınavı başvuruları başlamış çalışamadım da hiç soru sayılarıda azalmışkeen çalışsammı bilemedim türkçeden sadece soru çözsem yeter türkçem iyi kpssde 30da 29 yapmıştım.Ama bu matematik beni öldürüyorr 60 sorudan 50 yapmam lazım en az kızlarr ben ancak 35-40 tane yapabilirimm :14:

çalış tabi belki kolay çıkar 50 yaparsın belli mi olur ;)

Ben çalışmadımda netcem bilmiyom:18:

Başladım sanırım da devamı gelmiyo gelmesi lazım :24::24:

getir devamını kuzum bak ne kaldı tezkereyi almaya kınaya düğüneeee :30:

bu arada ankarada olacaktı dimi kınan :26: kına gece olur malum ay gelmek isterdim ama ayrılık yaşayınca kalıcak yerim olmicak :26:

getir devamını kuzum bak ne kaldı tezkereyi almaya kınaya düğüneeee :30:

bu arada ankarada olacaktı dimi kınan :26: kına gece olur malum ay gelmek isterdim ama ayrılık yaşayınca kalıcak yerim olmicak :26:

yok yavrum yalovada olacak kına :1: sen gel de kalacak yer bulunur illa :52:kınayı getir aney :53: la ben komaya girerim ağlamaktan:25:

yok yavrum yalovada olacak kına :1: sen gel de kalacak yer bulunur illa :52:kınayı getir aney :53: la ben komaya girerim ağlamaktan:25:

la kimin kınası olcekti angarada :53::53:
yalovaya nası gelem be canım angara yakın diye şeettim di :31::31:
hem giderim hem ağlarım dicen herkes gibi ne koması len :51:

Back
X